Mamici de fulgusori (148) - HAI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

draga mea coquelicot(imi place ID tau)normal asa ar fi, sa primesti banutii imediat, insa uneori poti sta si 2 luni fara sa primesti nimic...birocratia asta,insa vei primi din urma daca sunt intarzieri.TRAIM IN ROMANICA..

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Fetele, sun disperata !!! Plang de 5 minute si nu ma pot opri Am auzit de la cineva de criza de oxitocina saptamana trecuta, este medicamentul care se da pentru sustinerea contractiilor, absolut necesar pentru nasterea naturala. N-am crezut pentru ca medicul nu mi-a spus nimic. Ieri au dat la Prima ca e criza in toata tara si ca nu se mai produce, azi a aparut in toate ziarele. Am sunat la cabinet si idioata de asistenta mi-a spus sa cumpar daca am posibilitatea. Auzi, idioata !!! Adica au sau nu au? Ca de pret nu se pune problema, costa foarte putin. Ideea e ca nu se gaseste, deja umbla sotul meu de vreo ora si nu au nicaieri
Sarcina trecuta a umblat tot Bucurestiul dupa Ergomet, acum Oxitocina. CU CE-AM GRESIT ?????

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Dragutza - zau daca plansul aduce acuma oxitocina la farmacie . Lasa ca mai cauta el, tu mai bine pui intre timp un anunt de cumparare pe forum, vezi si cu spitalul cum sta treaba, ca unele inca mai au medicamentul... hai zau asa, asta chiar nu e asa un motiv de suparare ca sa stresezi bebelusul.

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

In alta ordine de idei,ma bucur pt mamica fericita de astazi.
Cu formula, cred ca cel mai bine asteptam parerea pediatrului sau neonatologului din spitalul in care vom naste.
Simina multumim de informatii.

tuturor

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

ANDRUTZA...NU MAI PLANGE DRAGUTO...POATE NU VEI AVEA NEVOIE..DIN CATE STIE MINTEA MEA PROASTA,OXITOCINA E PENTRU INDUCEREA TRAVALIULUI...NU PENTRU SUSTINERE...DECI STAI CALMA...NU MAI PLANGE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

deh...daca neuronu' gravid se ocupa cu alte bazaconii....
super saru'mana....parol ca ma apuc sa-mi fac lectiile

Citat:
citat din mesajul lui simina_kinntz ntz ntz..se vede ca n-ai citit bine ce-am zis pana acum

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

bonjour...

ce fac burticile?

simi saru'mana de informatii...prind tare bine de-a gata (vazut pozici noi cu doua frumuseti)
my_lady cred ca ai atins un subiect ce nu ne privea pe niciuna in mod direct si consider ca daca fiecare si-ar da cu parerea ar iesi un balci, krelia a precizat ca a inchis subiectul si trebuia respectat lucrul asta (inca odata precizez ca subiectul nu privea decat o singura persoana)...the end
stephy m-am rasfatat, m-am relaxat intr-o baie calduta si m-am gandit la tine
andre o sa incerc sa fiu mai activa cu toate ca sunt mereu cu voi, citesc totul la zi, nu am intotdeauna "dispozitiunea" necesara sa mai si scriu...ma iertati

....revin

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

No k am uitat ce am vrut sa spun , aaaaaaaa Felicitati Camyyyyyyyyyyyyyyy si bb Flaviussssssss
fetelor nu stiti un site cu retete bune bune de prajiturele????????? Poate pe care le-ati incercat si voi si au iesit bune, k tre sa merg la mama safacem praji si nu mai stiu c sa fac, ceva mai deosebit. Tot c stiu e k imi trebe nuci si mai departe habar nu am, in plus tre sa fie si f aspectuasa si daca s-ar putea nu foarte scumpa(chiar ieftina)

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

FELICITARI CAMY, BINE AI VENIT PE LUME BEBE FLAVIUS !!

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

felicitari Camy!!!!

sa va traiasca puiutul! sanatos si voios!
recuperare rapida Camy!!

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

DRAGA ANCUTZA....DE PRIVIT,NU MA PRIVEA...IN MOD DIRECT..INSA STII TU PROVERBUL ALA...
,,SA II DAM CEZARULUI CE E AL CEZARULUI,,.NU POTI ARUNCA CU PIETRE ASA....CA LA DEMONSTRATII....SI NIMENI SA NU ZICA NIMIC.EU AM ,,SPECIFICAT,,....SA ARUNCE CU PIATRA CEL CARE SE CONSIDERA...ATAT DE PERFECT.

Mergi la inceput