*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Anca, criss, este ok.E mai greu cand ai niste limite intre care trebuie sa te incadrezi, dar uneori poate sa fie mai usor.Eu sunt de acord cu oricare din variante, ziceam ca noi asa am procedat la serviciu, am fixat o suma maxima.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eu nu sunt de acord cu sume... deja ne impunem limite... de ce? Fiecare cat poate, ce poate, daca ne-am bagat in hora. Si poate fac/gasesc ceva mai scump... sa ma simt prost? Sau poate mai ieftin...
Din moment ce o facem din inima, fiecare cadou va fi `nepretuit`, indiferent ce e si cat a fost...
Malinas, no offence.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

anca, for the record, eu sunt de acord cu tine...
si pe de-o parte, nici nu am asteptari prea mari, pe de alta, abia astept ....
oricum, e bine sa-si spuna parerea fiecare si sa ne punem de acord, sa fim toate multumite/impacate.
...comunicarea e cheia succesului...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara!
Va multumesc ca existati si ca v-ati rupt din timpul vostru pretios sa-mi dati sfaturi ....
Darling, Arianna bea lapte din cana cu paiul si ocazional accepta seara canita Avent cu lapte si cereale.
Tocmai s-a trezit ....i-am dat bebelusul ei si m-am asezat langa ea in pat si a adormit, fara san

Laura, da sunt blugii de la Zara, care...imi sunt mari acum, dar noroc ca au elastic din ala cu nasturi, ca sa-i mai strangi in talie Asa are si zanica mea pantaloni, dar la ea nu prea am ce strange, ca seama cu tasu

Mav, ma bag si eu la cadouri. M-a amuzat clipul tau. Cam asa e la mine plange dc o bagi in seama, loveste dc vrei sa o consolezi sau sa-i dai altceva. O las singura si vine pana la mine ca s aplanga sa o vad, ca altfel ce rost are sa-si consume energia.
Am uitat ce vroiam sa mai scriu.......

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

A comandat careva jucarii de pe toybox? Am comandat luni jucaria aia cu forme de biscuti si fiindca dupa 2 zile nu am primit nici un telefon sau email de confirmare a comenzii, le-am dat eu email.Dupa inca o zi i-am sunat, fiindca nu am primit nici un raspuns la email, dar telefonul era inchis.A mai patit careva asa?S-o fi inchis pravalia?Sa caut oare in alta parte?

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Seara buna,

Olivia multumesc de intrebare, suntem bine, dintoasa e usor mucosita de vreo saptamana, dar nimic serios. Se munceste la premolari, simt ceva cu degetul, de uitat nu ma lasa sa ma uit si e riscant si cu degetul sa verific ca musca zdravan. La spalatul pe dinti cu degetarul, tot asa, ne indemnam eu si cu taica-sau unul pe altul care-si baga degetul la ea in gura s-o spele pe dinti, ca doare nu gluma, nu-mi imaginam ca un copil de nici un an poate avea atata forta in falcute. Noroc ca altfel nu are apucaturi sa muste lumea, doar daca esti tu obraznic si-ti bagi degetul la ea in gura riposteaza.

Are un singur somn, de aprox. 2-2.5 ore, in general dupa masa de pranz, dar se mai intampla sa pice si inainte de masa, ca azi cand mi-a adormit in hinta la 11:45 si am carat-o in casa unde mi-a dormit neintoarsa pana la 14:30.

In rest... am aranjat cu cineva sa vina sa stea cu ea de doua ori pe saptamana cate 4 ore, sa mai suflu si eu si sa-mi pot vedea de ale mele (scoala, proiecte, de-ale casei, ce se mai nimereste). Pana acum, totul ok.

mav mi se pare foarte frumoasa ideea ta si faptul ca ai aceasta initiativa. Eu nu particip, din motive pe care mai bine nu le expun acum, insa aplaud si ideea si participantele.

