Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neatza fetele

Iaca si mutrisoara celui mai proaspat bebelus - ROBERT

monis cu poze
sapt 39 +

FOOARTE FRUMOS, SI MAMI LA FEL
BINE AI VENIT BEBE ROBERT

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am revenit... fetelor, la noapte vin fulgii aia pe bune, cica or sa fie cu minus si la Bucuresti .
Mda, ziceam de semnatura ca am uitat ca nu mai sunt asa maniaca sa ajung la termen... deoarece... am ajuns. S-a pierdut putin din semnificatia schimbarii ei, nu din varsta in sine... ma rog, intelegeti voi .

Simina - am vazut si eu pozele, tare bine mai arati nu se vede deloc ca ai fi obosita . Si fetita e ge-ni-a-la!
Lumi - suntem aici, stii doar... nu ca am suplini lipsa lui R., dar macar asa, surogat...
Ramonika - ai un PM de ieri...
Shtephy - tu nu ai ce cauta cu mine, cu Laurairina si Lylyana... tu ai de schimbat semnaturi, daaa?

Punand poza cu bebe Robert la panou, am observat ca s-a umplut albumul comun... cele care tineti acolo pozele, poate va mai organizati... nu stiu, n-am eu treaba, zic si eu...

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am o intrebare, nu cred ca s-a discutat pana acum.
majoritatea ati intrat in concediu, a venit cineva in locul vostru pe postul vostru la munca? pentru ca la mine am auzit ceva vesti ca niste fete ar fi interesate sa-mi ia locul deja, si parca ma incearca un sentiment de ciuda. desi stiu ca (cel putin teoretic) e postul meu si ar trebui sa ma primeasca inapoi cand doresc eu sa ma intorc, parca tot mi-e nu stiu cum sa stiu ca e altcineva in locul meu si mi-e ciuda...
pe voi va incearca ganduri din astea?

Stai linisitta k nu esti singura, eu chiar am mers sa o cunosc .
Oricum la mine situatie e ceva mai complicata, sunt 4 posturi si noi acum suntem 6 fete din care doar una pe perioada determinata, eu si ink o colega suntem cu bb. problema e pe cand ma intorc cum va fi?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ramonika, cine stie ce va fi peste 2 ani, daca intentionezi sa ii stai in CIC...

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am mai sters din pozele mele....oricum fiecare mai avem si alt cont separat la semnatura

Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se lasa comentarii la pozele noastre????????...toata lumea spune "ti-am vazut pozele, ff frumoase...etc" , DA DE CE NU SCRIETI ACESTE CUVINTE ACOLO JOS SUB POZE"???????
Sunt totusi o amintire + plus ca fac bine la moral sa vezi ca cineva chiar este interesat de cum arati tu sau bebelusul!!!!!!!

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu se lasa comentarii la pozele noastre????????...toata lumea spune "ti-am vazut pozele, ff frumoase...etc" , DA DE CE NU SCRIETI ACESTE CUVINTE ACOLO JOS SUB POZE"???????
Sunt totusi o amintire + plus ca fac bine la moral sa vezi ca cineva chiar este interesat de cum arati tu sau bebelusul!!!!!!!

Executat! (nu m-am gandit niciodata la asta... oricum daca stergi pozele la un mom dat... se duc si commenturile)

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am o intrebare, nu cred ca s-a discutat pana acum.
majoritatea ati intrat in concediu, a venit cineva in locul vostru pe postul vostru la munca? pentru ca la mine am auzit ceva vesti ca niste fete ar fi interesate sa-mi ia locul deja, si parca ma incearca un sentiment de ciuda. desi stiu ca (cel putin teoretic) e postul meu si ar trebui sa ma primeasca inapoi cand doresc eu sa ma intorc, parca tot mi-e nu stiu cum sa stiu ca e altcineva in locul meu si mi-e ciuda...
pe voi va incearca ganduri din astea?

Eu cred ca e normal sa vina cineva pe postul tau... poate fi un coleg.... sau chiar un angajat nou.... dar poate sa stea acolo pana te intorci tu. Cat despre ciuda... mai bine nu iti spun .... eu sunt de-a dreptul geloasa.... mai ales ca ma ainvatasem cu afectiunea alora micii.... si pt mine erau toti copii mei.... iar acum .... cand gresesc si spun mama in loc de doamna.... ii spun altei tipe

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR, acum m-am intors de la medic si sunt un pic necajita. Zicea ca azi hotaram data cand imi face cezariana, dar se pare ca nu va fi asa. A spus sa ma mai duc marti si abia marti hotaram daca imi face cezariaana sapt viitoare sau in cealalta. Sunt necajita ca abia asteptam sa imi tin bebelul in brate, adica nu mai am rabdare. O sa fie cateva zile lungi pana marti. Va

CAMI succes!

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

S-A NASCUT BEBE FLAVIUS SI E BINE 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am citit la sept - oct vestea cu bebe Flavius si am sarit sa va spun si voua. Are 2953 de grame si 53 de cm si e bine atat el, cat si Camy.Doamne ajuta! 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput