*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 8
Olivia26 spune:
Cami, ma bucur ca totul e ok Noi am renuntat la degetar. S-a intamplat intr-o seara sa ma spal pe dinti in fata lui si a fost asa fascinat incat a doua zi i-am luat si lui periuta, la Oral B au pe stadii iar stadiul 1 e de la 6 luni+ asa ca acum dav+periuta=love, ba chiar tb sa-i dau altceva si sa-i distrag atentia ca sa i-o pot lua din mana. O mai musca, se mai joaca dar pana la urma ideea e sa se familiarizeze cu ea, oricum mai si freaca dintii asa in trecere Cu somnul stati ca la carte, bravo. Chiar voiam sa-ti spun ca ma bucur ca ai gasit pe cineva sa stea cu alexandra pt cateva ore, bafta multa cu scoala, studento
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Darling_ spune:
Uitati la ce-am ras azi sa lesin. Priviti fata lui Charlie, ce satisfacut e!
http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM
Am incercat,dar nu reusesc sa pun linkul de pe youtube ca voi.Cum faceti????
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
criss703 spune:
Fluturasha Paula bea laptic dimineata 220-240 ml si seara 240 cu 2 masuri de cereale ..aa si pe la 19 un iaurt sau branzica cu smantana (Fagaras)
Cherie helou-helou ...be my guest ! sunt o gramada , ultimele chiar proaspete din a 2-a tura de Italia
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Anca, criss, este ok.E mai greu cand ai niste limite intre care trebuie sa te incadrezi, dar uneori poate sa fie mai usor.Eu sunt de acord cu oricare din variante, ziceam ca noi asa am procedat la serviciu, am fixat o suma maxima. |
Nici din partea mea nu e o problema existentiala. Dar ma gandeam ca exista unele diferente sociale si pot exista mamici care nu participa de teama sau de rusine. Si, atunci o impunere a unei cotei maxime nu foarte ridicate ar da gestului valoare mai mult sentimentala si nu materiala.
Iar cozonaceii stabiliti pe alte meleaguri ar putea primi darul la o adresa din tara, a bunicilor, de exemplu. Ce ziceti?
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Darling_ spune:
Gaza mea a dormit azi 4 ore. A fost somnul de dimineata cand ar fi tr sa se trezeasca pe la 12, s-a trezit la 14. Nu-mi venea sa cred, am avut timp sa fac ordine la carti, dvd-uri, cd-uri ca era varza. Bineinteles ca nu a mai dormit dupaamiaza iar acum a cazut lat la 8.30. Sa vedem la cat s-o trezi maine dimineata. Nici nu i-am mai facut baita.Voi le mai faceti baita in fiecare seara?? Aa si alta problema, imi vine extrem de greu sa-i schimb pampersul. Mai ales ala cu kk. Nu sta deloc, tr sa-l tin zdravan de picioare ca e si f puternic. El vrea sa plece fara sa tina cont de ce e la fundu’ lui, uuufff si pe mine ma trec ape ape pana-l sterg, ca sa nu mai vb de stresul pe care-l am pana ii montez pampersul nou. Greu frate, greu!
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
aleinad.g spune:
Multumim!
Am admirat si eu grasunelul tau, e un scump. Maine, poimaine il vezi pasind si pe el. Nici Teodora nu-i asa precoce fata de altii de pe aici, si ea coboara din pat tot in cap, dar usor, usor le invata ei pe toate.
citat din mesajul lui Darling_ Aleinad felicitari pt primii pasi, ce precoce sunt unii cozonacei... al meu merge de-a busilea de 3 sapt. Are viteza e adevarat. Si sta in picioare sprijinit, merge de-a lungul canapelei sau masutei de cafea tinandu-se de ele, dar atat. Aaa si mai urca scarile de-a busilea, si au 13 trepte. Si tot incerc sa-l invat cum sa coboare de pe canapea dar tot cu capul inainte se aruca, desi zambeste f satisfacut cand vede ca se poate cobori si in picioare. Uita repede. |
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Oceanborn, La Multi Ani, multa sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi!
Corina, cu tot respectul si toata consideratia pentru alaptat (si nu e nimic ironic in ceea ce spun acum), nu inseamna ca nu iti vei mai iubi copilul la fel de mult daca o intarci. Nu sunt pentru un intarcat brusc, si eu cred ca se poate face mai lin trecerea, dar tu va trebui sa iei o hotarare. Ori ii infrunti pe ceilalti care te preseaza si le spui ca lasi lucrurile sa se petreaca de la sine, chit ca asta mai inseamna poate inca un an, ori le ceri ajutorul pentru a face acest pas. Ce vreau sa spun este ca nu are rost sa lasi sentimente false de vinovatie sa te angoaseze. Niciuna dintre femeile care au terminat cu alaptatul nu-si iubeste mai putin copiii sau nu a gasit si alte metode prin care isi poate manifesta iubirea fata de copil.
La varsta asta, copiii fac tranzitia catre varsta opozitionala, toti fac crize si sunt frustrati cand le punem limite, indiferent ca sunt alaptati sau nu. Este normal, firesc si face parte din dezvoltarea lor psihologica. Au nevoie de aceste frustrari ca sa evolueze.
In plus, nimeni nu este perfect, nici macar mamele...
Mav, te secondez cu drag, o sa verific PM-ul si de la serviciu in perioada urmatoare. Te rog sa ma soliciti oricand ai nevoie. Numele destinatarului este Diana Misa.
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!
aleinad.g spune:
Multumim pentru sustinere.
citat din mesajul lui Olivia26 Aleinad, felicitaaaari pt primii pasi, go Teoooo (filmuletele le pun pe cele mai scurte ca sa nu plictisesc prea tare) [limegreen] |
cherieactiv spune:
m-am holbat la poze...da...criss, deci gagica in bikini roz cu winnie e o finuta si o frumoasa..mi se pare sau e mult mai plinuta?si inca seamna tot pe tine..fain fain...faine poze...
...la fel si eduard...mama ce muschi seriosi...dam, leit tati ;faine poze gagici...
brave ....idem...copii frumosi, familii frumoase, poze frumoase, amintiri frumoase...
bai, io nu am o poza mai de doamne ajuta...le fac prin casa pe moment,de obicei reusesc sa prind in cadru niste papuci azvarliti prin casa,sau nu stiu ce obiect aiurea care se iveste de dupa canapea, etc etc...bleacs..ce sa mai zic de fotograf profi, inca nu am ajuns ,cata delasare....
ma mai uit ....care aveti pozele la semnatura
aleinad.g spune:
Fluturasha, Teodora bea cam 500-600 ml de lapte in 24 ore.
Darling, si Teodora a adormit saptamana asta in jurul orei 8 in fiecare seara. De vina e schimbarea de ora cumulata cu trecerea, se pare, la un singur somn in timpul zilei. Eu o spal pe cap la 2-3 zile, pe corp in fiecare seara. Cateodata sarim baia total din diverse motive. De exemplu, asta seara n-am avut apa, asa ca am sters-o doar cu o carpa umeda. Mai e vreun oras in care sa se opreasca apa intre orele 6-22 din 3 in 3 saptamani?
Ah, si ea are mancarici undeva la schimbarea pampersului.