Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 14
coquelicot spune:
Se recomanda sa cumperi ceea ce se da in spital... la Filantropia se da NAN, am mai scris asta, cred... In cazul laptelui NAN, mi s-a recomandat sa iau cand aflu greutatea bebelui - sub 3 kg iei PRE- NAN, peste 3, NAN 1.
Am search-uit pe forumuri povestea cu laptele, desi imi doresc sa zaca cutia nedesfacuta in dulap... totusi, o sa cumpar probabil una, cand o fi....Se pare ca Milumil si Humana sunt extraordinar de dulci si grase,de obicei bebelusii le primesc bine din acesta cauza, dar mamele se plangeau ca bebelusii se umfla, ingrasa. NAN ar fi cel mai putin dulce si apropiat de consistenta / gustul laptelui matern...
SI am mai vazut ca formulele, inclusiv NAN, contin TAURINA! Eu stiu ca e extras natural, dar totusi, asta se pune in energizante. Tampitii astia de producatori nu stiu ce sa mai inventeze! Te bucuri ca iti vezi copilul luand in greutate, energic! Dar cu ce efecte?? La fel vad si povestea cu cerealele pentru bebe. Pline de zahar, de arome de vanilie , ciocolata!!! Ma revolta extraordinar!
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Simina multumim de informatii. ![]() ![]() Fetelor, am o intrebare. Nu cred ca s-a discutat pe aici, ca mi-as fi adus aminte. Daca nu avem laptic in ce tip de lapte praf sau formula, cum s-o numi, trebuie sa ii dam lui ? Care e cel mai bun? AM vazut Humana, Hipp, Nestle? Or fi Bio? Toti spun ca laptele lor e cel mai bun, dar cum noi suntem Stan Patitu' cu cosmeticele de bebe, cine-i mai crede? Poate mamicile cu experienta, ne indruma si pe noi. ![]() 32+ moi si Cezara MariaAMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |

38, mami de bebe MATEI
raluci_b spune:
CAMY - felicitari sa-ti traiasca puiul, refacere rapida 
simisa traiesti - multumim de info
35+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
coquelicot spune:
Ma bag ca boul...Am impresia ca poti sa iti depui dosarul dupa minimum 42 de zile, insa banii incepi sa ii primesti tot cand expira cele 128 de zile. HR-ul calificat ce zice? 

| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Mie mi-a calculat doamna de la DGASPC alea 42 zile uitandu-se pe calendar , si mi-a zis " trebuie sa depui dosarul pana pe 16 nov, dar daca al ai gata sapt viitoare poti sa-l aduci"..... Stai linistita ca o sa-ti spuna (sau o sa-i spuna sotului) in cat timp sa-l duci si pe cel pt CIC ![]() aaaaaaaaa....legat de livret.....eu am fost la starea civila si l-am scos , dar la DGASPC nu ti-l cer neaparat..dc al ai bine, dc nu nu-i bai fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
38, mami de bebe MATEI
s_alinutza spune:
Voi vorbiti de laptic si io ma gandesc la mancare
Ce tanta is!
Da' tocmai ce-am luat de pe aragaz o ciorbica de fasole boabe si m-a luat foamea. Mai profit acuma pana sa vina bebe de mancarurile astea periculoase, ca dupa aia adio ciorba de fasole si taitei cu varza care imi plac asa tare....
saptamana 38 cu
pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
My_Lady0091 spune:
MyLady, faptul ca am raspuns punctat nu arata nicidecum ca am fost rautacioasa. Daca mi-ai fi observat posturile de-a lungul lunilor, ai fi vazut ca asa raspund eu..sau cel putin, incerc sa raspund...punctat...fiecaruia in parte. Daca a dori sa fii inteles este echivalent cu a fi rautacios....poate cine stie, pe viitor va trebui sa fiu mai plina de "miserupism"...
Si in nici un caz nu consider "tzatzism" raspunsul meu...nuvelistic....a fost doar un drept la replica, pe un forum public.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MAH GAGICA...EU NU AM AUZIT DE ,,MISERUPISM,, PANA ACUM...SI NICI DEX-UL NU....DACA TOT AVEM DREPTUL LA OPINII PE UN FORUM PUBLIC...FARA NICI O RAUTATE![]()
![]()
![]()
![]()
.
SI NU, IMI CER SCUZE DAR NU TI-AM OBSERVAT ,, POSTURILE,, DE-A LUNGUL LUNILOR SI NICI
POSTARILE
,CA NU SUNT ASA FANA INRAITA A TA....SUNT SI EU MUSAFIR PE AICI,CU DREPTUL LA OPINIE
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
krelia spune:

Camy il are pe Flavius in bratic! Camy e linistita, Flavius cam seamana cu Pustache

coque', danku'...je am crescut cu Similac ![]()
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
andrutza spune:
Fetele, sun disperata !!! Plang de 5 minute si nu ma pot opri 

Am auzit de la cineva de criza de oxitocina saptamana trecuta, este medicamentul care se da pentru sustinerea contractiilor, absolut necesar pentru nasterea naturala. N-am crezut pentru ca medicul nu mi-a spus nimic. Ieri au dat la Prima ca e criza in toata tara si ca nu se mai produce, azi a aparut in toate ziarele. Am sunat la cabinet si idioata de asistenta mi-a spus sa cumpar daca am posibilitatea. Auzi, idioata !!! Adica au sau nu au? Ca de pret nu se pune problema, costa foarte putin. Ideea e ca nu se gaseste, deja umbla sotul meu de vreo ora si nu au nicaieri 

Sarcina trecuta a umblat tot Bucurestiul dupa Ergomet, acum Oxitocina. CU CE-AM GRESIT ?????
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
38+ Daniel Stefan
coquelicot spune:
Andrutza, relax, in ritmul asta o sa ne zica sa aducem si vata si spirt sau lenjeria de pat proprie... O fi si o manipulare, inainte de alegeri , merge totul execrabil, sunt crize peste crize, ies sindicalistii, care stateau cuminti pana atunci, in strada...nu pot sa cred.
Chiar de nu or avea, corpul tau oricum secreta un anestezic natural... va fi mai lung travaliul... Sau cu siguranta se vor gasi "neste doamne" binevoitoare sa iti vanda in spital...
Fetelor, stiu, suntem toate tensionate, hormonate, morcovate, etc...azi e Halloween, ne invadeaza spiritele rele. CHILLAX 

EU zic asa, welcome bebe Flavius, ma bucur foarte tare pentru Camy ca isi tine bebele in brate!!! Avea nevoie din plin de momentul asta!
38, mami de bebe MATEI
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]siminelu'...vroiam sa te intreb si eu ceva [2 dejte ridicate] ![]() |
ntz ntz ntz..se vede ca n-ai citit bine ce-am zis pana acum

Pai eu despre ce dosare am vorbit??????

...exact de trusou alocatie si primaSe depun in decurs de o luna (expira negatia ) la DGASPC (NU la primarie) unde apartii cu domiciliul..tu ca mama!!!
DGASPC Bucuresti Sector 1
Adresa: B-dul Maresal Al. Averescu, Nr. 17
DGASPC Bucuresti Sector 2
Adresa: Str. Olari, Nr. 11-13
DGASPC Bucuresti Sector 3
Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 12-14
DGASPC Bucuresti Sector 4
Adresa: Str. Enache Ion, Nr. 1A
DGASPC Bucuresti Sector 5
Adresa: B-dul Regina Elisabeta, Nr. 29-31
DGASPC Bucuresti Sector 6
Adresa: Drumul Taberei, Nr. 18
Sos. Orhidelor, Nr. 2D - copii
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ce tip de lapte praf sau formula, cum s-o numi, trebuie sa ii dam lui
? Care e cel mai bun? AM vazut Humana, Hipp, Nestle?