Locul fetelor Nou-Venite (41)
Raspunsuri - Pagina 13
jesia spune:
cora te pupacesc
draga eu sunt aici sa vb...apropo....nu mai vreau sa beau ceai de zmeura ...vreau sa incerc intai fara nimic sa vad daca imi iese
Ce nu te doboara te face mai puternic
Dragaica spune:
Cora vineri incep si eu injectiile, suprecatul in burta, vroiam sa te intreb daca ti le-ai facut singura, eu am emotii......
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Jesia si vei reusi sa ai bebe si fara naturiste
Draga-si noi am fost la 5 botezuri in vara aceasta si peste 2 saptamani mergem la alt botez
Eu mi-am facut singurica injectiile si a mers treaba ca pe roateA fost un pic mai greu la primele 2-34 intepaturi ca nu stiam cum,dar acum sunt experta in injectii subcutanate,doar am facut stagiul de practica la domiciliu,timp de o luna de zile
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
mvb spune:
da, cred ca fetelor le-a inghetat nasul si urechile
Citat: |
citat din mesajul lui jesia moamaaa ce liniste e pe aici...fetelor ati fugit Ce nu te doboara te face mai puternic |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
cora79 spune:
Scuze,am vrut sa scriu primele 2-3 intepaturi,caci vreo 50 au fost toate
cora79 spune:
MVB,ai drepate ,e un frig afara....barrrrr,si eu mai sunt si prima zi de urati,mama lor de urati
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Scuze,am vrut sa scriu primele 2-3 intepaturi,caci vreo 50 au fost toate "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Ce ai facut?
Eu am 24 Suprefact si 10 Puregon, apoi le am pe restu dupa transfer.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Draga-am facut 29 de injectii cu diphereline(practic au fost 14 fiole si jumatate,faceam cate jumatate de fiola pe zi) si stimularea am facut-o cu 40 fiole de menopur,cate 4 fiole pe zi,ultimele 2zile zm facut cate 2 pe zi
cora79 spune:
Aaaaaa,stai putin ca din ziua 1 de stimulare am inceput si cate o pastila aspenter(aspirina)pe zi,mai luamacid folic,complex de B-uri si omega 3,iar dupa embriotransfer am continuat cu:omega 3,aspenter,no spa,acid folic si arefam(progesteron ovule) cate 6 pe zi intravaginal