Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 4
Didi81 spune:
Mona, pai e bun si arpacas, de ce nu? i-l fierb, eventual si cu orez, si apoi amestec cu fructe si pun si putina scortisoara. Mi se pare o mancare f sanatoasa si Aidei ii place (cum am mai spus, ea n-a acceptat cerealele alea din comert)
Daa, e vorbareata; lasa ca si cand o incepe Codrin atunci sa te tii! De-abia astept sa inceapa sa ne intrebe fel de fel.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
monalac spune:
multumesc,didi.o sa incerc sa i iau,ca nu stiu ce sa i mai dau sa pape.
moni or,nici codrin nu mananca nepasat decat carnita[i o faramitez eu in mana]si paine,grisine.si prefera painea in detrimentul celorlate alimente,dar eu o ascund.
si neaparat l pun in scaunul de masa,altfel nu mananca.bine,ca ia cateva linguri si nu mai vrea,dar il mai pacalesc cu cateva si tot asa.nu mananca m mult de 150 grame la o masa.cel mult.
FETELOR,VREAU SA CUMPAR SI EU PT CRIS NISTE CARTONASE CU ALFABETUL.NU CARTI,CI CARTONASE SAU CEVA CU CARE SA NE JUCAM IMPREUNA.FETELOR CARE ATI GASIT SITEURI CU JUCARII EDUCATIVE,MAI PUNETI LINK,VA ROG.CA EU AM CAUTAT ,DAR N AM GASIT.
Biribu spune:
Cami felicitari!!! Bun venit Flavius, pui mult asteptat!
Vei fi de departe cel mai iubit pepenas, te-am adoptat toate, fara discutii
noi tot bolnavi fetelor, asa ca nu am energie sa scriu mai mult. va pup
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
angelynna82 spune:
Camy mamica scumpa si draga ti-a venit minunea mult asteptata si dorita. Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult laptic pentru bebe Flavius.
Bebe Flavius bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, necolicios si papacios.Darius va vegheaza de sus si este alaturi de voi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
MissJJ spune:
Uff mai fetelor ce zi deosebita si minunata la noi in bostana. Ce dea emotii si ganduri bune, frumos tare.
Noi azi am decorat, am facut ceva shopping si am mai lenevit ca nu e tare frumos afara.
Maine noroc ca se trezesc fetele de dim ca vrem sa ii facem surpriza lu tati, am luat felicitare pe care poti inregistra un mesaj si am sa o pun pe Ari sa ii cante happy birthday, e asa funny.
Didi da tare rapia a fost nu ma asteptam, oricum trebuia scoasa ca era macinata si cariata si nu avea rost sa o plombez era si f in spate si nu era tare usor de curatat. La mine niste dinti jos se cam stramba dar a zis ca si daca ii indreapta din cauza cum se aseazamaxilarele cum musc tot asa se duc in partea aia. Mi-ar trebui asa vreo 3000 de lire si mi-as face un set de hollywood si gata ca tare is satula de santurile din gura.
Eiii cu vb si intrebatul ai grija ce iti doresti. Ari acuma ne termina cu why si where si when si why si si si Ne-a zapacit deja, e tare dulce da te termina.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
bobitamica spune:
Mona..
In legatura cu alfabetul...eu l-am facut Irinei pe cartoane albe si am desenat literele cu marker colorat.Un carton A4 l-am taiat in doua bucati. Irina stie deja litere....eu l-am facut sa ne distram dar ea e destul de interesata de litere. Avem magneti pe frigider si d acolo ste lterele B,O,A...
Si Irina vorbeste foarte mult.piese de rezistenta este ca spune "misi "cand ii dai cate ceva,cand ni se deschide usa la lift,cand ii spune cine va ca e frumoasa...Face si spune atatea lucruri ca nu stiu cu ce sa incep...
Multumesc mult de reprimire...sincer va admir..nu stiu cum aveti timp...
IN PRIMUL RAND VREAU SA FELICIT GRAVIDUTELE!!!!
MONI...nu-mi vine sa cred...sa va ajute Dumnezeu sa aveti o fetita!!
GINI...ce e cu Irina?...de ce are febra?
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Ralu79 spune:
Felicitari Camy, Cristi! Bine ai venit, Flavius! Sa aveti o viata minunata in continuare si tot binele din lume!
A fost minunata ziua de azi aici pe forum.
Un mare pup tuturor
ladymina77 spune:
Am ajuns acum de la mami,vreau sa sa spun ca are un bebe dulce foc, somnorici,invata sa pape si sta cu manuta pe titi lu` mami.O dulceata ce mai.Pe mine m-a impresionat si bineinteles ca nu m-au ocolit lacrimile.Am vazut si o mamica plina de fericire,nu o durea mai nimic dar de fapt nu mai conteaza ce o doare daca bebe e bine.
Cat despre Laura ce sa va spun,este asa cum mi-am imaginat din postarile ei:o fata calda si deosebita.Ma bucur ca ne-am cunoscut!
A fost o seara frumoasa aici la Tg Mures la o cafea in 3:Laura,Dia si eu.Sper sa mai avem ocazii sa ne vedem.
Maine cand ajunge acasa o sa vedeti pozele cu bebe si chiar si un filmulet.
Noapte buna tuturor!
maria-86 spune:
seara buna fetelor.
a trecut ceva de cand nu ne-am mai auzit, da noi dupa cum stiti, unde stam nu avem net.
stiam de la Struluta ca se apropie ziua cea mare.
ce bucurie mare si emotii, am avut acuma cand am intrat pe forum si am vazut vestea cea mare.cata bucurie trebuie sa fie in sufletele familiei.
ITI DORIM SANATATE SI VIATA FRUMOASA, BEBE IUBIT SI SCUMP, FLAVIUS.
Diarux, m-au podidit lacrimile, cat de profund ai scris tu acolo.
noi suntem bine. Adina mea e foarte nazdravana si uneori, da numa' uneori cuminte.
nu prea vrea sa vorbeasca nustiu cat, da in rest ii merge mintea la toate.
Avem 8 dintisori si 3 masele, da nu prea papam.
Va pupam duuulce si sa stiti ca nu v-am uitat si ori de cate ori am ocazia va citesc.Va pup.
Maria, mamik de Adinutza mica
Marina_1609 spune:
seara buna!
eu m-am tuns scuuuurt
MONA, uite www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-515-Abecedar---Puzzle-magnetic-de-lemn,-Djeco.html" target="_blank">aici magneti din lemn ALFABET. vad ca nu e pe stoc dar cauta modelul pe google poate gasesti la altii...
uite si www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-548-Abecedar---Puzzle-de-lemn,-Djeco.html" target="_blank">alt model ,puzzle
www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-995-Puzzle-lemn---Invata-alfabetul.html" target="_blank">Asta il ai pe stoc
Sau www.ookee.ro/jucarii-429-Jocuri-pe-tabla-p-144-Quercetti---Magnetino-litere-mari.html" target="_blank">asa ceva
au mai multe feluri pe site-ul asta, mai cauta si tu poate gasesti exact ce vrei...www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-5188-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-cu-sunete-Alfabet.html" target="_blank">Uite si puzzle alfabet cu sunete
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi