Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Many bani, ce bine ca avem vesti bune dis de dimineata... asa imi place asta.... va fi o zi buna
Shtephy, pai mesagera sefa alaturi de Andrecluj te facem

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Cum sa nu ma cand aflu k p mama lui a invitato : "Mama joi facem la primarie, vi si tu sau numa sora mea?" Normal k femeia s-a k fiuso-o nu are lipsa d ea, in plus a mai zis sa u faca praji si ea s-a suparat k nu are cum sa vina asa cu mana goala. Si tot eu sunt cea care nu stie sa vorbeask c ii.
La care dupa c ii reprosez tot c aveam imi mai spune k doar facem c mai vreau?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

La cat d sunt am si uitat sa ii spun lui Alexa k imi place f tare numele ales si sa sibe incredere k o sa vina aks puiutu repede.
si un buchet d toate ne pentru ea si puiuta ei.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, saru mana Ionela pentru cafea, tare buna. Azi preluam stafeta fetelor de la dovlecei, deschidem oficial ninsorile. Deci e pe bune, am crezut ca ne jucam. Simonette, Laurairina , de ce ne dati palpitatii? Spuneti despre controalele de ieri repede repede. Ramonika , va fi cum va voi Dumnezeu, ai incredere. Smaranditza , la fel si pentru tine, vei vedea ca va fi bine pana la urma. Lumi , Annabelle este superba. Sincer. Ce zambet smecher are! Cat timp stati fara daddy? Alexa , ne gandim la voi oricum si nu avem cum sa te uitam. Ne rugam sa fie bine! Krelia, Monis haideti cu vesti bune sau cu nasteri usoare, cum va fi sa fie. la toate fetele. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Multumesc pentru incurajari, fetelor!
Incerc sa ma linistesc, ca deja a inceput sa ma doara si capul. Sotul e mult mai calm ca mine, si imi tot spune ca bebe e sanatos tun...iar ceea ce s-a vazut la eco a fost pt ca stateam eu culcata pe spate si abia respiram Sa dea Dumnezeu sa fie asa, si sa nu aiba bebe nici o problema.

Monis, scoatem agitatele la incalzire si suntem cu ochii pe tine

37+

la eco de 35 +4 sapt si bebele meu a avut marite bataile . pana atunci a avut 145 si acum 153 . l-am intrebat daca e vreo problema si a zis ca nu . m-a intrebat daca m-am agitat vreun pic . si da eram agitata ca lumea din jur de la cabinet era muuulta si eu paranoica cu raceala si am stat un pic in stres .
acum ce o vrea dumnezeu . eu zic sa te gandesti ca bebelusul tau va fi bine si nu se va intampla nimic .

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Am gasit fetelor Oxitocina, dar luat de la o asistenta de la o maternitate, nu dau nume, "pe sub mana", 2 fiole la 50 de lei. Ne-a spus ca sunt suficiente, ca se administreaza una sau maxim 2.
Cine are drum maine la Municipal, acolo am inteles ca se gasea saptamana trecuta, a cumparat cineva de pe un alt forum cu 9 lei. Ce va mai pot spune este ca sotul meu lucreaza in domeniul parafarmaceutice si are cunostinte pe la farmacii, si ce i-au spus cunostintele de la farmacii este ca nu se distribuie decat in farmaciile de spitale, ca ele n-au avut niciodata. Nu stiu cat e de adevarat.
Pentru contractiile de dupa nastere pentru a ajuta eliminarea lohiilor, eu am luat la nasterea trecuta Ergomet, care se gasea acum 5 ani asa cum se gaseste acum Oxitocina

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

fetelor eu am luat Ergomet . dr mi-a spus acum 2 sapt , sa fiu sigura ca il am .
daca vreti , are la sensi blu

Evy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Trebuie sa recunosc ca initial am studiat prima pagina de la voi ca sa vad daca fetele astea sunt mai tari, mai frumoase, mai destepte.....
Am descoperit ca sunteti multe si voi si atunci am realizat ca ne-au mintit cu nerusinare doctorii care spuneau ca se nasc carduri de bebelusi in septembrie-octombrie pentru ca au fost conceputi in perioada sarbatorilor de iarna cand toata lumea e acasa linistita si cu timp mult la dispozitie.....
Eu am venit sa va predau stafeta dar in timp ce scriu imi amintesc ce tremur fin de genunchi m-a luat atunci cand am citit si eu la randul meu mesajul fetelor de la zmeurici iulie-august...si mi-am dat seama ca nu mai am cum sa dau inapoi...ca va trebui sa scot totusi copilul pe undeva (convinsa fiind la acea vreme ca nu are loc)....
Fetele care sunt la a doua sarcina stiu ce va urma ...eu am un cuvant pentru fetele de la prima sarcina ...asa cum am fost si eu....mergeti la nascare cu inima si mintea deschisa ca va va durea tare.....dar in aceeasi zi veti fi cele mai fericite femei ...si nimic din vietile voastre anterioare nu va fi atat de frumos.
Fiecare dintre voi va avea parte de ochisorii ei, de talpitele ei, de nasucul ei.....de minunea ei....
Teoretic de maine va va sosi randul una cate una...sau chiar mai multe intr-o zi ..si va garantez ca emotiile si atmosfera de pe forum vor fi minunate.
Felicit fetele care sunt deja mamici si urez nasteri usoare pentru posesoarele mandre de burtici pline ochi de fulgusori.
Va predau stafeta unor nasteri pline de succes, unor bebeloi grasuni, care papa tot, stafeta unor mamici curajoase care deja savureaza clipe splendide cu bebeloi in brate.
Sa va ajute Dumnezeu cum ne-a ajutat si ne-a sprijinit si pe noi.
De maine e randul vostru la fericirea pe care noi am gustat-o deja si nu ne mai saturam de ea !

PS - m-as mai lungi dar trebuie sa imi pregatesc puiul pentru o noua zi, adica laptic, caca, pisu, chilotei, pupat talpite, pus in leganus, urlete, sughitat, vomitat, plimbare la aer curat, iar mancat, zambit, gangurit....
Alt PS - am cate o imbratisare calda de la mine si de la toate fetele mele pentru mami de Chiara si Monis5

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

neata fetelor! multam de . vad ca a fost noapte lunga in odiseea noastra... noi am dormit, in sfarsit dupa lungi saptamani de insomnii.
monis si krelia asteptam vesti bune....

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Foarte emotionant, lutoniana! Foarte frumos scris si spus in cuvinte. M-au trecut fiorii, gandindu-ma ca acum e "oficial" randul nostru la adus comorile pe lume
Multumim pentru predarea stafetei! FELICITARI tuturor mamicilor de Sept-Oct, multa sanatate puisorilor si numai bucurii!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

va rog sa-i modificati numele buburuzei..acum o cheama Maryam..cand era in pericol i-am schimbat numele..i-am pus nume islamic..inseamna Maria...

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Alexa, mult curaj, o sa fie totul bine si o sa te bucuri de Maria ta toata viata. Multa sanatate, sa o iei acasa cat mai curand si sa ne poveztesti si tu cat de bine ia in greutate, la fel ca celelalte mamici de "esente tari"

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput