*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Mav, interesanta ideea ta, cu amendamentul de la Malinas.

ar fi trebuit sa salvez ceea ce a scris fiecare in legatura cu actiunea "MOsu", dar n-am facut-o... si sincer, nu mai stiu ce-a zis malinas.... Daca esti draguta sa-mi reamintesti...

Reiau explicatiile, ca am mai primit intrebari in privat.

Daca vreti sa participati, trebuie sa-mi trimiteti numele si adresa unde sa puteti primi coletul pt cozonacel/cozonacica.
O sa tragem la sorti (daca sunteti de acord, as putea sa fac asa cum a propus Eliza, sa fac biletele si sa-l pun pe Sebi sa le extraga dintr-un bol, ar fi chiar incantat!) si fiecare dintre noi va trimite o surpriza de Craciun doar pt cate un cozonacel.
Nu vom face "schimb" de cadouri, caci vom trimite cuiva, dar vom primi de la altcineva!
Fiecare va sti doar cui trebuie sa-i pregateasca surpriza. Eu voi trimite fiecareia doar adresa de care are nevoie, nu toata lista.
Nu vom sti cine si ce i-a pregatit copilului propriu, pana cand nu vom primi surpriza.
Mi-ar prinde bine sa nu fiu singura care se ocupa de acesta actiune, nu pt ca e un efort prea mare pt mine (ma descurc), ci doar pt... transparenta... si sa nu gandeasca cineva vreodata ca cine-stie-ce fac eu cu adresele sau ca am ales eu cine/cui sa-i trimita cadoul, dupa "preferintele" mele... chestii d-astea...
Daca sunteti de acord, dupa ce adun toate datele de contact (deja le salvez intr-un fisier Word), le-as mai trimite la una dintre noi (si o propun pe Diamisha, stim toate ca este o doamna serioasa), pt siguranta.

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Apropo de buna dispozitie, un filmulet supeeer tare, il trimisese si Bertha pe mail.

Na, acum sa va mai plangeti

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Aleinad, vinete nu i-am dat inca chiar ma intereseaza si pe mine retete cu vanata, legume congelate i-am dat (mazare si fasole verde), rosii in bulion nu dar am mai folosit bulion la mancare si suc de rosii la ciorba.

Ciupercile oare cand se dau?

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Pana acum, lista arata asa:

1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.oceanborn cherieactiv
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus
15.dandusa
16.amalia
17.mamiseli_11
18.Hera25

Am primit adresele de la:

elilov3, Ralukutzza, ginye55, anca_27, carmendu, criss703, diamisha (nume destinatar, te rog!), cherieactiv, lauramiron, malinas, monicus, Amalia, mamiseli_11, Hera25.

Va rog sa ma scuzati ca nu v-am raspuns in parte la mesaje, insa efectiv nu am avut timp. Adineauri, Antonio se bagase sub birou... si... nu stiu cum a gasit asa ceva... rontaia un arc de pix! Va imaginati ce m-am speriat.... Mai revin diseara, dupa ce-i culc pe baieti...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Vinete i-am dat Paulei acum 2 zile .Le-am curatat , taiat cubusoare , calit in tigaie (lasat la scurs in servet de hartie) si apoi amestecate cu ceapa calita si rosii din conserva bucatele totul stropit cu vin alb ...servite cu paste , a maincat , i-a placut , nu a facut urat de la ele , nu am ales semintele .

Olivia ce clip cu 4 bbii .Mie imi ajunge unul dar il primim si pe Dav la noi " sa o oboseasca pe Sofi" ca sa doarma bine noaptea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt obosita rau. Ar trebui sa pun rufe la spalat dar suntcele de la gradinita in garaj si nu ma urnesc sa plec dupa ele.

Am venit repede acasa toata trupa si m-am grabit sa-i fierb legumele sa ii dau piure. Si nu vrea, a facut scandal pana i-am dat sa suga. Ma simt exploatata, haituita . Noaptea e dezastru, am luat-o in pat cu mine ca altfel nu ma pot trezi la ora 6. Ma suge fara numar si cum la servici am demunca din plin = stres mult plus pauza zilnica e de vreo 1o ore a cam scazut productia si iau pastilute. Am zis ca termin pastileledin casa, ceaiurile si gata nu ma mai stimulez. Daca nu se satura poate va vrea lapte praf. Problema e ca inca n-am reusit sa-i dau lapte praf mai mult de 2-3 gurite pe care le ia in graba crezand ca este apa.

Adriana, sunt curioasa daca va accepta voinicul tau biberonul sau laptele praf. Pe 18 noiembrie incepi, nu?
Am vazut pozele, ma bucur ca ai pus multe cutine in diverse ipostaze:sexoasa, misterioasa, mamica faricita . Am si eu o poza de acum 10 ani asa cu soarele in causul palmei, eram in tabara la Costinesti cu fratele meu .

Corina, eu iti zic de mult ca esti piele si os. E bine ca mai bea din cand in cand Humana si ca acum mananca mai bine. Varianta cu alaptat de seara pana dimineata o aplic si eu si tot nu bea lapte ziua, ce personalitate.
Pozele voastre sunt foarte reusite, favorita mea
Credeam ca am scapat cu un san dar trage iar de mine, asa ca diseara nu stiuce-i mai dau

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Mav, interesanta ideea ta, cu amendamentul de la Malinas.

ar fi trebuit sa salvez ceea ce a scris fiecare in legatura cu actiunea "MOsu", dar n-am facut-o... si sincer, nu mai stiu ce-a zis malinas.... Daca esti draguta sa-mi reamintesti...

ziceam sa stabilim un buget pt cadouri.O suma maxima pe care sa o cheltuim.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

malinas, va rog sa propuneti voi suma....... (minima as zice eu).

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

malinas, va rog sa propuneti voi suma....... (minima as zice eu).

Eu nu sunt de acord cu sume... deja ne impunem limite... de ce? Fiecare cat poate, ce poate, daca ne-am bagat in hora. Si poate fac/gasesc ceva mai scump... sa ma simt prost? Sau poate mai ieftin...
Din moment ce o facem din inima, fiecare cadou va fi `nepretuit`, indiferent ce e si cat a fost...
Malinas, no offence.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

De acord cu Anca , acelasi lucru vroiam si eu sa scriu .E vorba de o surpriza de la Mosu pe care fiecare o face cu drag din suma pe care o are la dispozitie , nu e o obligatie !
Dar daca se va stabili o suma (min/max) sunt de acord cu oricare suma stabilita

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput