Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,eu nu m-am simtit bine vreo doua zile inainte. In dimineata `cu pricina` nu am avut nici o durere. Contractiile au inceput tarziu si la inceput au fost `super de treaba`!
Esti o dulcica! Nu supliniti lipsa lui R,dar sunteti de foarte mare ajutor,sunteti extraordinare si mi-e foarte dor de voi cand nu pot intra pe forum...

Andre,suntem fara daddy,again...
Ma bucur ca ti-a dat curaj ce am scris. Exact ca tine gandeam si eu si,in final, nu a fost atat de greu,chiar a fost mai usor decat ma asteptam!

Simina,multumesc mult de sfatul cu infacol.
Nu stiu ce sa zic...daca ele cresc bine,nu mai conteaza ca e lapte sau formula,important e sa creasca sanatoase! Stiu ca nimic nu se compara cu laptele matern,dar ce sa facem! Pupici la fetitele frumoase!

Shtephy,ce sa facem,problemutele varstei!
Imi e foarte greu fara R,dar trebuie sa trecem si peste asta si sa avem rabdare. Lui ii este si mai greu,ca acum duce dorul la doua!
Imi inchipui ce dulcica e Stefita si ce frumos trebuie sa fie ca poti vorbi cu ea, va pupaciti si va iubiti toata ziua! Esti norocoasa,o mamica cu adevarat implinita cu o fetita frumoasa si un baietel in burtica! Sa stai linistita si sa ai grija de burtica,sa nu deranjezi cavalerul!

Ionela,cat a stat R,am refuzat sa ma gandesc la plecare si la cum va fi fara el,nu am vrut sa pierd nici o secunda din timpul impreuna. Acum,am destul timp pt asa ceva...e foarte greu fara el,dar cum omul e adaptabil, ma resemnez si astept sa se termine si cu asta. Stiu ca-ti va fi greu fara sotul tau,dar te vei bucura inzecit de el cand se va intoarce. Pupici si tie si mult curaj pt cand tati nu va fi cu voi!

Laurairina,nu te gandi de pe acum la lipsa laptelui.Ale noastre au fost foarte micute la nastere si nu prea au avut putere sa suga. Daca chiar nu vei avea lapte,trebuie sa te resemnezi si sa multumesti celor care au inventat formula,pt ca cel mai important lucru e sa-ti vezi puiutul mancand si crescand!

Coquelicot,ma faci sa rosesc! Well,toate veti trai si simti la fel cand vor veni bebeii! Vom deveni un grup de sentimentale Si sa ne vezi atunci,toate spirituale si profunde!

Floricik,si eu ma bucur ca am timpsa vorbesc cu voi(macar un pic), dar sunt suprasolicitata de omuletul ala mic!

Lylyana,si eu abia astept pozicile voastre,radiind de fericire,cu bebei sanatosi si frumosi in brate !

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

jay toate replicile si intepaturile astea de pe langa subiect provoaca o stare de discomfort in odiseea noastra calda si primitoare si multe fete vin pe forum ca sa gaseasca sprijin nu sa asiste la rautati... vreti sa ramana forumul pustiu din cauza ca nu stim sa trecem peste anumite lucruri?

hai sa ne gandim si la celelalte fete , sunt convinsa ca fiecare are o parere proprie dar nu tebuie sa ne abatem de tot de subiectul principal al forumului.

eu una ma retrag daca de-acu' o sa citesc numai replici la replici, si asta pt ca nu s-a inteles o gluma (indiferent cum ar fi fost ea exprimata)

sper ca nu am suparat pe nimeni

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Felicitari,Camy!!!
Bine ai venit,Flavius,sa ne traiesti sanatos,papacios si sa-i faci fericiti pe mami si tati!!!

Felicitari,Miramar!
Robert e absolut superb,si tu la fel!!!
Multa sanatate,fericire si sa mergeti repede acasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

[purple][font=Comic Sans MS]andrutza...daca ce spune Evy mai este de actualitate...intreb eu maine la Municipal...si dau de stire, negresit!
Numai sa stai tu linistita, bine?

Merci mult de tot, am aflat pana acum ca se gaseste numai in farmacii de spitale, cred ca pana acum a reusit sotul meu sa fara rost de reteta de la medicul de familie, ca fara nu se da. O sa-l trimit chiar azi la Municipal, multumesc mult pentru informatie Evy. Sunt super stresata, eu am citit ca e atat pentru declansare cat si pentru sustinere, cum la mine vrea neaparat doctorul sa imi provoace nasterea ca spune ca nu mai are loc bebe sa iasa...

