*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (83)*
Raspunsuri - Pagina 20
aleinad.g spune:
La multi ani, Sonia Alexandra!

La multi ani, Larisa Elena!

La multi ani, Bianca Alexandra!

Sa cresteti mari, sanatoase, cuminti si sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
Mav, ai PM. De acord cu cele scrise. Poate ar fi bine sa anuntati asa cum zicea si Spiridusul si pe mess sau e-mail. Am observat ca voi le stiti. Mi-ar placea sa le stiu si eu. ![]()
Babyzapi, zici ca nu stai bine cu meniul, dar Raphael mananca foarte bine. Pai, Teodora daca mananca la 11-12 pireul cu carne nu mai pune gura pana la 17-18 decat pe suc, apa sau ceai. 
Mariana, nu te supara. La noi n-a observat nimeni de vreo 6 luni.
Iar acum toti ochii sunt pe sarbatoritii de 1 an. E normal sa uite de cei mai mici.
Ca sa nu mai zic ca Mav are dreptate, la al doilea nu mai dai asa mare importanta. Mai si uiti. ![]()
Amalia, ma bucur ca totul a iesit cum v-ati dorit.
Ai pus cumva pozici si nu le-am vazut eu?
Mav, imi place atat de mult de Sebi!!!
Pe undeva imi aduce aminte de Bogdan, acum imi pare rau ca nu am scris perlele lui. 
aleinad.g spune:
Anca, am vazut poze frumoase, frumoase si mi-a placut tare mult cum ii sta in rochita tricotata.
E lucrata de tine? Si ma amuza la culme cum piticii astia sunt asa smecheri. Se uita in ochii tai si cu manutele lor mici fac numai prostioare... 
Ocean, Anca, Amalia sa va zic si de la mine ??? Cea mai recenta e ca am incercat sa deschid usa de la masina cu cheile de la casa si nu intelegeam de ce nu se deschide. 
Olivia, multumim! 
Ginye, ziua cum doarme? Ma gandesc ca poate doarme prea mult ziua si noaptea nu mai are chef.
criss703 spune:
Azi e ziua fetitelor !

Sa cresteti mari , sanatoase ,norocoase si fericite alaturi de familiile voastre frumoase !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Ginye, ziua cum doarme? Ma gandesc ca poate doarme prea mult ziua si noaptea nu mai are chef. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Si ziua doarme la fel de prost: are 2-3 reprize de max 45 min. De regula cam 30 min.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
La multi ani iubita mea printesa!!!Te iubeste mami mult si-ti multumeste ca existi si ca ne bucuri si ne inseninezi zilele de 11 luni incoace!
Fetelor, Sara a stranutat de vreo 3-4 ori astazi si mi se pare ca e infundata...nu se vad mucisorii, miercuri trebuie sa facem Prevenarul.Voi le dati Vit C celor mici sau ceva pentru imunitate...pe vremea asta?Sarei ii dau oscilococcinum 1 doza pe saptamana...sa-i dau mai mult?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
Neata fetele
hehe incepem saptamana in forta party, party 

Sa crestetti mari si frumoase,destepte si sa vi se implineasca toate visele voastre de domnisoare 

ancule imi place mult de zibe, rau rau.....si comentarile de la poze ah o savoare...sa te bucuri de minunata cozonacica cu ochi ca albastreaua 

ami pai sigur da ceva pana la 3 anisori...rusine, rusine eram asa curioasa ce a ales Luca ![]()

ginye eu zic ca mai trage ziulica cate un pui de somn sa se pregateasca pt noapte.....nu o fi suficient de obosit....eu seara il iau pe dimi si facem niste ture prin casa....ma rog eu dupa el ca deja fuge pe aici si imi e teama sa nu se lipeasca de partchet....apoi facem nitica activitate cu jucariile...apoi exersam memoria....unde e cutare? unde punem cutare....merge sa vedem cutare...si tot asa iti garantez ca la sfarsitul operatiunii isi freaca ochii solicita nitel laptic si nani tata pana dimineata cu trezirea de papa la 4-5 dim...atata....mai l-o durea ceva, dintzoci, burtik ceva...sau poate asa e el...nush..va pupam si va invidiem pt zapada ![]()
ti-am zis eu ca tre sa ma mut in tgv ![]()
mah fete la je nu au venit rusii, nici gravi nush ca nu-i decat o liniuta......si nu-i semn de nici un rus.....deci ce-o fi? ca lui je ii zine fix, fix la 28 de zalisoare.....
mirtha buei femeie numai zici nimic.....bataita 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
bertha spune:

La multi ani, Sonia!

La multi ani, Larisa!

La multi ani, Bianca!

Diamisha, sa va traiasca fetita si sa aveti parte numai de bucurii!
Inca asteptam pozici recente.![]()
Ginye, stiu ca nu te consoleaza, dar asa doarme si Ioana.
Otilia, scuze, retinusem ca are 4 dintisori panteruta, cred ca zicaei tu ca ar trebui sa apara si eu am inregistrat ca sunt deja mari.
In cazul asta, o duci bine!
Anca, e atat de frumoasa Zibe!
E tare dragalasa, cu ochii ei mari si albastri si, intr-adevar, e mai grasuta, cre'ca de la covrigi.
Olivia, mamaaaa, m-am scos, am unde sa stau si-n Norvegia si-n Cipru, ati zis-ati zis, va pomeniti voi cu mine la usa!
Babyzapi, pai papa minunat Raphael! Bravo!
Andi, inca n-am facut analizele. Pt ca iritatia de la fundic nu trecea, am mers la dermatolog, la recomandarea medicului de familie. Mi-a placut mult aceasta dna dr, ne-a explicat ca, in mod sigur, n-are a face alergia cu eritemul nostru, ca acest tip de eritem poate aparea pe funduletul oricarui copil care poarta pampers si ca e posibil sa mai apara in viitor. Cica iritatia de alergie e altfel. Ne-a prescris o solutie si o crema cu oxid de zinc preparata in farmacie cu care am rezolvat pb in 3 zile. Avem un fund tare dragalas acum, e roz-bombon, ca asa e solutia respectiva.
Am discutat si despre alergie, despre regim si ne-a spus ca in Bucuresti exista un singur speciliast in alergologie pediatrica, tot la policlinica resp, Victor Gomoiu, si ne-a recomandat cu caldura sa mergem si acolo inainte sa facem alte analize, sa discutam cu doamna resp, sa avem si o a 2-a parere. Am zis sa incercam si asta, asa ca deseara avem programare acolo, sa vedem ce naiba mai aflam. Va tin la curent.
Lauramiron, noi tot raciti!
Dupa o sapt la gradi, iar tuse si raguseala. Ioana n-are nimic...deocamdata...dar eu am luat-o deja.
Gata pauza, s-a trezit galuscuta.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Ramo eu ii dau vit C. Atat. Sa-ti traiasca printesa! 
Eli
zapada nu s-a pus, dar asa de bine m-am simtit ca am prins prima ninsoare toti trei! ![]()
Bertha
multa sanatate!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Gynie, merci
De care vitamina C?Cum i-o dai?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080