Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 11
bobocel_07 spune:
Buna venit bebe Flavius cat ma bucur ca a iesit totul bine.Felicitari Camy
sa-ti traiasca puiutul si sa va faca zilele frumoase.
alexia_07
dana n. spune:
Felicitari Camy!!! sa va traiasca puiul si sa va dea Dumnezeu multa sanatate!!!

------------------------
39+
David
Albume foto
krelia spune:
'elo burtix!
va rog sa ma iertati pentru acel mic intermezzo de mai sus....dar, treceti peste el, daca puteti....
si acum...ca ma tin de vreo oara sa zic si eu...sa fiu si eu odata-n viata mesager...
...da' ete ca nu-mi iesi....aflai si eu vesti bune despre Camy...da' deja vaz ca cuscrelu' e la datorie, as always
(poate nu ti-l anunti pe ginere'tu...ca aia-mi esti
)
Mira, sa-ti dea DD tot ce e mai frumos in lume..tie si mandretei de baiat din bratele tale 
Simi...fi-ta e gagica misto....ce sa mai
..o sa franga neshe "hinimi"....mama mama ![]()
Many_bani, dymomo - inca odata..multe felicitari pentru voi si baieteii vostri scumpi!
eeh...si nu mai stiu pe cine mai vroiam sa pup....pe voi toate, de fapt...ca am citit din urma si m-am luat cu altele...si am uitat....
ps....m-a strece si eu la programari...da' mi-e fricussa
....asa ca ma mai las in lista..ca-mi shade bine acolo
.....si poate nici nu e cazul maine de "livrare"
....tot e bine ca m-am defrisat
si mi-am terminat si mani...deci, nu o s am nevoie de manusi ![]()
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
Pentru descretit fruntile:
Mama si tata barza in cuib, abia ajunsi. Tata olecuta pilit.... mama toata ciufulita.
Tata: -azi am facut o livrare speciala, am dus un baietel in casa unor oameni bogati care il asteptau de muuuulta vreme. M-au ospatat... m-au cinstit cu vin bun.... o nebunie!
Mama: Uf!!!!!... eu am livrat un bebe unei familii foarte sarace... pentru ei era al 10-lea... M-au prins m-au batut si m-au ciufulit ca vai de mine!
Cum stateau ei asa.... vad pe puiul lor cum zboara spre cuib clampanind de ras.
Mama si tata: dar cu tine ce-i mai?
Barzuta mica: Azi am zburat in jurul caminului de studenti.....ce distractie!!!!!!
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
My_Lady0091 spune:
krelia...sincer poate si ea a fost ,,rautacioasa,, la faza aia cu ,,energetismul,, dar tu ai fost rautacioasa punctat.eu cred ca era sunficienta o singura fraza,nu ditamai nuvela in care sa faci o ,,analiza,, la tot ce a scris...
cum ai zis si tu:suntem femei...nu tzatze!!!!
felicitari camelia pentru noul statut familial...acela de mama...si lui bebe...multa sanatate!!!
si uite ca am verificat ce am scris si mi-am rectificat greselile![]()
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
coquelicot spune:
asta imi aminteste de scurtmetrajul de la PIXAR cu norisori si bebelusi, poate nu il stie toata lumea: http://www.youtube.com/watch?v=uIvM6_soSQE
[quote]citat din mesajul lui ionelamaria
Pentru descretit fruntile:
Mama si tata barza in cuib, abia ajunsi. Tata olecuta pilit.... mama toata ciufulita.
Tata: -azi am facut o livrare speciala, am dus un baietel in casa unor oameni bogati care il asteptau de muuuulta vreme. M-au ospatat... m-au cinstit cu vin bun.... o nebunie!
Mama: Uf!!!!!... eu am livrat un bebe unei familii foarte sarace... pentru ei era al 10-lea... M-au prins m-au batut si m-au ciufulit ca vai de mine!
Cum stateau ei asa.... vad pe puiul lor cum zboara spre cuib clampanind de ras.
Mama si tata: dar cu tine ce-i mai?
Barzuta mica: Azi am zburat in jurul caminului de studenti.....ce distractie!!!!!!
38, mami de bebe MATEI
My_Lady0091 spune:
da tot a mai ramas una:SUNFICIENTA...![]()
![]()
![]()
![]()
OLALAAAAAAAAAAAA.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
BoboMom spune:
Camy, felicitari!!! Sa va traiasca Flavius sanatos si norocos! Asteptam detalii si poze. 

