Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 9
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Neatza fetele Iaca si mutrisoara celui mai proaspat bebelus - ROBERT monis cu poze sapt 39 + |

FOOARTE FRUMOS, SI MAMI LA FEL

BINE AI VENIT BEBE ROBERT
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
Am revenit... fetelor, la noapte vin fulgii aia pe bune, cica or sa fie cu minus si la Bucuresti
.
Mda, ziceam de semnatura ca am uitat ca nu mai sunt asa maniaca sa ajung la termen... deoarece... am ajuns
. S-a pierdut putin din semnificatia schimbarii ei, nu din varsta in sine... ma rog, intelegeti voi
.
Simina - am vazut si eu pozele, tare bine mai arati
nu se vede deloc ca ai fi obosita
. Si fetita e ge-ni-a-la!
Lumi - suntem aici, stii doar... nu ca am suplini lipsa lui R., dar macar asa, surogat... 
Ramonika - ai un PM de ieri...
Shtephy - tu nu ai ce cauta cu mine, cu Laurairina si Lylyana... tu ai de schimbat semnaturi, daaa? 
Punand poza cu bebe Robert la panou, am observat
ca s-a umplut albumul comun... cele care tineti acolo pozele, poate va mai organizati... nu stiu, n-am eu treaba, zic si eu...
monis
cu poze
sapt 39 +
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui Ramonika am o intrebare, nu cred ca s-a discutat pana acum. majoritatea ati intrat in concediu, a venit cineva in locul vostru pe postul vostru la munca? pentru ca la mine am auzit ceva vesti ca niste fete ar fi interesate sa-mi ia locul deja, si parca ma incearca un sentiment de ciuda. ![]() pe voi va incearca ganduri din astea? ![]() |
Stai linisitta k nu esti singura, eu chiar am mers sa o cunosc
.Oricum la mine situatie e ceva mai complicata, sunt 4 posturi si noi acum suntem 6 fete din care doar una pe perioada determinata, eu si ink o colega suntem cu bb. problema e pe cand ma intorc cum va fi?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36
Maya PaulaAMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
lylyana.ion spune:
Ramonika, cine stie ce va fi peste 2 ani, daca intentionezi sa ii stai in CIC...
Lili
38 cu
Alexandru
simina_kin spune:
Eu am mai sters din pozele mele
....oricum fiecare mai avem si alt cont separat la semnatura
Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se lasa comentarii la pozele noastre????????

...toata lumea spune "ti-am vazut pozele, ff frumoase...etc" , DA DE CE NU SCRIETI ACESTE CUVINTE ACOLO JOS SUB POZE"???????
Sunt totusi o amintire + plus ca fac bine la moral sa vezi ca cineva chiar este interesat de cum arati tu sau bebelusul!!!!!!!
fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se lasa comentarii la pozele noastre???????? ![]() ![]() ...toata lumea spune "ti-am vazut pozele, ff frumoase...etc" , DA DE CE NU SCRIETI ACESTE CUVINTE ACOLO JOS SUB POZE"???????Sunt totusi o amintire + plus ca fac bine la moral sa vezi ca cineva chiar este interesat de cum arati tu sau bebelusul!!!!!!! |
Executat!
monis
cu poze sapt 39 +
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ramonika am o intrebare, nu cred ca s-a discutat pana acum. majoritatea ati intrat in concediu, a venit cineva in locul vostru pe postul vostru la munca? pentru ca la mine am auzit ceva vesti ca niste fete ar fi interesate sa-mi ia locul deja, si parca ma incearca un sentiment de ciuda. ![]() pe voi va incearca ganduri din astea? ![]() |
Eu cred ca e normal sa vina cineva pe postul tau... poate fi un coleg.... sau chiar un angajat nou.... dar poate sa stea acolo pana te intorci tu. Cat despre ciuda...

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ali762000 spune:
BUNA FETELOR, acum m-am intors de la medic si sunt un pic necajita. Zicea ca azi hotaram data cand imi face cezariana, dar se pare ca nu va fi asa. A spus sa ma mai duc marti si abia marti hotaram daca imi face cezariaana sapt viitoare sau in cealalta. Sunt necajita ca abia asteptam sa imi tin bebelul in brate, adica nu mai am rabdare. O sa fie cateva zile lungi pana marti. Va 

CAMI succes!
ALI
Andrecluj spune:
Am citit la sept - oct vestea cu bebe Flavius si am sarit sa va spun si voua. Are 2953 de grame si 53 de cm si e bine atat el, cat si Camy.Doamne ajuta!
34+
Chiara Ada