Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Felicitari, CAMY, te asteptam cu detalii !!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si cuminti si sa te bucuri de bb Flavius !!!

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit noilor bebei, Robert si Flavius!

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetelor... e o greseluta in lista de bebei: Dan Mihail de Dymomo s-a nascut pe 28.10 nu pe 27

Moaaaamaaaa... ziua si fulgusorul.... sau chiar cate 2.... sa fie toti sanatosi

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ramonika, si mie mi-e ciuda ca nu mai merg la serviciu, dar plecarea mea a fost foate buna pentru ca era nevoie de mai multi oameni pentru ce faceam eu - au fost angajate 3 persoane dupa plecarea mea. Eram doar doua fete si munceam de ne sareau capacele pe functii cu raspundere multa, si, din cauza unei sefe execrabile si ramolite, nu credea nimeni ca abia facem fata. De-aia nici n-am prea intrat pe forum pana acum aproximativ 2 luni, nu aveam absolut deloc timp si seara cadeam lata.
Dupa ce am plecat, s-au cam prins ca nu merge treaba si abia acum cica ar fi ok. Partea buna este ca o singura persoana, normal, este pe perioada determinata, asa ca oricum imi va fi mult mai usor cand ma voi intoarce, pentru ca restul vor ramane.
Asta e, sunt avantaje si dezavantaje, primim bani sa stam acasa, dar treaba la serviciu trebuie sa mearga... Nu le putem avea pe toate, din pacate...

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Simina multumim pt info despre acte. Totusi insist cu o intrebare, sunt mai grea de cap. Pt CIC se depune in 42 zile de la nastere? Nu se asteapta pana la finalul conc de lauzie, pt a se vedea sigur cate zile se sta in conc de lauzie?

Va pup, si va urez un weekend placut.

CRIS 33+ , Andrei Cristian

Mie mi-a calculat doamna de la DGASPC alea 42 zile uitandu-se pe calendar , si mi-a zis " trebuie sa depui dosarul pana pe 16 nov, dar daca al ai gata sapt viitoare poti sa-l aduci".....
Stai linistita ca o sa-ti spuna (sau o sa-i spuna sotului) in cat timp sa-l duci si pe cel pt CIC

aaaaaaaaa....legat de livret.....eu am fost la starea civila si l-am scos , dar la DGASPC nu ti-l cer neaparat..dc al ai bine, dc nu nu-i bai

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina multumim de informatii.

Fetelor, am o intrebare. Nu cred ca s-a discutat pe aici, ca mi-as fi adus aminte. Daca nu avem laptic in ce tip de lapte praf sau formula, cum s-o numi, trebuie sa ii dam lui ? Care e cel mai bun? AM vazut Humana, Hipp, Nestle? Or fi Bio? Toti spun ca laptele lor e cel mai bun, dar cum noi suntem Stan Patitu' cu cosmeticele de bebe, cine-i mai crede? Poate mamicile cu experienta, ne indruma si pe noi.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc
Fetelor voi chiar nu dormiti noaptea? Vad ca este destula agitatie peste noapte. Ma duc de vreo doua ori la baie, cu ochii inchisi, in rest somnic. Sotul se plange ca nu poate dormi din cauza sforaitului meu, dar asta e...

Desi eu is aia care nu prea doarme noaptea (de vreo 2 luni am probleme cu somnelul) si iubitzelul meu se plange ca as sforai... Ce sa fac? Cand stau la orizontala mi se infunda nasu' si daca reusesc sa adorm cumva intre timp....probabil ca sforai, io nu m-am auzit, i-am zis sa ma inregistreze cu telefonu ca nu cred
La shushu si eu ma duc de vreo 2 ori noaptea, m-am si obisnuit, nu pot sa zic ca e o asa mare neplacere, dar nu am somn si ma zvarcolesc in pat din 5 in 5 minute ma intorc de pe o parte pe alta....

ca mai e un pic si trece....

saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MyLady, faptul ca am raspuns punctat nu arata nicidecum ca am fost rautacioasa. Daca mi-ai fi observat posturile de-a lungul lunilor, ai fi vazut ca asa raspund eu..sau cel putin, incerc sa raspund...punctat...fiecaruia in parte. Daca a dori sa fii inteles este echivalent cu a fi rautacios....poate cine stie, pe viitor va trebui sa fiu mai plina de "miserupism"...
Si in nici un caz nu consider "tzatzism" raspunsul meu...nuvelistic....a fost doar un drept la replica, pe un forum public.

ionela, - si multumesc pentru ca ai inteles de fapt despre ce este vorba in propozitie!

...pentru oricine mai are ceva de adaugat....pentru mine acest capitol este incheiat, nu as vrea sa mai continue defel, tot ce am avut de spus, i-am transmis Katyuschei, in modalitatea aleasa de ea. Din punctul meu de vedere, toata aceasta abatare este un afront adus capitolului special creat pentru CAMY..si nu as vrea sa il continuam in aceasta atmosfera de , vorba alinutzei...care nu face bine nici la ochi..nici la psihic...si cu atat mai putin organismului

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bine ai venit pe lume Flavius!!!Sa fii sanatos ,sa cresti mare si sa ai numai zile senine!Felicitari Camy,mamica fericita!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

siminelu'...vroiam sa te intreb si eu ceva [2 dejte ridicate] ....ai idee, exista vreun termen limita pana la care trebuie sa depui dosarul pt prima si trusou?...parca era ceva cu "pana face copilul 6 luni"..sau...gresesc eu...plus....unde tb depus?..la primaria de care apartii cu domitzilu'...sau la primaria unde ai inregistrat ghindocu'? (hai ca numai d'astea nu cred ca ai tu timp

dankutza, sa stii ca asta era si o alta dilema de a mea....cu marca de lapte....din ce am mai citit si pe la alte forumuri...e foarte posibil ca bebelui sa nu-i placa o marca...care merge si e foarte buna, de altfel, pt alt bebel...si sa-i placa o cu totul alta....nu stiu.....eu cred ca, cel mai bine ar fi sa nu investim foarte mult intr-o anume marca...sa nu riscam a ramane cu ea...si sa testam ce laptic le place lor mai intai.....zic si eu..in prostia mea crunta

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput