Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

super! bine ca e totul ok!
di mie mi-au iesit niste valori pe la leucocite si inca ceva...in afara graficului..sper sa se regleze dupa..

apropos de Aspenter...daca ai ocazia, intreaba-ti dr. daca nu cumva e bine sa-l opresti macar cu 1 saptamana inainte de nastere...ca sa se regleze fluxul sanguin...
nu mai stiu daca tu esti cu cezariana sau natural...si nici daca are importanta treaba asta cu fluxul, la nasterea naturala...dar..cred ca nu strica o intrebare. Mie, de ex., mi-a spus sa il intrerup de saptamana asta.

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetelor m-am intors de la Hemato...si mi-a zis dr de acolo ca sunt ok. Nu am NIMIC Am rezultatele ba mai mici, ba mai mari dar a zis ca e normal in sarcina. Si cand ma gandesc ca de la Fundeni m-au bagat pe Aspenter din sapt 7...si inca mai iau

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

oricum, un pas a fost facut...sutele sunt pregatite..le-a sters al meu cu spirt si mi le-a pus intr-un plic [/font=Comic Sans MS][/purple]

Mami... da voi va ocupati cu spalatul banilor?

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Floricik Ne bucuram cu toatele ca nu ai nimic, oare la cate stressuri ne mai supun astia, acu pe noi, dupa pe bebei? Tre sa dai de baut si pentru ca e vineri, ar merge ceva mai tare, nu? 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Floricik Ne bucuram cu toatele ca nu ai nimic, oare la cate stressuri ne mai supun astia, acu pe noi, dupa pe bebei? Tre sa dai de baut si pentru ca e vineri, ar merge ceva mai tare, nu?

34+ Chiara Ada

Moaaaama, vreau si eu . Nici nu stiu sa spun ce, imi trec atateaaaaaa variante prin cap... de la coniac cu boabe de cafea in el.. la techille si alte traznai...

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

printre altele ...acu'..o sa trecem la spalat una bucata claie de par...pardon..cosita ...de nevasta la 38 de saptamani.....pentru care..rusine sa-mi fie...nu facui cinste cu..nimica..nimicutza

asadar....cinste mare cinste....ca poate e ultima si alta nu mai apuc sa dau!..luati ce va pofteste sufletelul...tocmai am "imbracat" frigera...caci...vorba lu' Camy...era nud, saracu'

"beutura alcoholica" este de la subsemnata..ca deh..pofteste Cuscra si ma-sa lu' pretinu' de joaca al lu' fi'miu (adik monisu' )..si nu poci sa le las pe uscat!
CAPRI revine dupa despaduchere....

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui krelia

oricum, un pas a fost facut...sutele sunt pregatite..le-a sters al meu cu spirt si mi le-a pus intr-un plic [/font=Comic Sans MS][/purple]

Mami... da voi va ocupati cu spalatul banilor?

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Mai cu greu si eu,Hello tuturor

Super veste despre Camy si bebe Flavius!Sa iti traiasca flacaul multi , multi ani, sa fie sanatos si sa isi bucure parintii greu incercati! Recuperare usoara Camy!

Felicitari Miramar!Un bebe sanatos, mancacios si linistit!La multi ani bebe Robert!

Fetele va rog frumos as vrea si eu parola sa vad minunatiile de fulgusori.Mersi anticipat

31+ Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79

Mai cu greu si eu,Hello tuturor

Super veste despre Camy si bebe Flavius!Sa iti traiasca flacaul multi , multi ani, sa fie sanatos si sa isi bucure parintii greu incercati! Recuperare usoara Camy!

Felicitari Miramar!Un bebe sanatos, mancacios si linistit!La multi ani bebe Robert!

Fetele va rog frumos as vrea si eu parola sa vad minunatiile de fulgusori.Mersi anticipat

31+ Alexandru

Ai pm

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Floricik ma bucur sa aud vesti bune

Sa stii ca si eu eram speriata de clisma, datorita DC-ului, da nu a fost ceva rau...nici jenant si nici dureros.Practic are un "pix" pe care ti-l baga in si iti zice sa spui cand crezi ca nu mai poti...(ca pompeaza apa cu sapun in tine) cand zici "gata sunt butoi" te dai jos de pe masa si te asezi pe wc

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Si eu vreau clisma .
Stiu ca suna caraghios , da' eu vreau

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetele. Camy a spus ca maine vom avea poze cu bebe mic... care, spune ea, e lung... si frumos foc... si eu o cred. Acusica il asteapta iar in vizita( pe la 7) apoi... de maine e cu ea in salon. Tati de Flavius foarte fericit.... de mami nu mai spun nimic.... va imaginati si voi. Abia asteapta sa-l aiba langa ea... si apoi acasa...

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput