Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Pot sa zic ca si eu eram sceptica in privinta tratamentelor homeopate, asta pana cand am facut o sinuzita de toata frumusetea in timp ce eram gravida. Si ce credeti, am mai avut noroc sa fie si Pastile, adica a trebuit sa merg la Urgente Atunci am fost foarte suparata pe sistemul nostru medical si pe toti medicii pt ca m-au pasat de la unul la altul (de la urgente la ginecologie si inapoi la urgente) si nu mi-au facut nimic!!! Nu mi-au prescris niciun tratament, au zis ca imi fac o perfuzie cu Algocalmin (parca) si nici pe-aia nu mi-au mai facut-o! Asta pt ca le era frica sa nu patesc ceva eu sau bebele si n-au fost in stare sa-si asume raspunderea. Iar eu aveam niste dureri de cap ingrozitoare!! Medicul ginecolog care era de garda mi-a facut control vaginal, desi eu ii spuneam ca bebele e in regula, ca il simt miscandu-se, n-am avut sangerari sau altceva, pe mine capul ma doare si sunt racita! Imi tot spunea sa merg la medicul de familie sa imi dea tratament, desi era evident ca n-am cum sa ajung la medicul de familie din moment ce era Duminica Pastelor! Am plecat bou si m-am intors vaca sau cum naiba se zice. In fine, dupa ce am dat cateva telefoane, am ajuns la un medic orelist, o doamna foarte cumsecade, la o policlinica particulara, care mi-a prescris tratament homeopat. Si inca dupa prima administrare m-am simtit mai bine, parca imi lua cineva durerea de cap cu mana. In cateva zile am fost ca noua. Si de atunci eu chiar cred in puterea remediilor homeopate.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

300 ai fost mortala da, de unde sti tu ca eu nu am nervii tari .....aaaaa???... ca eu sunt foarte calma de fel..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Woww ce veste!
Felicitari Camy!!!! Sa te bucuri de bebelul tau asa cum meriti!

Laureta multa sanatate micutei, ma sa fie bine si sa va intoarceti acasa

www.homeopatie.ro/pro-contra-homeopatie-164.htm" target="_blank">Un articol despre homeopatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 nu stiu ce n.. au astia de la Enel...insa e revoltator ce se intampla...daca mi se arde vreun aparat electrocasnic sau electric din casa pe ei nu ii intereseaza...ci doar sa lasam un bec deschis pt sigranta noastra...asta a fost raspunsul lor...acu de unde n.... sa stiu eu ca ei opresc lumina

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

AAaaa si avem primul coltisor de maseluta dar dintele lipsa inca nu a iesit, al 8-lea adica.

Eu o dadeam frecvent cu gel pe gingie, dar niciodata la masele habar n-aveam ca eu il asteptam pe dintele nr 8 degeaba, degeaba masaj, degeaba gel

Anca, Dya sa stii ca si Maya in perioada de greva a foamei, manca Nestle pui cu legume, sau curcan si morcov cu cartof, erau singurele pe placul ei
Aviz mofturorilor!! Poate sunt si pe placul lor..

CARLA

babymom imi pare rau de neintelegerea cu sotul, incearca sa va impacati daca nu ai facut-o deja, ia tu initiativa si iesiti in weekend doar voi doi

Angy eu cand nu am curent, nu am nici caldura, nu pot face nici mancare, e nasol rau. Bine ca s-a remediat..

Nocom sanatate Dariutei vedetutzei

Cuscra ici piciului, sa-i treaca repede. Nu te-ai gandit ca poate e o reactie de la vaccin? Ca nu de mult ati scapat de mucisori.. Sau poate o cura de imunizare ar fi binevenita. Tina cum e? Ca ai zis candva ca nu se simte bine?

Laurica aniversare placuta!!! Cum se simte sotul?

Le: Angy acum ca ai scris, mi-am amintit cum unei vecine i s-au defectat mai multe aparate electrocasnice cand a revenit curentul.. mai bine le scoti din priza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra Tina e bine de vreo 2 zile nu mai are nimik. Nici nu a fost grav. Din fericire
Piciul tocmai a papat 2/3 borcanel spaghete cu vita Fara iaurt , pacalit cu Calciu E mort dupa fiola de calciu , cand o vede mananca orice De azi incepem cura de 10 zile
La 16.40 suntem programati la medlife sa il consulte un medic. Ma gandesc mai mult la gat sa nu fie ceva pe acolo.
Iar maine dimineata am vorbit la Puls la laborator sa ducem pentru coproparazitologic si coprocultura. Sper doar sa faca kk pana in 11
Va pupacim dulce dulce

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Cuscra ma bucur ca Tina e bine si ca soricelul mananca Ce fel de Ca ii dai?
Noi ne-am obisnuit si ne uitam la ea in gat cand suspectez ceva, eu o tin si Mihai opereaza deja e expert.

Astept sa se trezeasca, am terminat tocanita de cartofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Salutare si de la noi!

Oribila vreme astazi la Craiova! Suntem consemnati la domiciu, si nu ne prea convine, mai ales unora dintre noi, celor sub 2 ani!

Cum mai e Biancu mic si frumos? Multa sanatate ii doresc si eu, iar Lauretei multa rabdare si tarie!

La Multi si Fericiti Ani sarbatoritilor zilei, iar tie Ratonelule, iti dau un pupic special, si iti doresc sa ai parte de o zi de nastere asa cum ai visat-o!

Am vazut ca sunt ceva bobocei muciosi. Am avut si noi acum cateva luni parte de un episod din asta destul de rebel, intins pe 10 zile, cu recidiva, care nu a cedat nici la Eurespal, nici la Oscilo, la nimic. I-am relatat asta si pediatrei care ne-a recomandat Rinathiol. I_am administrat 5 ml pe zi, 2,5 dimineata si 2.5 seara, si in 2 zile nu mai avea nimic pustiul. La el chiar a functionat. Nu stiu, zic si eu, intrebati pediatrii daca e ok sa le dati!

Lui Vladut ii iese a 2a maseluta, si la el pana sparge gingia e teroare. Nu mananca, doarme prost, asa ca ne alaturam si noi clubului mofturosilor. Dar...bucurosi le-om duce toate!

Pupam bobocimea fara exceptie!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cosmy Calciu gluconic fiole. II dau cate 5 ml pe zi timp de 10 zile. Si vitamina C picaturi in zilele astea , cate 6 picaturi.
Eu degeaba m-as uita in gatul lui , ca nu imi dau seama cum ar trebui sa arate

Laura ce vesti mai ai de Biancu ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura LA MULTI ANI impreuna cu sotul extraterestru, sa fiti fericiti alaturi de copii si sa imbatraniti impreuna

Multa sanatate Biancu

fetelor v-am visat aseara pe multe dintre voi, la o nunta pe plaja urmeaza vreo nunta mamici?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput