Locul fetelor Nou-Venite (41)
Raspunsuri - Pagina 15
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Fetelor,am facut intre timp o varza calita cu carne de porc....immmmm...abia astept sa pap o portie "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
bun-bun am avut si eu saptamana trecuta....plec acasa ca deja mie foame...va pup si ne auzim maine
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
pupicei la fetele dragutele si frumusele.
eu am musafiri asta seara, a venit soacra-mea la oras si ieri seara a stat la fi-sa acum a venit la noi, maine pleaca acasa.
fug sa citesc din urma si poate mai vb dupa ce pap si eu.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 UUUUUUUUUUU....ati intrat la hibernat? "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
M-am dus sa fac ca imi era frig
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
precious spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Multumesc !
eu sunt bucuresteanca maritata in Oradea. Pana sa raman insarcinata am fost la fel de fel de medici. Imi spuneau ca trebuie sa incerc minim 3 ani sa raman gravida si abia dupa aceea imi pot pune un diagnostic de sterilitate. cand m-am mutat in Oradea am gasit-o pe dr. Jenei din Debrecen, Ungaria. cu ea am inceput analizele, mi-a facut anul trecut o interventie laparoscopica dupa care am ramas insarcinata. pot spune ca am ramas placut impresionata de serviciile de la unguri... am recomandat-o pe dr. Jenei prietenelor mele si o gramada vin din Bucuresti la ea si sunt super multumite.
Dragaica spune:
Si eu sunt aici, abia am revenit de la biblioteca.......mi-am luat niste carti cu retete si cu flori de apartament.
Incerc sa-mi inmultesc violetele africane....sa vad adaca am mana buna
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Draga-ai de lucru
Precoius-sarcina usoara si bebe sanatos
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
citat din mesajul lui Dragaica Si eu sunt aici, abia am revenit de la biblioteca.......mi-am luat niste carti cu retete si cu flori de apartament. Incerc sa-mi inmultesc violetele africane....sa vad adaca am mana buna http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Se inmultesc atat de usor
Rupi o frunza si o bagi in pamant (initial eu o puneam in apa dar, am vazut ca ii merge mai bine direct in pamant).
Eu luam cate o frunza de la prieteni cand ma duceam in vizita daca nu aveam culoarea respectiva
Soacra mea are foarte multe, eu am inecat cateva (nu trebuie sa le uzi prea des)Ea a infipt in pamat o bucatica de teava si pune apa acolo (pe teava). Le-a mers mai bine decat la mine care pun in farfurioara
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Trutzi,Draga-si eu am multe violete de toate culorile
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"