Laurairina, si pe mine m-a durut aseara f rau spatele de nu-mi gaseam pozitia. M-am trezit la 5, dar o sa ma intorc in pat in cateva minute si sper sa mai pot sa dorm.
Va
pe toate pt incurajari. Adevarul e ca m-a luat o frica... Sper sa treaca! O chestie buna cu indusul ar fi ca as naste sigur cu dr. meu. Si alta chestie buna ar fi ca nu m-ar lua prin surprindere.
Acum om vedea cum o da Domnul!
Jay, pe 9 noiembrie o sa ma induca daca nu nasc pana atunci, nu lunea asta. Merci mult! O sa te sun. 
Laura
38+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
andrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ma ruga Dienutze aseara sa explic cum si ce trebuie facut pt dosare Inceputul ai este rezervat taticului ![]() Se duce cu buletinele si cert de casatorie (copii serox si original), declara copilul , i se da actul constatator . Cu acest act se duce la primaria sect de care apartine maternitatea sa faca certificatul de nastere.Acolo o sa-i zica sa vina peste o sapt sa-l ridice. Intre timp se duce la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI (DGASPC) a sectorului de care apartine maternitatea sa-i dea negatia de aici sepoate descurca si mami :Va duceti la DGASPC a sectorului unde aveti domiciliul cu urmatoarele: -3 dosare cu sina (alocatie de stat 200lei, trusou 150lei, alocatie nou-nascut 230lei) -negatia - cate 3 copii serox de pe Cert nastere , Certf casatorie, buletine si originalele Acolo va aseaza ele toate foile in dosare , va vor da niste tipizate sa completati si GATA fff importantdaca vreti ca alocatia sa intre pe card sa aveti la voi un extras bancar original La fel o sa va ceara si pt dosarul de CIC , asa ca va duceti la banca si cereti 2 exemplare pt dosarul CIC (se depune in 42 de zile de la nastere) -dosar cu sina -buletine, certif de nastere copil (copii serox +originale), extras de cont - adeverinta (primita de la ei) completata la locul de munca CONCLUZIA trebuie sa aveti actele in original si copii serox peste tot cu voi si sa cautati DGASPC a sectorului unde nasteti (dc nasteti in alt sector decat locuiti), pt negatie, si cea a sect unde aveti adr din buletin pt a depune dosarele ![]() Am inceput acest mesaj la 10 jum , cand fimea gangurea , intre timp a luat masa , a ragait si a si adormit![]() ...asa ca sa stiti cum o sa stati cu forumeala![]() fericita Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina, esti super, multumim mult, eu chiar nu stiam ce trebuie facut dupa nastere, s-au schimbat unele lucruri de acum 5 ani... O sa pregatesc totul de azi, sa ne fie usor dupa.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
38+ Daniel Stefan
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika am o intrebare, nu cred ca s-a discutat pana acum. majoritatea ati intrat in concediu, a venit cineva in locul vostru pe postul vostru la munca? pentru ca la mine am auzit ceva vesti ca niste fete ar fi interesate sa-mi ia locul deja, si parca ma incearca un sentiment de ciuda. ![]() pe voi va incearca ganduri din astea? ![]() |
Ramonika eu nu am intrat in concediu. Lucrez la o scoala particulara unde am intrat cu greu si am avansat si mai greu. Normal ca dupa atata munca nu vreau sa pierd nici o postul. Daca as fi fost la o scoala de stat, nu ma mai duceam din septembrie, dar asa... DPN meu este intre 17-23 decembrie. EU vreau sa ma duc cat mai mult la scoala, posibil si dupa 1 decembrie, daca ma simt bine.
Asta e o oportunitate foarte mare pt restul stafului romanesc sa puna mana pe un post de profesor. Eu voi sta maxim 3 luni acasa, adica pana la 1 martie, dupa aia, la munca. La noi, la scoala, s-a intors doar una dintre fete dupa ce a nascut. S-a intors foarte repede. Pe restul, nu le-a mai primit, in sensul ca le-a dat o pozitie, multa mai mica decat aveau (din profesor s-au trezit asistent) si fetele au refuzat. Un asingura s-a incapatanat sa primeasca o slujba de cacao, numai sa se intoarca. Directorul i-a spus ca o tine pana se implinesc 6 luni si dupa aia OUT. SI asa a facut.
DIn pacate, ochii care nu se vad, se uita, cel putin la slujba mea.
Din ce am inteles, clasa mea va fi preluata de catre directorul pe educatie. Deci, teoretic, daca sunt cuminte, imi primesc postul inapoi, numai ca trebuie sa ma intorc repede.

32+ moi si
Cezara MariaAMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

fericita