Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 18
simina_kin spune:
Monis contrar asteptarilor si temerilor mele , cu "spaga" ne-am descurcat ff bine , toata lumea asteapta acesti bani...sou...nu te grabesc..te asteapta![]()
Eu am avut husa la telefon si in ea tineam banii, pt ca tel al luam in halat![]()
La doctor am dat 12mil(la 2 zile dupa operatie) , dar am auzit si de 5-7-8 mil
-moasa...n-am avut, au fost asistente, care s-au tot schimbat pana m-au bagat si pe mine in operatie
, si am dat la 2 dintre ele cate 50lei iar restul 10lei sau nimic
-neonatolog 1mil (am mai vrut sa-i bag eu 1 mil o data da s-a ratoit la mine)
-anestezista 3mil
cel mai mult (innafara de doctor)am dat la asistente , ca sunt asistente la mame si asistente la copii.Alea de la copii erau cate 2 pe tura.La inceput (vreo 4 zile) le dadeam cate 20lei la fiecare da apoi m-am lecuit, ca am vazut ca se purtau la fel si dc nu le mai dau
....le mai bagam cate 10lei la alea care imi placeau mie
fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Monis contrar asteptarilor si temerilor mele , cu "spaga" ne-am descurcat ff bine , toata lumea asteapta acesti bani...sou...nu te grabesc..te asteapta Eu am avut husa la telefon si in ea tineam banii, pt ca tel al luam in halat La doctor am dat 12mil , dar am auzit si de 5-7-8 mil -moasa...n-am avut -neonatolog 1mil (am mai vrut sa-i bag eu 1 mil o data da s-a ratoit la mine) -anestezista 3mil cel mai mult (innafara de doctor)am dat la asistente , ca sunt asistente la mame si asistente la copii.Alea de la copii erau cate 2 pe tura.La inceput (vreo 4 zile) le dadeam cate 20lei la fiecare da apoi m-am lecuit, ca am vazut ca se purtau la fel si dc nu le mai dau |
Aha, mercic, cam in ton cu ce stiam... sa vedem ce "stie" si Filantropia
monis
cu poze sapt 39 +
krelia spune:
sincer, cred ca nici la mine nu a mai facut mare lucru
....sper sa nu ma cracaneze aia prea mult....ca doar au treaba cu burta mea, nu cu fofo
...
stii ce, tu incearca cum poti, sa dai jos grosu'
....si da-o-ncolo de jena...pe nasa mea au luat-o pe sus dimineata, din pat, in camasa de noapte, fara chiloti pe ea, ciufulita, ca dupa somn....si nebuna zbiera ca ea nu iese nefardata din casa 
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro mama ei de oglinda care mareste, ca nu-i buna de nik, am incercat deja, mi-ar mai trebui niste maini ![]() simina merci de incurajare dar mi-ar fi jena sa ma prezint cu padurea tropicala dupa mine , eu nu le inteleg pe femeile alea, sincer, ma depaseste ![]() Anca 38+ Sabina IoanaASTEPT SA-MI DESCOPAR ![]() POZE |
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
coquelicot spune:
Monis, Simina,
pentru subiectul asta... imi amintesc ca m-am mai fastacit acu' ceva ani sa dau o spaga la doctor, ba ii scoteam ba ii bagam in buzunar... si nu i-am mai dat
Nu stiu de ce ma stresez asa...
Acum au inceput si diversi sfatuitori: nu da baniii doctorului inainte, ba cum sa nu ii dai in avans banii...; ia banii cu tine in sala de travaliu... Nuu! cea mai mare greseala! Dai banii dupa!!!
Cred ca vad la fata locului... Simina, daca zici ca nu trebuie sa caut moment prielnic cu fiecare in parte, e perfect!
Oricum apar situatii neprevazute, de genul: apar 2 moase, nu una, etc..
| citat din mesajul lui simina_kin Monis contrar asteptarilor si temerilor mele , cu "spaga" ne-am descurcat ff bine , toata lumea asteapta acesti bani...sou...nu te grabesc..te asteapta Eu am avut husa la telefon si in ea tineam banii, pt ca tel al luam in halat La doctor am dat 12mil , dar am auzit si de 5-7-8 mil -moasa...n-am avut -neonatolog 1mil (am mai vrut sa-i bag eu 1 mil o data da s-a ratoit la mine) -anestezista 3mil cel mai mult (innafara de doctor)am dat la asistente , ca sunt asistente la mame si asistente la copii.Alea de la copii erau cate 2 pe tura.La inceput (vreo 4 zile) le dadeam cate 20lei la fiecare da apoi m-am lecuit, ca am vazut ca se purtau la fel si dc nu le mai dau fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
38, mami de bebe MATEI
Jay spune:
Ai, ai, cu riscul de a o supara pe Camy care in momentul asta e o fericita si de a o super irita pe Krelia (sau alte fete) care si-a exprimat asa de frumos dorinta ca subiectul sa fie inchis , nu pot sa tac cand vad nedreptate si am sa imi expun si eu punctul de vedere.
Krelia, toata stima si intelegerea ptr tine si ptr faptul ca cele 4 clase n-au trecuta asa pe langa tine precum trece rata prin apa , asta este de laudat intr-o societate ca cea de astazi , dar noi facem parte din alta generatie si ni se pare important ce ai specificat tu acum cateva pagini. Cei din generatia de astazi nu mai considera ca e necesar sa scrii corect gramatical, unii poate din lene, altii din comoditate, altii din teribilism.
Nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni ptr ca asa cum spunea si MyLady , nimeni nu e perfect plus ca nu suntem pe un forum de edu.ro cum bine mentionai Krelia asa ca fiecare se exprima cum doreste. Ar fi culmea sa avem reguli si ptr aranjarea in paragraf, font, culoare si alte asemenea minunatii.
Si ca veni vorba de culoare, tu te faci remarcata prin culoarea movulie si nelipsitul `je` si alte frantuzisme-romanisme-englezisme.
Nu te-a admonestat nimeni ptr asta si fiecare am incercat sa citim ceea ce scrie fiecare si sa raspundem in stilul propriu.
Pentru un` energetica` care vine din `energetic` si din folosirea limbii engleze zilnic si minunt de minut..ai facut sa se simta prost Katie. Plus alte mesaje( daca-mi amintesc bine ) referitoare la semnele de punctuatie, la felul ca nu aranjeaza in pagina etc etc...asta e bullshit, daca-mi permiti sa ma exprim si eu neadecvat..
Nu are nevoie Katie de aparatori/avocati aici dar consider, repet, ca fiecare are dreptul sa scrie cum doreste si stie. Cine vrea sa inteleaga ce se scrie, sa inteleaga; cine nu, je m`en fiche ...cum s-ar zice, nu?
Cred ca fiecare dintre noi suntem in stare sa scriem novels si sa invaluim in cuvinte alambicate si meserias intoarse din condei , niste chestii care de fapt ,nu-si au rostul pe un forum unde ar trebui sa domneasca respectul, prietenia si ajutorul/suportul moral.
PS: daca doreai ca fetele sa nu citeasca balariile dintre tine si katie si daca erai atat de nevinovata cum sustii trebuia sa ii atragi atentia ca nu are 4 clase in privat si nu sa te amuzi (nevinovat, bineinteles) in public. Asta zic eu ca tine de intelepciunea fiecaruia.
Credendo vides!
38+ cu
Isabella Karina
floricik spune:
Fetelor m-am intors de la Hemato...si mi-a zis dr de acolo ca sunt ok. Nu am NIMIC
Am rezultatele ba mai mici, ba mai mari dar a zis ca e normal in sarcina. Si cand ma gandesc ca de la Fundeni m-au bagat pe Aspenter din sapt 7...si inca mai iau
si vroiau sa ma bage si pe injectii in fiecare seara pana la nastere si 6 saptamani dupa nastere
Mama lor...Asta e . Bine ca am scapat.![]()
Ancutza tot lama e sfanta. Eu cu epilatorul nici pe picioare nu mai pot sa ma fac. Doare rauuu
Mi-am luat niste benzi cu ceara pt piele sensibila.
Simina si zici ca erau cu padurea la vedere ? ![]()
Eu imi fac atatea griji...sa fie dansa aranjata, clisma care ma obsedeaza, etc etc si unele vin cu padurea Letea??
Monis si eu am maaari probleme cu spaga. Si ma tot gandesc unde sa tin banii daca eu sunt in
gol , doar cu camasa aia pe mine ?? Zic la travaliu...ca apoi sper sa ma descurc.
Prietenele mele au dat banii dupa nastere la dr, anestezist, neonatolog si moase. Probabil ca vad si ei ca suntem pacientele dr X si isi dau seama ca isi iau partea la final. Am inteles ca moasele faceau banii intre ele jumi-juma.
Ma duc sa mananc niste paste.
34+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Monis, Simina, pentru subiectul asta... imi amintesc ca m-am mai fastacit acu' ceva ani sa dau o spaga la doctor, ba ii scoteam ba ii bagam in buzunar... si nu i-am mai dat![]() Nu stiu de ce ma stresez asa... Acum au inceput si diversi sfatuitori: nu da baniii doctorului inainte, ba cum sa nu ii dai in avans banii...; ia banii cu tine in sala de travaliu... Nuu! cea mai mare greseala! Dai banii dupa!!! Cred ca vad la fata locului... Simina, daca zici ca nu trebuie sa caut moment prielnic cu fiecare in parte, e perfect! Oricum apar situatii neprevazute, de genul: apar 2 moase, nu una, etc.. |
Auzi, la Filantropia e "regula" - daca pot sa spun asa, si uite ca pot

LE: Floricik ce ma bucur!!!! of, ai vazut ca vorbeam mai de mult cu Lidia, ca Fundeniul ala te scoate numai bolnav... mult mai bine la analize la Coltei. E si doctora aia misto acolo la laborator...

pentru vestile bunemonis
cu poze sapt 39 +
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui krelia [font=Comic Sans MS]sincer, cred ca nici la mine nu a mai facut mare lucru stii ce, tu incearca cum poti, sa dai jos grosu' ![]() |

daca faci cezariana mai putin conteaza cum arata "duamna" , dar la naturala...vrei sa-i intre parul in ochi la bebe?

Anca
38+
Sabina Ioana[purple]ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE
krelia spune:
cred ca si la cezariana trebuie sa fii cat de cat "slefuita"...macar la suprafata...nu neparat sa intri in detalii
...caci, operatia e destul de aproape de linia bikinilor.....banuiesc...inca nu am experimentat o astfel de operatie ![]()
ti-am zis, fa-o cum o fi si nu te mai stresa...mai bine gandeste-te unde bagi banii de spaga...ideea siminei cu husa de telefon e chiar buna...caci si eu mi-s praf la capitolul asta...
deja am scenarii cum incerc eu sa plasez banii in buzunarul alb al halatului si nu nimeresc...si ei cad pe langa ![]()
oricum, un pas a fost facut...sutele sunt pregatite..le-a sters al meu cu spirt si mi le-a pus intr-un plic ![]()
r
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro daca faci cezariana mai putin conteaza cum arata "duamna" , dar la naturala...vrei sa-i intre parul in ochi la bebe? ![]() |
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Ancutza_Bro spune:
si pe mine ma streseaza gandul cu banii de spaga...nu am nici o inclinatie spre treaba asta si nu stiu cum o sa fac
...banuiesc eu ca buzunarele largi o sa fie cat mai aproape de raza mea vizuala ca sa nu cumva sa ratez...la doctorita o sa il trimit pe sot a doua zi la cabinetul particular.
la noi la moase se dau cate 50 ron, eu zic ca-i suficient, daca fac un calcul scurt, o moasa se duce acasa cu inca 2 salarii int-o luna pe langa cel de drept 
Anca
38+
Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR 
POZE