Locul fetelor Nou-Venite (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Aaaaaa,stai putin ca din ziua 1 de stimulare am inceput si cate o pastila aspenter(aspirina)pe zi,mai luamacid folic,complex de B-uri si omega 3,iar dupa embriotransfer am continuat cu:omega 3,aspenter,no spa,acid folic si arefam(progesteron ovule) cate 6 pe zi intravaginal "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Dumnezeu sa ma ierte dar eu nu mai inteleg nimic, stiu ca tu nu ai probleme ci sotul tau (aceeasi problema ca la noi) si totusi tratamentul e atat de diferit.......
Asta e a doua luna de cand iau vitamine Materna, in prima zi de ciclu am inceput anticonceptionalele (Marvelon) din a 10 zi de Marvelon incep Suprefactul, dupa 13 zile intrerup anticonceptionalele si continui suprefactul pentru inca 11 zile cand merg la ecografie si se decide micsorarea dozei de suprefact de la 0,5 ml la 0,2 ml. si incep concomitent si Puregonul pe care-l iau pentru inca 11 zile, apoi urmeaza colectarea........
Nu inteleg de ce difera tratamentele atat de mult, ma gandeam ca exista , aproximativ, acelasi tratament in cazul femeilor fara probleme.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Draga-tratamentul nu e cu mult diferit,medicii dau pentru inhibarea hipofizei fie anticonceptionale(ca in cazul tau), fie antagonisti(decapeptil,diphereline,suprefact,etc),iar pentru stimulare tu ai puregon,iar eu am avut menopur(pentru ca eu am un FSH mai mare,iar menopur contine FSH si LH),spre deosebire de puregon si gonal(care contin numai FSH)Nu stiu daca am fost clara
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
citat din mesajul lui precious Buna fetelor, sunt Raluca, astept o bb-ita si abia cum mi-am facut curaj sa scriu, desi va citesc de ceva vreme. nu stiu exact daca am nimerit bine cu prezentarile, insa ma bucur sa va cunosc si sper sa va fiu de folos asa cum mi-au fost sfaturile pe care le-am gasit pe acest forum. o zi frumoasa si mai putin frigurosa tuturor. |
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
mvb te rog sa te uiti pe schema cu laptisorul de matca. As vrea sa iau si eu, poate imi regleaza si mie cm. Nu l-am avut la 28 de zile decat cand luam AC
trutzi spune:
cora nu imi vine sa cred cate injectii ti-ai facut si cat de greu ti-a fost Nu stiam ce presupune fiv-ul aveam o idee total gresita.
dragaica mult curaj! O sa reusiti, este foarte, foarte greu dar, rasplata o sa fie pe masura
Dragaica spune:
citat din mesajul lui trutzi cora nu imi vine sa cred cate injectii ti-ai facut si cat de greu ti-a fost Nu stiam ce presupune fiv-ul aveam o idee total gresita. dragaica mult curaj! O sa reusiti, este foarte, foarte greu dar, rasplata o sa fie pe masura Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Sa te auda DD,
Cora eu zic sa mai incerci macar o data, stiu ca e greu, sunt in aceeasi situatie, stiu ca implica multe; bani, stres, sanatate, etc......dar cine stie , poate fiv-ul nr. 2 e cel norocos.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Trutzi-am fost barbata "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Felicitari! Eu as fi lesinat de la prima injectie
cora79 spune:
Trutzi-nu te gandi ca nu mi-a fost greu,dar am zis ca merita,insa nu am fost cazul norocos
Draga-iti doresc mult succes,sigur vei si reusi,in ceea ce ma priveste insa.....sunt sceptica,mai degraba as incerca o inseminare cu donator anonim,fertilizarea mi se pare destul de scumpa si garantii nu prea sunt mai mari de 30 la suta,gigeii sotului sunt putinei si fara vlaga
cora79 spune:
Fetelor,am facut intre timp o varza calita cu carne de porc....immmmm...abia astept sa pap o portie