*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cu scuzele de rigoare, ieri am sarit o sarbatorita..

LA MULTI ANI Emma Gabriela de Flore26!
Sa fi sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa ai mult noroc in viata!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

N-am mai ajuns la plimbare ca a inceput sa ploua

Mav, multumim pt dedi, pupa albastrelul pt noi Ce tare e, numai asta am in cap chiiiitz chitz chitz chitz

Ami, bafta multa cu pregatirile, o sa vezi ca o sa iasa super la cat suflet pui in tot, te cred ca esti emotionata

Andutza, ce-ti mai fac fetitele dulci? Sper ca sunt mai bine

Cami, nu ne mai zici nimic despre voi? Ce face dintoasa scumpa?

Criss, si eu m-am intrebat de Simona, sper sa mai intre pe la noi Pupam gagica falcoasa

Anes, tu unde te-ai ascuns??

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Cozonaceii vostri cam cat lapte beau in 24 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, am ras sa mooor de bebele ala cu tantrumurile lui, pe cuvant, e criminaaal....mersi Mav pentru repriza de ras
Si a mea a inceput sa ma loveasca peste mana si sa se arunce in fund cand nu-i convine ceva Doar ca la varsta asta mi se pare foarte simplu sa-i distrag atentia si s-o aduc la sentimente mai bune Pe la 2 -2.5 ani insa va fi mai dificil

Doamne cat ati mai scris zilele astea, abia am apucat sa citesc!!

La mullti ani, Oceanborn, multa sanatate!!

BraveGirl, tare am mai admirat pozele cu voi 3, sunteti frumosi, iar pozele minunate Esti imbracata cu blugii de la Zara??

Darling, iti vine de minune freza noua, ai slabit tare mult si arati foarte bine. Eduard un scump si un frumos

S-a trezit, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fain de tot filmuletul ..cate ceva observ si la Sofi a mea , cand vede ca nu e voie sa ia ceva sau sa merga undeva evident exact asta cauta sa faca cu zambetul pe buze iar daca nu o lasam se pune pe "scartait " nu plans dar deocamdata ii distragem destul de repede atentia cu alte lucruri/activitati . Ce nu imi place e ca si-a cam stricat somnul (ea dormea bustean de la 23-09 fara treziri)
adica adoarme mai greu (atipeste si se trezeste imediat) si se trezeste mai repede pe la 6-7 , uneori la 1 si s-a jucat pana la 4 .Sper sa fie totusi trecator

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Oceanborn! Sa fii iubita, sa ai parte de sanatate, bucurii si impliniri!

La multi ani, Tudor de Creatza si Ema de Flore26! Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!

Pe noi schimbarea orei ne-a dat peste cap, Teodora e bulversata de-a dreptul, dupa ce ca avea un orar de masa prost acum e nedefinit total. Si si-a stricat si perioadele de somn unde statea foarte bine.
Ca lucruri pozitive saptamana ne-a adus intai stabilitatea in picioare si apoi primii pasi, nu mai mult de 3-4 o data dar e un inceput.
Voiam si eu sa intreb de kiwi (am citit, vom incepe si noi), de vinete (ati dat cozonaceilor si sub ce forma) si de legumele congelate sau rosiile in bulion. Tinand cont ca piata se restrange ati trecut la astfel de produse?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ralucutza, felicitari pentru primii pasi si pentru bb2.

Olivia, smecher mare flacaul tau. Pune si tu flimulete mai lungi ca a inceput fi-mea sa planga cand s-a terminat I l-am pus de vreo 3 ori ca sa se sature fitza.

Amalia, Bertha,

Mav, interesanta ideea ta, cu amendamentul de la Malinas.

Monicus, ce dulce e Ana la cumparaturi.

Corina, si Teodora a inceput sa dea din picioare si sa tipe cand nu-i convine ceva. Si eu ma simt slabita si fara forta. Si nu tine de alaptat ca noi am renuntat de mult. Eu zic sa faci pasul acesta cand esti tu pregatita si nu pentru ca iti cer cei din jur. In caz contrar, s-ar putea ca sentimentul de vinovatie sa te macine mai tare decat alaptatul in sine. Incearca cu vitamine, cu plimbari fara cea mica, cate un spectacol si cand vei fi calma, vei vedea altfel lucrurile.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Multumesc de urari fetelor!

Am ras de m-am prapadit de bebele ala. trb sa salvez linkul, ma binedispune cand il vad.

Aleinad in urma cu cateva zile am vazut o emisiune despre produsele congelate/surgelate(?) ..nu stiu exact daca asa se numesc, aici le zice surgelate, adica sunt congelate intr-un mod putin mai diferit decat congelarea obisnuita. congelare la temperaturi f mici in timp f scurt. tocmai de aceea cica isi pastreaza proprietatile cu mult m bine decat cele congelate care la dezghetare o data cu apa pierd si din proprietati. Cred ca sunt ok.. nu vad de ce n-ar fi..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fluturasha, a mea bea 400-500ml de lapte de vaca in 24h.

Raluca, bb 2 deja?!! Felicitari si-ti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laura, sunteti bine, sanatoase?

Aleinad, felicitaaaari pt primii pasi, go Teoooo (filmuletele le pun pe cele mai scurte ca sa nu plictisesc prea tare)

Criss, vezi daca nu are cine o obosi propun sa-l trimit pe dav sa se oboseasca reciproc ca nici el n-are somn

Manumanu, ce mai fac gemeneii, cum mai stati cu papica?

Hera, toate bune ?

Leeloo, Mamiseli, Alra, Flori, unde ati disparut?

Flowers, Julia, VonHelen, Alexa, vrabiuta, stewie, Kita, Iulia si muuulte fete care nu au mai intrat demult, poate mai dati cate un semn de viata sa stim ca sunteti bine

Abia acum a adormit, se vede ca am timp, nu?...la noapte e clar ce ma asteapta Astept sa vina tati sa iesim la o plimbare, asa imi placeee aerul de dupa ploaie

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput