Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 12
s_alinutza spune:
Buna dimi cu intarziere si de la mine! Iara am dormit ca un iepurash, mai mult am stat de veghe decat am dormit
......
Da' ce se intampla pe-aici cu atmosfera asta asa de ....
-pata?........
Mai fetele dragi si scumpe......

si 

de impacare!
Felicitari Miramar si Camy !!!! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate atat voua cat si bebelasilor, sa fie cumintzei, sa pape mult si sa ajungeti cat mai repede acasa cu ei in bratze!!!
pe toate!
saptamana 38 cu
pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
cristina_boc spune:
FELICITARI CAMY

. Astept sa veniti cu vesti si sa va intoarceti acasa sanatosi, mancaciosi , cuminti.....
Fetelor voi chiar nu dormiti noaptea? Vad ca este destula agitatie peste noapte. Ma duc de vreo doua ori la baie, cu ochii inchisi, in rest somnic. Sotul se plange ca nu poate dormi din cauza sforaitului meu, dar asta e...
Ma duc la cumparaturi ca azi plecam la tara si tre sa pregatesc niste gratarele, mici, aripioare... Sper sa nu inghetam pe acolo.
Simina multumim pt info despre acte. Totusi insist cu o intrebare, sunt mai grea de cap
. Pt CIC se depune in 42 zile de la nastere? Nu se asteapta pana la finalul conc de lauzie, pt a se vedea sigur cate zile se sta in conc de lauzie?
Va pup, si va urez un weekend placut.
CRIS
33+ ,
Andrei Cristian
ionelamaria spune:
My_Lady0091, nu cred ca Krelia s-a referit la greselile de tipul... batut alta litera alaturata ca pozitie pe tastatura... sau agatarea in graba a unei alte litere. Se refera la greseli persistente... care clar tin de neglijenta sau dezinteres ( cred eu.... ), iar in cel mai rau caz ( situatie in care sper sa nu fim niciuna... ca e trist) nestiinta. Si eu dau send mesajelor cu greseli... apoi le reeditez... din comoditate... dar nu prea le pot lasa... asa ... la voia intamplarii... pentru ca si mie mi-e greu sa citesc un mesaj cu multe greseli... si nu mi-ar place sa va pun in situatia de a pierde timp descifrand. Avem avantajul ca fiecare dintre noi isi poate reedita mesajul.... sa profitam de aceste beneficii ale tehnologiei!... nu crezi?
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Majoritatea mesajelor mele au sub ele edit... si asta pentru ca din graba apas alt buton al tastaturii... si cand recitesc... simt nevoia sa corectez.
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot Inteleg ca negatia eset o declaratie de care ai nevoie numai in cazul in care sectorul in care se afla maternitatea si domiciulul nu coincid? Sau este acea declaratie ca nu ai mai facut cerere/ beneficiat de alocatie 38, mami de bebe MATEI |
Asa este
....si este valabila 1 luna.Fara ea nu poti depune cele 3 dosare.
Nu stiu sigur , da am impresia ca acea alocatie pt nou -nascut in val de 230lei se da numai la prima nastere, pt ca m-a intrebat dc este primul bebe.
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mariaandreai spune:

Felicitari Cami! 

La multi ani BB Flavius
Sa cresti mare si sanatos!
Maria
33+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
simina_kin spune:
www.jurnalul.ro 
NINGEEEEE IN TARA

si ninge si la noi in odisee
BINE AI VENIT PE LUME BEBE FLAVIUS.CAMY_PUS REFACERE RAPIDA

fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Evy30 spune:
felicitari mamicilor MIRAMAR si CAMY .
sanatate multa , refacere usoara si bebei mancaciosi !
Evy 37+
camelia86 spune:
felicitari Camy pentru bebe Flavius!

sanatate multa si bebita cumintel si mancacios!va
. asteptam vesti bune
32+
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Pentru descretit fruntile: Mama si tata barza in cuib, abia ajunsi. Tata olecuta pilit.... mama toata ciufulita. Tata: -azi am facut o livrare speciala, am dus un baietel in casa unor oameni bogati care il asteptau de muuuulta vreme. M-au ospatat... m-au cinstit cu vin bun.... o nebunie! Mama: Uf!!!!!... eu am livrat un bebe unei familii foarte sarace... pentru ei era al 10-lea... M-au prins m-au batut si m-au ciufulit ca vai de mine! Cum stateau ei asa.... vad pe puiul lor cum zboara spre cuib clampanind de ras. Mama si tata: dar cu tine ce-i mai? Barzuta mica: Azi am zburat in jurul caminului de studenti.....ce distractie!!!!!! 35+ AMR 4+ sapt Mihneaaniversarea nuntii POZE |

fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!