O noapte linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

am zis ca pana e pregatit fierul sa calc...bag un ochi pe aici..

criss,hellooou ,dupa dupa ce gat treaba ma duc sa-ti cotrobai prin poze.....vb later...

mav...io ti-am trimis pm cu datele,dupa aia am vazut ca fetele din strainatati au zis ca mai bine nu,facem asa....daca probl ar fi timpul si costurile legate de expediere (ma gandesc ca asta r fi cauza si e ok)....io tot vreau sa particip pt ca adooooor ideea,si ne super multumim cu o felicitare de craciun pe care o sa o pastrez amintire, in cutiuta cu amintiri din garaj...serios, as fi super happy!!!!peste ani sa o gasesc acolo si sa-i spun lui ale..uite...trupa de pe forum...it's ok asa???serios na...

fluturasha...sigur bea 300 dimi cu biscuiti ,si in loc de gustarica de la 5 f des tot lapte,200 ...si cateodata nu i dau cina ci tot lapte 300 cu biscuiti sau cereale ,cand il vad ca e prea somnoros pt mancare solida, deci cam 800 ml...si cateodata noaptea nu i ajunge apa sau ceai, vrea tot lapte inca vreo 200-300 ..mi se pare mult,tre sa ma informez mai bine si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor....va deranjez pt prostii....comanda mothercare in cat timp ajunge????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Pana acum, lista arata asa:

1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.oceanborn cherieactiv
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus
15.dandusa
16.amalia
17.mamiseli_11
18.Hera25

Am primit adresele de la:

elilov3, Ralukutzza, ginye55, anca_27, carmendu, criss703, diamisha (nume destinatar, te rog!), cherieactiv, lauramiron, malinas, monicus, Amalia, mamiseli_11, Hera25.

Mami Fericita Non-Stop

perlute

ntz, ntz, rusinica
faceti liste si nu dati alarma si pe mess?
cateva dintre voi stiu de ce nu ajung sa mai scriu
treceti-\ma pe \lis\ta \........
55555555555555555555
//////////////////////////////////////////

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

fetelor....va deranjez pt prostii....comanda mothercare in cat timp ajunge????

nu stiu in italia, dar in romania a ajuns cam in 2 saptamani.
dar poti comanda doar hainute.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Helau gagici,

Eduard bea 210 ml formula + san seara, dimineata as zice ca bea cam la fel si-i mai dau san pe la 5, 6 dupaamiaza deci in total ar fi undeva in jur de cel mult 700 ml ca dupaamiaza suge mai putin. As fi tentata sa zic 600 ml in total.

Lauramiron,. Acum am alta freza ca vreau sa-mi las parul lung iar si mi-am tras si suvite. Am obs ca nu-mi mai cade parul chiar asa,voi cum mai stati??

Aleinad felicitari pt primii pasi, ce precoce sunt unii cozonacei... al meu merge de-a busilea de 3 sapt. Are viteza e adevarat. Si sta in picioare sprijinit, merge de-a lungul canapelei sau masutei de cafea tinandu-se de ele, dar atat. Aaa si mai urca scarile de-a busilea, si au 13 trepte. Si tot incerc sa-l invat cum sa coboare de pe canapea dar tot cu capul inainte se aruca, desi zambeste f satisfacut cand vede ca se poate cobori si in picioare. Uita repede.

Am ras efectiv cu lacrimi la bebele cu tantrum, de abia astept sa il arat si lui Gabi.

Otilia multu pt complimente. Eduard a acceptat bibe f usor, probabil ca fiind baiat e mai lenes si apreciaza ca din bibe curge mai usor. Ii dau doar seara cu cateva masuri de cereale si cand termina ii mai dau si tz. LA inceput i s-a parut ciudat dar dupa cateva inghitituri a inceput sa suga.A trebuit sa-i bag eu putin fortat tetina.ii dau Aptamil. Dar nu a fost prima oara cand i-am dat bibe. Eu il mai lasam cu mama cu bibe cu lapte muls. Da ,pe 18 nov incep serviciul, marti vine soacramea si sta pana in martie cand vine mama care va sta pana in iulie cand mergem toti acasa in rom ca se insoara frate’miu. Stam vreo 4 sapt apoi venim iar in uk si speram sa gasim un nursery. Deja ne-am interesat pe aici. Si apoi sper sa raman gravi iar. Hai ca ti-am zis toate planurile noastre pe termen lung, sper sa mearga si in realitate nu numai pe hartie.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput