Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy - te-ai trezit? Drum bun si tinem pumnii... asteptam vesti de la voi

Lumi - sper ca ai reusit sa bagi cu somn ... daca nu, poate mai spui 1 data, cum zici ca-s durerile la inceput? asa pe sub burta asociate cu senzatia de mers la toaleta?

LauraG - sper sa inceapa pana la inducere... nu stiu de ce anume depinde , dar am tot auzit ca inducerea asta poate fi dureroasa... drept sa-ti spun eu am ajuns deja la faza la care nu vreau sa mai aud de durere. Si inca nu am experimentat nimic

Ma intreb cam in cati ani voi reusi sa dorm iar cum dormeam... 6-7 ore / noapte si sa ma trezesc dimineata in forma, gandindu-ma ce zi minunata incepe.... Incerc sa mai chinui patul o vreme... see you la cafea.

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Desi astia au dat faliment, continua sa ne uimeasca cu produse... fel de fel... http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=36400 ... chiar ma intreb cum au reusit sa ea faliment

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Laura G, am ramas in urma cu cititul dar sa inteleg ca vor sa-ti induca nasterea ? luni? pe 2 noiembrie? sau 3 cand e luni.

Ma poti suna oricand, le anunt eu pe fete! si sper sa fii curajoasa

Camy, multa sanatate si putere ! sa vii acasa repede cu Flavius in brate si sa ne arati foto!

Felicitari noilor fulgusori si proaspetelor mamici! Sa ne traiasca !

Intru si eu in fuga pe picasa sa vad pozici noi , pe urma trag pe dreapta...

Credendo vides!
38+ cu Isabella Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami MIRAMAR si bebe ROBERT!

Felicitari, mami PRINTESIKA!

HAI, CAMY!
HAI, CAMY!
HAI, CAMY!

Magda 32+ cu
AMR 8-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata burtici!Felicitari proaspetelor mamici!
HAI CAMY! Recuperare rapida si BB flavius papacios si sanatos!

Va asteptam la o si facem cinste cu ce vreti voi.azi am
intrat in saptamana 36.ieri am fost la tg.mures la eco si avem vesti proaspete.Bb are 2831g,mai avem aproape o luna pana sa ne intalnim(cam 2-3 sapt),este in pozitie buna pt.nastere,la eco a fost cam miscaret si somnoros...casca intr-una,a cascat o data de am crezut ca ne-nghite.a fost frumos.
Noi va citim zi de zi,dar suntem cam lenesi la scris,iar noutati...cam rar.va pupam.aveti gj de voi

delia 36+ Sandor-Cristian
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

HAI CAMY!!!
Hai Flavius!!!
Nastere usoara!!!

Refacere rapida!!!

Doamne Ajuta!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza tuturor! Poftiti la !
Merg sa fac un dush si apoi la dr+ eco morfo

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata burticute, neata mamici.

Many_bani, felicitari pentru bebe Vlad. Sa va umple sufletul de fericire.
Miramar, recuperare rapida, laptarie buna pentru bebe Robert. Sa va traiasca feciorul si sa fie lumina ochilor vostri.
Printesika, felicitari pentru baietel.

Camy, nastere usoara, fara complicatiii si un Flavius sanatos si papacios.

Hai, Camy!

Imi beau cafeaua acum si incerc sa definitivez toate cele la serviciu. Este ultima zi de lucru.

Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetele, am pus de o cafelutza de aia zapacita de gravidoase, da' las ca o veni si vremea cafelelor adevarate. Mira Felicitari din inima, sa te refaci repede repede, iar Robert sa fie foarte sanatos si sa va aduca numai bucurii. Simina Chiar sunteti 2 frumoase, sa fiti foarte fericite. Ancutza hai mai des pe aici. Sexy Mummy Deci home alone again. Adica vorba vine "alone". Off. Mie chiar mi-a dat curaj ce ai scris ca-s tare tare fricoasa si pt nastere sunt pregatita la nivelul "lesin acolo de durere si faca ce-or vrea cu mine". Stephy Monis Incalzim? Laura G. Tinem pumnii, anunta-ne cumva. Doris Cum te simti?Si nu in ultimul rand CAMY Ne rugam pentru voi, sa mearga totul shnur! 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Felicitari noilor mamici, Manybani, Dymomo, Printsesika, Miramar, recuperare rapida si mult laptic! Bun venit bblasilor!

Camy nastere usoara!

Alina 37+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput