Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 3
katalyna spune:
Doamne diarux, mi s-au innodat lacrimile in barba, cat de frumos ai scris
bine ai venit bebe Flavius, bun venit printre pepenasi, sa cresti mare, sanatos, sa ai parte de tot binele din lume, sa iti bucuri parintii in fiecare zi din viata lor
camy mamicule, sa fii fericita, sa te bucuri de puiul tau mult dorit, sa te refaci repede, sa ne povestesti de puiul tau drag, sa ne arati poze cu frumusetea intruchipata si mult asteptata, sa ai pace in suflet si fiecare alaturi de puiul tau sa fie asa cum iti doresti
am niste emotii ca nici nu mai stiu ce sa zic
FELICITARI MAMICO, BUN VENIT FLAVIUS!!
ladymina77 spune:
Salut tuturor fetelor si pepenasilor!
A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut dar azi e o zi mai speciala si musai sa scriu(v-am mai citit din cand in cand).
Ma bucur enorm pt. Camy,merita din plin sa fie fericita si implinita alaturi de acest copilas special.Sa dea bunul Dumnezeu sa-i fie viata plina de bucurii si impliniri,sa fie ferit de necazuri si nevoi si sa faca din parintii lui cei mai fericiti oameni de pe pamant.
Dia daca vb tu cu Sun da-mi si mie un pm iar daca te hotarasi azi sa mergi la spital anunta-ma si pe mine te rog.Eu il sun acum pe Adi sa vad pe la ce ora ajunge acasa sa stea cu Deea si daca pot mi-ar face placere sa mergem sa ne vedem.
Va pup cu drag pe toti si toate!
Didi81 spune:
Mada, super ca ti=a scos asa usor maseaua de minte. Eu inca le am pe toate 4 , dar va trebuii sa imi scot si eu probabil niste premolari ca sa imi pun aparat dentar pt ca am prea multi dinti cica si sunt prea inghesuiti . Deja mi-am scos un premolar care era oricum cariat destul de rau, extractia a fost floare la ureche dar vre-o 2-3 zile dupa aia am avut o stare generala de molesala.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
dia_filipas spune:
dana acum sper sa mearga!
Mina nu-mi dai te rog si nr. tau, ca sa te sun? Eu merg azi, dupa ce se trezeste Miruna si ii dau papa (ceea ce ar trebui sa fie curand...) Da-mi nr. tau si te sun.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)
alexa_teo spune:
Bun venit pe lume bebe Flavius!
sa fii sanatos,sa-ti bucuri parinti ce te-au asteptat nerabdatori atata timp,sa-i iubesti si sa-i asculti.
Camy multe felicitari si refacere rapida!
esti un exemplu pt toate femeile din lume...multa sanatate!
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
monalac spune:
cat ma bucur pt cami!!cred ca e acum cea mai fericita mamica de pe pamant!
salut si fetele care n au mai intrat de mult,NATI,IRDA,LADYMINA,DR ANCA,BOBITA MICA,MORCOVEATZA,IRINUCA,DARA,SCUMPI.SPER SA NU FI UITAT PE NIMENI .MULTI
DIARUX,f frumoasa poezia!
insanatosire grabnica pepenasilor bolnaviori!
eu sunt varza cu somnul,lui codrin ii ies caninii si toata noaptea bea lapte[azi noapte a baut 5 biberoane],plus ca se trezeste din juma in juma de ora plangand...ziua n are nimic,e vesel,dar noaptea e jale...
VOI LE DAT PEPENASILOR PARACETAMOL CAND AU DURERI DE DINTI?
ma duc ca i am facut un gris cu lape si l am pus la racit...
Didi81 spune:
Mona, si Aidei i-a iesit un canin, iar restul se vad albi si foarte proeminenti sub gingie, are 2 masele iesite complet, una la care i-au iesit niste colturi dar inca mai are gingie pe mijloc , si inca o masea care ameninta sa iasa de vre-o luna dar inca nu a spart gingia. Una peste alta, vai de gingiile ei; dar nu i-am dar nimic pt asta. Eu una sunt impotriva medicamentelor date doar asa, fara sa fie musai, dar pe de alta parte Aida nu a facut chiar asa urat, sa se trezeasca din jumatate in jumatate de ora cum spui tu.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
monalac spune:
DIDI,multumesc.
si mai voiam sa te intreb cevamdar mereu uit-ce fel de grau ii iei tu aidei?ca am vrut sa i iau si eu lui codrin,dar n am gasit decat arpacas din grau.e bun asa sau tb altfel?
si mai voiam sa ti spun ca e tare vorbareata aida...codrin nu spune m mult de un cuvant odata.
Tecky spune:
Felicitari Camy!!!
BINE AI VENIT PE LUME FLAVIUS!!!!
Camy merita titlul de cea mai puternica si curajoasa mamica!
Diarux superba poezia si gandurile scrise.
SUN multumim pt vesti!
Ce zi minunata este azi pt forumul nostru.