Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Simina, esti o superdulce ca ti-ai facut timp sa explici cu dosarele!

Ramonika, la mine a venit inlocuitor cu 3 sapt inainte de a intra in concediu.... no comment! Eu as vrea sa stau 2 ani cu bebe, asa ca cine stie daca va mai exista firma la vremurile astea.

Monis, bine ca ne-ai atras atentia cu spatiul de pe cont! Am sters si eu sa facem loc puiutilor!

Uau, bravo Camy! Felicitari pt puiul mic! Recuperare rapida tie, iar lui bebe Flavius multa sanatate si mult noroc!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

S-A NASCUT BEBE FLAVIUS SI E BINE

34+ Chiara Ada

URAAAAAAAA! Ce bucurie....!

Sa fie sanatosi si fericiti.... abia astept pozici muuuulte muuuulte.
Camy cum e? cum se simte? Cum a fost operatia? Nu indraznesc sa o sun... cred ca e epuizata..... dar fericita

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Katyuscha21 sa dea DD sa iasa analizele bune si sa te simti si tu mai bine....

Nu mai e mult..... o sa vezi ca acus nashti si o sa fie totul bine

Laurairina, am auzit ca la Euromaterna poti naste si in 10 rate, au pus banere in oras, asa ca dc te avantajeaza , poate ramai si nasti acolo

S-a nascut bb Flavius??????

Sa fie sanatos si el si mami
sa vedem ce vesti ne mai da.pupam dulce mesagerul

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

1.
"am gresit ca in loc de energica am scris energetica mai greseste omul"
daca tu nu poti observa o gluma sincera facuta in scris, este strict problema ta. Iar eu nu am sa ma explic aici, ca intr-adevar mi-ai adus un zambet pe fata...unul chiar nevinovat...

2.
"ce repede le observi greselile altora si atragi atentia"
observ greselile pentru ca e normal sa fac lucrul asta. Este limba mea materna si poate ca nu mai stiu sa dau definitia unor parti de vorbire sau sa fac "analize morfo-sintactice"..pentru ca mi-au trecut ceva ani din scoala generala...insa, ceea ce am invatat in clasele primare mi-a ramas pana acum intiparit in minte si cred cu tarie ca lucrul asta ar trebui sa fie ca mersul pe bicicleta..sau...poftim, daca vrei...ca sexul...adica, nu se uita...sincer, da, mi se pare inadmisibil ca roman, sa scrii "mam dus" in loc de "m-am dus"...etc.....chiar daca nu suntem un forum gramatical, avem pretentia ca macar 4 clase am studiat fiecare dintre noi...

3.
"asa sunt eu mai analfabetica(analfabeta)"faptul ca te consideri analfabeta, este iarasi simpla ta problema. Eu nu am spus si nici nu am considerat asta vreodata...din contra...numai faptul ca ai reusit sa ajungi intr-o tara straina, ca ai trecut prin niste interviuri...pentru mine, reprezinta un criteriu pentru care chiar te stimez....

4.
"poate nu am atat sc ca si tine"
te rog nu te mai pronunta in privinta "cantitatii" de scoala pe care o am eu...pt ca nu este cazul...nu suntem pe edu.ro....insa, suntem totusi intr-un mediu civilizat si cu o anumita pregatire....parerea mea...

5.
"de ce nu te gandesti un pic mai intai sa vezi poate la pers respectiva nu ii place sa ii atragi atentia"
cand ti-am atras eu tie atentia ca nu scrii corect gramatical?

6.
"stiu ca sunt nostima cand fac greseli ca te fac sa razi dar mai bine tine pt tine"
asta nu am inteles-o, ca atare, iarta-ma ca nu o pot comenta..

7.
"nu te supara pe mine ca iti zic"
nu ma supar absolut deloc..si nici nu fac mare caz din treaba asta...spre deosebire de altii...care dezvolta polemici intregi...insa consider ca imi pot exprima dreptul liber la replica...consider ca suntem niste femei mature care putem aborda si alte subiecte...altele decat biberoane si scutece...chiar daca suntem pe un site de profil...evident...daca nu ajungem sa vorbim despre condensarea spatiului sau..subminarea maselor..ca altfel...cred ca ne-am pierde cu totul in subiect...

8.
"nu e prima oara si singura persoana care pateste asta"
fii mai explicita te rog, daca te referi strict la mine.....daca te referi in general, fii sigura ca nu esti prima persoana care pateste asta si nici eu prima persoana care observa lucrul asta..numai ca
eu am avut curajul nebun de a-mi face, mai mult sau mai putin, publice..obsrvatiile..si dovada..m-am ales cu polemici..dupa cum spuneam....

9.
as fi preferat ca toata aceasta discutie sa aiba loc in privat...pentru ca restul fetelor nu merita sa citeasca aceste lucruri..insa, de vreme ce tu ai considerat sa-mi dai un raspuns...care, crede-ma, nu-si avea rostul...in public.....atunci, fireste ca m-am vazut nevoita sa fac acelasi lucru.....sper sa nu ma judeci prea aspru din aceasta cauza...

Iti multumesc pentru timpul alocat celor 9 puncte. Si acum, permite-mi sa ma intorc la activitatile zilnice....pentru ca maine, s-ar putea sa nasc si eu..si sa nu ma mai pot ocupa de toate prostiile vietii....

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

KRELIA am observat iubita ca am gresit ca in loc de energica am scris energetica mai greseste omul.......ce repede le observi greselile altora si atragi atentia ........asa sunt eu mai analfabetica(analfabeta)ca deh poate nu am atat sc ca si tine.de ce nu te gandesti un pic mai intai sa vezi poate la pers respectiva nu ii place sa ii atragi atentia......stii cum e ...... ai vazut si ai tacut ca...... si eu cate greseli am observaaaat....nu mai zis si nu am atras atentia la nimeni...... stiu ca sunt nostima cand fac greseli ca te fac sa razi dar mai bine tine pt tine.
nu te supara pe mine ca iti zic dar sa stii ca nu pica bine si nu e prima oara si singura persoana care pateste asta.

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

URAAAAA!!!!!!! FELICITARI MAMI CAMY!!!!!!!!!!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE FLAVIUS!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Am citit la sept - oct vestea cu bebe Flavius si am sarit sa va spun si voua.

Are 2953 de grame si 53 de cm si e bine atat el, cat si Camy.
Doamne ajuta!

34+ Chiara Ada

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari CAMY
buna venit pe lume bebe FLAVIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza si de la mine...

]Miramar si bebe Robert[/b... WOW, fata a fost vreodata insarcinata? Bebe este demential, la fel si fetita Siminei. Toate mamicile radiaza....

Imi place atat de mult cum ne scrie Lumi, atata caldura, seninatate si implinire emana fiecare vorbulitza....Si pare totul atat de intuitiv, instinctual....
Stephy, la fel

[b]Laurairina
asa am si eu contractii dureroase, noaptea si cand stau intinsa... la mine nu prea fuctioneaza treaba cu odihnitul la orizontala, in schimb am tocit un fotoliu...

Inteleg ca negatia eset o declaratie de care ai nevoie numai in cazul in care sectorul in care se afla maternitatea si domiciulul nu coincid? Sau este acea declaratie ca nu ai mai facut cerere/ beneficiat de alocatieAm cam citit pe diagonala...

38, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Buna mamicilor!
Ieri am fost plecata la Constanta cu treaba si nu am apucat sa citesc nimic iar azi cand am intrat pe forum ce sa vad! 5 Fulgusori proaspeti!!!!!!!!!!!! Doamne ce ninsoare bogata!

FELICITARI MARIMAR, CAMY, PRINTESIKA, DYMOMO, MANY BANI!!!!!!!! Sa va traiasca bebelusii iar voi sa va refaceti repede, norocoaselor ce sunteti si frumoaselor ce sunteti!

Simina, multumim mult pentru informatii, esti o dulce ca iti faci timp si pentru noi in conditiile in care fetita ta te exploateaza.

Va sarut pe toate cu drag!

Saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy- felicitari!!! Sa-ti traiasca puiutul!!!

Bine ai venit bebe Flavius

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

FELICITARI MAMI CAMY!!!
BINE AI VENIT FLAVIUS!!!

Ce veste buna. Ma bucur ca sunt bine si abia astept noutati.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput