Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Ancuta, Andruta si Andrecluj...nu a zis nimeni ca nu o respectam pe Camy si fericirea ei...

Eu nu am nimic mai mult de spus referitor la episodul Krelia-Katie, sunt mari si se descurca singure.
Fiecare dupa cum isi asterne, asa doarme. Asta insa nu ne face mai destepti decat altii. Poate mai malitiosi, dar mai isteti, nu.

PS: pai `mai bine` nu comentam, dar daca vi s-ar intampla voua cum ati reactiona? tot asa cu pumnul in gura?

PS: tot respectul ptr Camy si sotul ei, suntem alaturi de ei si-n momente rele si in momente bune. Fericirea lor ne umple si pe noi de bucurie si asteptam cu nerabdare pozici si vesti.

Credendo vides!
38+ cu Isabella Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jay

Ancuta, Andruta si Andrecluj...nu a zis nimeni ca nu o respectam pe Camy si fericirea ei...

Eu nu am nimic mai mult de spus referitor la episodul Krelia-Katie, sunt mari si se descurca singure.
Fiecare dupa cum isi asterne, asa doarme. Asta insa nu ne face mai destepti decat altii. Poate mai malitiosi, dar mai isteti, nu.

PS: pai `mai bine` nu comentam, dar daca vi s-ar intampla voua cum ati reactiona? tot asa cu pumnul in gura?

bun, tu atat ai avut de spus, si mai vine si cutare cu parerea ei si mai vin alte 20 de fete cu parerile lor, si uite-asa stricam pagini bune de forum cu rautati care nu isi au rostul ... faza cu pumnul in gura nu o inteleg, sunt eu , "daca vi s-ar intampla voua?" dar din cate stiu eu nu ti s-a intamplat tie in mod personal, suntem in aceeasi barca...sa o lasam pe katy sa spuna ceva daca are de spus, e dreptul ei pt ca pe ea o priveste...atat!

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput