Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Acum,cu bunavointa domnisoarei Annabelle, voi incerca sa dorm,pana la urmatoarea ei masa,care trebuie sa fie peste o ora,sau o ora jumate! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
A mea si-a facut program singura , mananca noaptea la 2h jum - maxim 3, ziua mai ajunge si la 3h jum
Daca vezi ca nu are niciun efect debridatul dai Infacol....face minuni!!!
infacol.go.ro
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
Off..mai mamici-Simina si Lumi, cand va citesc ca petitele voastre nu vor lapticul de la tatzi, tare ma ingrijorez si eu..Parca vad ca nici a mea matza nu o sa vrea lapticul meu .., e aia cu 'i have a bad feeling'..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Simina uite aici .I-ai prins in direct,da?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
floricik spune:
Uauuu Am tras si eu chiulul aseara si vad acum ca a nascut Miramar.
FELICITARI MIRAMAR!
BINE AI VENIT PE LUME ROBERT!
Ramonika te asteptam cu vesti de la dr/eco.
Lumi, Simina ma bucur ca aveti un pic de timp sa mai "vorbiti " si cu noi.
Eu azi merg pt rezultate la Hematologie...dar cand ma gandesc cat am de mers si cum ma misc ca melcu' + mersu' de rata...
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
Neatza fetele
Iaca si mutrisoara celui mai proaspat bebelus - ROBERT
monis cu poze
sapt 39 +
shtephy spune:
Laurairina imi pare rau ca ai asa dureri,ai grija.Sunt curioasa ce o sa iti zica medicul de ele.Sper sa fie bine si sa mai stea gagalicea in burtica pana saptamana viitoare.Tin pumnii sa fie asa cum vrei tu.
Spor la facut salata boef,cred ca o sun si eu pe soacra-mea ca e experta sa -mi faca si sa -mi trimita.
Chiar daca vei fi ocupata cu fratiorul,sper sa mai bagi capul pe aici sa ne zici ce faci
_
simina_kin spune:
citat din mesajul lui shtephy Simina uite aici .I-ai prins in direct,da? _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+ |
FATA DULCE!!!!
Fimea este la ora de gangurit, s-a trezit la 9 si de atunci sta cu ochii cat cepele...asa face mereu, are program de vorbit si seara si dim cam 2 ore
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
floricik spune:
citat din mesajul lui monis5 Neatza fetele Iaca si mutrisoara celui mai proaspat bebelus - ROBERT monis cu poze sapt 39 + |
Iuhuuuu Ce frumos e bb Robert.
Si mami la fel.
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 Neatza fetele Iaca si mutrisoara celui mai proaspat bebelus - ROBERT monis cu poze sapt 39 + |
wow cw grasunic misto si ce mami fericita
_
simona9999 spune:
Un calduro s BUN VENIT ! proaspetilor fulgusori
Sa traiasca fericiti si sa creasca sanatosi bebeici proaspeti de mami Dymomo77 - Dan Mihail, mami Many_bani- Vlad, si proaspatat mami- Miramar cu bb Robert.
aveti bebelusi mari deja la 38 sapt. sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si impliniriri
si acum majoretele incalzite pt Camy
HAI CAMY!!!!!!
cea mai fericita cu 35+
sa fim sanatosi