M-am mai linistit, daca nu gasesc si nu se poate fara, fac cezariana si gata. Tot nu-mi revin ce asistenta idioata are medicul asta al meu

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
jay toate replicile si intepaturile astea de pe langa subiect provoaca o stare de discomfort in odiseea noastra calda si primitoare si multe fete vin pe forum ca sa gaseasca sprijin nu sa asiste la rautati... vreti sa ramana forumul pustiu din cauza ca nu stim sa trecem peste anumite lucruri?hai sa ne gandim si la celelalte fete , sunt convinsa ca fiecare are o parere proprie dar nu tebuie sa ne abatem de tot de subiectul principal al forumului.eu una ma retrag daca de-acu' o sa citesc numai replici la replici, si asta pt ca nu s-a inteles o gluma (indiferent cum ar fi fost ea exprimata)sper ca nu am suparat pe nimeni
Asa cum bine zici, nu cred ca e cineva care sa nu isi fi facut o parere, dar cred ca mai bine nu copmentam, pentru ca dam apa la moara la alte comentarii. E pacat, era un capitol dedicat unei femei care a nascut azi, care anul trecut a pierdut un copil, care a avut sufletul facut bucati si azi e fericita. Eu propun sa nu ne spunem parerile, chiar nu conteaza si nu au legatura cu subiectul. Haideti sa ne bucuram de Camy si de Flavius, iar tu sa nu te retragi deloc ca ne place cu tine aici. Fiecare dintre noi, indiferent de parerea pe care o are, are dreptul de a sari peste replicile care nu-i plac sau pe care chiar nu le intelege din diferite motive. Also, petrecem sau comentam lucrurile care nu au nicio miza, niciun sens? 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ancutza, am ras in hohote de comentariile tale despre aranjat fufu... Esti super.

Va roaga si fata sa nu mai faceti comentarii pe langa subiect ca ma supar si fac foarte urat azi si imi bat copiii

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Siminooooo - nu ti-o fi si tie dor sa faci un capitol nou?
Ia zi, bagi?

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Asa cum bine zici, nu cred ca e cineva care sa nu isi fi facut o parere, dar cred ca mai bine nu copmentam, pentru ca dam apa la moara la alte comentarii. E pacat, era un capitol dedicat unei femei care a nascut azi, care anul trecut a pierdut un copil, care a avut sufletul facut bucati si azi e fericita. Eu propun sa nu ne spunem parerile, chiar nu conteaza si nu au legatura cu subiectul. Haideti sa ne bucuram de Camy si de Flavius, iar tu sa nu te retragi deloc ca ne place cu tine aici.
Fiecare dintre noi, indiferent de parerea pe care o are, are dreptul de a sari peste replicile care nu-i plac sau pe care chiar nu le intelege din diferite motive.
Also, petrecem sau comentam lucrurile care nu au nicio miza, niciun sens?

34+ Chiara Ada

so so true...ma bucur ca mai gandeste cineva k mine...esti o dulce si ai mare dreptate referitor la Camy

andrutza , ma bucur ca te-ai amuzat

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Asa cum bine zici, nu cred ca e cineva care sa nu isi fi facut o parere, dar cred ca mai bine nu copmentam, pentru ca dam apa la moara la alte comentarii. E pacat, era un capitol dedicat unei femei care a nascut azi, care anul trecut a pierdut un copil, care a avut sufletul facut bucati si azi e fericita. Eu propun sa nu ne spunem parerile, chiar nu conteaza si nu au legatura cu subiectul. Haideti sa ne bucuram de Camy si de Flavius, iar tu sa nu te retragi deloc ca ne place cu tine aici.
Fiecare dintre noi, indiferent de parerea pe care o are, are dreptul de a sari peste replicile care nu-i plac sau pe care chiar nu le intelege din diferite motive.
Also, petrecem sau comentam lucrurile care nu au nicio miza, niciun sens?

34+ Chiara Ada

so so true...ma bucur ca mai gandeste cineva k mine...esti o dulce si ai mare dreptate referitor la Camy

Suntem mai multe de parere ca trebuia incheiat acest subiect foarte repede... deja uitat

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Pe voi nu va enerveaza cum se baga desteapta asta de la Vichy cu postari inteligente in josul fiecarei pagini? Am si io un fix! Daca o prind .....

saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput