Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simonette Strangem pumnii, da? 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Felicitari din suflet noilor mamici: Printesika, Dymomo, Many Bani si Miramar! Bun venit fulgusorilor!!

Camy, nastere usoara, refacere rapida, iar Flavius sa va aduca numai bucurii

Eu incerc sa stau cat mai cuminte inca 9 zile, pentru ca la vizita de ieri la medicul de familie am facut vaccinul contra H1N1 si as vrea acum ca sa apuc sa transmit anticorpii si la bebelina.

Intre timp, fac galerie la toate mamicile care isi vor vedea puiutii. A inceput sa ninga la odiseea noastra si e atat de emotionant...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor! Haideti la o !

Merci Stef, esti o dulcica

Azi e ziua lui Camy si a lui Flavius, asa ca:

Hai Camy!

Hai Flavius!

Bafta la eco Simonette!

Simina, am vazut pozute cu 2 fete frumoase Creste superb papusica ta!!!
Sa aveti o zi frumoasa!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari Miramar pentru bebe Robert sa-ti traiasca sa fie sanatos si tie recuperare rapida.

Si acum Hai Camy totul o sa fie bine si Flavius o sa fie un bebel sanatos, frumos si papacios.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Andre, Dienutze si la toate fetili........
Revin cu vesti abia spre dupa-masa ca de la spital merg direct la servici Si nu stiu exact cand am gaura-n programari

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

HAI CAMY!!!

HAI FLAVIUS!!

Totul va fi bine. Asteptam vesti.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata la feti!!!!

bei...io nu ma mai joc, seara cand ma pun in pat incep niste contractii si dureri de imi vine sa o iau razna, parca m-as aseza pe pat de spini nu alta! Aseara a fost cel mai groaznic de pana acum, am avut niste dureri de spate, de ziceam ca nasc...Crunte rau,nu am mai avut pana acum asa durere, nu puteam dormi pe nici o parte, si asa m-am foit vreo 2 ore pana am adormit cu dureri si oboseala..Vreau sa scap si eu odata de astea si sa nasc...

Monis, spuneai si matale de neste dureri di astea prevestitoare??? Te inscrii la tabela de fulgusori cumva?

Simonette, te asteptam cu vesti de la morfo, cand poti matale sa intri, da numa vesti bune sa fie!

Ramonika
, la fel, parca mergeai la dr, sa ne spui cum a decurs, ce ati mai discutat!

Eu sunt prin zona, am pus si eu de o salata beouf, ca prea am murit de pofta cand povesteau Camy si Ramonika pe aici. Plus de asta, azi vine fratele meu si mama la noi, are fratele o filmare la o nunta aici si cu ocazia asta profit sa ii vad si eu! Asa ca zilele astea nu stiu cat ma vedeti prin peisajPlus ca tin picioarele strans tare, poate reusesc sa ma mut de luni la doctorita de aici din localitate, si sa apuc sa nasc mai 'economic'
Azi mai am inca un control la doctorul care m-a urmarit toata sarcina, sa vad ce imi mai zice...desi sper sa nu mai nasc cu el la clinica privata, iar pe motive economice Off offf...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Shtephy,multumim.Suntem bine,dar ne chinuim cu colicii...in rest,papam bine si punem in greutate! Nu se intelege deloc cu tzitzi,abia curge un pic,se enerveaza,o impinge afara si tot la formula ajungem. Dupa ce am ajuns acasa,a scazut la 2350g,pisicuta....acum am ajuns la 3kg!
Noaptea trecuta a avut prima criza de colici mai serioasa,nu putea sa doarma,se scremea,se zvarcolea si,bineinteles,nu am dormit nici eu! Am dormit dimineata,2 ore,apoi l-am condus pe tati la aeroport...
Dupa amiaza,am fost si eu si am depus dosarele pt alocatie,si am dormit spre seara,pe canapea...acum sunt schimbul 3,ea doarme un pic,mai maraie,iar mai doarme...
Tu cum te mai simti? Buburuza mica ce mai face? Va pupic si eu dulce pe amandoua si un pupic pe burtica,pt bebel!

Simina,sunteti superbe amandoua! Ma bucur ca Maya e mai bine,la mine cred ca abia incep colicii(mai serios). Deocamdata ii dau doar debridat.
Papa bine,pune in greutate? Va pupic dulce pe amandoua!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Acelasi lucru face si Maya, are atatia nervi cand incerc sa-i bag tzitzi in gurita! ...da din maini si din picioare ce zici ca-i pe baterii!!!!!........am incercat s-o mufez si facuta sarmaluta in scutecel, de unde frate??!!! NU VREA SI PACE!!!.....iar minilactobarul meu a secat de tot!!

De luat i-a ff bine in greutate, a facut niste falcutze

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna dimineata fetele,

Felicitari mamicilor Dymomo, Many_bany si Miramar si puiutilor lor.

Camy Nastere usoara! BB Flavius sigur va fi bine, frumos si papacios. Asteptam poze.

Maria 33+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dimineata gagici
Lumi wow dar o doare rau burtica...micuta de ea,o pupam sa treaca repede .Imi pare rau ca se chinuie micuta.
Sa creasca mare mare mancacioasa de 3 kg.
Noi suntem bine ,Stefita e dragostea si alintatura mea,ne iubim toata ziua.
Burtica parca da ceva semne ca ar vrea sa ma supere,m-au incercat ieri vreo 3 contractii mai lungi ,dar au trecut si sper sa nu mai revina,nu le mai primesc.
Uf,nu pot decat sa imi imaginez ce e in inima ta ca a plecat R,dar si in a lui ca v-a lasat aici si e atat de departe.Dar precis sunteti foarte puternice ,mai ales ca sunteti doua acum
mami si buburuza ei.

Citat:

citat din mesajul lui monis
poate mai spui 1 data, cum zici ca-s durerile la inceput? asa pe sub burta asociate cu senzatia de mers la toaleta?

da,e foarte posibil sa inceapa asa.
Pregatim fetele ?

Citat:

citat din mesajul lui edelya
ieri am fost la tg.mures la eco si avem vesti proaspete.Bb are 2831g,mai avem aproape o luna pana sa ne intalnim(cam 2-3 sapt),este in pozitie buna pt.nastere,la eco a fost cam miscaret si somnoros...casca intr-una,a cascat o data de am crezut ca ne-nghite.a fost frumos.

Bravo ! Eu nu l-am mai vazut in 4D si e asa de fain .

Citat:

citat din mesajul lui simonette
Merg sa fac un dush si apoi la dr+ eco morfo

Doamne ajuta sa vii cu vesti bune.Te pupam.

Floricik azi te astept cu vesti de-alea faine

Andre,Dienutze,LauraB .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput