Ancuta, Andruta si Andrecluj...nu a zis nimeni ca nu o respectam pe Camy si fericirea ei...
Eu nu am nimic mai mult de spus referitor la episodul Krelia-Katie, sunt mari si se descurca singure.
Fiecare dupa cum isi asterne, asa doarme. Asta insa nu ne face mai destepti decat altii. Poate mai malitiosi, dar mai isteti, nu.
PS: pai `mai bine` nu comentam, dar daca vi s-ar intampla voua cum ati reactiona? tot asa cu pumnul in gura?
PS: tot respectul ptr Camy si sotul ei, suntem alaturi de ei si-n momente rele si in momente bune. Fericirea lor ne umple si pe noi de bucurie si asteptam cu nerabdare pozici si vesti.
Credendo vides!
38+ cu
Isabella Karina
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jay Ancuta, Andruta si Andrecluj...nu a zis nimeni ca nu o respectam pe Camy si fericirea ei... Eu nu am nimic mai mult de spus referitor la episodul Krelia-Katie, sunt mari si se descurca singure. Fiecare dupa cum isi asterne, asa doarme. Asta insa nu ne face mai destepti decat altii. Poate mai malitiosi, dar mai isteti, nu. PS: pai `mai bine` nu comentam, dar daca vi s-ar intampla voua cum ati reactiona? tot asa cu pumnul in gura? |
, "daca vi s-ar intampla voua?" dar din cate stiu eu nu ti s-a intamplat tie in mod personal, suntem in aceeasi barca...sa o lasam pe katy sa spuna ceva daca are de spus, e dreptul ei pt ca pe ea o priveste...atat!
38+
Sabina Ioana