Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Dya eu am gasit asa: - nestle somn usor (orez si merluciu) - hipp - paste cu peste (asta e bucati, eu il dau la blender ca altfel papa cateva lingurite si gata - hero baby - nu mai stiu exact cum se numa - de la hammamek nu cred ca am gasit dar am incercat ceva pe baza de una si paste si a fost moarta dupa el, pacat ca nu am gasit apoi. Cred ca Hipp mai are pasta ham. I-a placut si carnea cu legume de la astia, am gustat--o si eu si are gust de mancare gatita. - azi testez un carrefour baby cu peste cu legume sa vedem ce parere are. Asta nu e asa cremos ca Nestle sau hero si cred ca aia e consistenta care ii place ei acum. Ramona, ![]() b de la bebe, blog... |
Ramo
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acu am vazut ca ai editat
![](pupic.gif)
Deci o sa caut si eu peste de la Nestle ca asta e firma care se gaseste mai usor pe aici.
Hero baby am vazut in Selgros dar nu am luat ca pe vremea aia Andrei papa ce ii gateam eu, din pacate vremurile alea au apus nici nu ma gandeam ca o sa ajung sa caut borcanele dupa 1 an
![](bang.gif)
Diana
mamica fericita de
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
angelynna82 spune:
Lala ce fetite scumpe ai
Babytza multa sanatate puiului mic
Nausica multa sanatate Cipanului, Tantum Verde este si sub forma de spray pentru gat indeosebi
Ma bucur tare mult de vestile ceva mai bune despre Bianca, multumim Laura
Andy_galro i-am dat de dimineata cu Triderm, e ceva mai bine
Laura multi ani fericit alaturi de sotul tau
Bine ai venit pe lume bebe Flavius, sa fii sanatos, papacios si multe bucurii pentru mami. Camy felicitari mami, ti-a venit minunea
Am avut lumina oprita pana acum jumatate de ora …
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
anca81 spune:
Laureta, multi , ma bucur mult ca Biancu e mai bine. Hai ca treceti si peste asta.
Camy, felicitari si bine ai venit pe lume bebe Flavius
Nausica, multa sanatate Aniei.
Carla are treaba mai nou cu prizele, azi ma duc sa cumpar inchizatori din acelea speciale. Cand scot aspiratorul merge atza la priza si imi arata cu degetul unde sa bag stecherul
Mda, borcanele...Carla mananca cu placere Nestle cartofi cu morcovi si pui respectiv curcan cu legume. La astea deschide gura maaaaaaaare, spre deosebire de terciurile pe care i le fac eu si pe care mi le scuipa in freza. Mai nou si cu sonorul dat la maxim . Azi a mancat totusi bine, 1 cartof + 1 ou intreg + unt + 100 lapte, terciuite bine bine
Anca &
Carla (13.08.2008)
bitza2008 spune:
Carla aka Ratonelu Sa fii mereu fericita si implinita!!
Distractie placuta!
Angelynna
Luminita
Bianca sa te faci bine repede!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
A propos de homeopatie, eu sunt scepticismul intruchipat in general si chiar am nevoie sa inteleg niste lucruri asa ca va urmaresc discutia cu mare interes si incerc sa ma si documentez.
Insa n-o sa-mi poata spune nicidata nimeni in termeni suficient de inteligibili cum un medicament facut din inima si ficatul unei pasari din america de sud care seamana cu o gaina motzata, in concentratii atat de mici/ dilutii atat de mari incat faptul de a fi continuta o molecula de inima sau ficat si de tubul pe care-l ingurgitez eu acum e sub un mare semn de intrebare, in sfarsit, nu cred ca reuseste cineva sa ma convinga ca un asemenea medicament ma poate vindeca de ceva. Care era excipientul in oscillo, lactoza?
Si care-i faza cu Nurofenul? Ca eu stiam ca paracetamolul e ala mult aratat cu degetul. Eu ce sa-i dau fetitei mele cand o dor dintii?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Andy_g tu scrisesei cu supa de rosii? Eu ii pun galbenush de ou in ea si-i place asa.
Dya nu-i mare bai cu borcanele, macar ai mai mult timp de forum nah. Nici aici nu gasesti asa mare varietate de borcane, intr-un hypermarket au 5 feluri, in altul 4 si la farmacie 2 si cu 2 lei mai scumpe . Asa ca... e cam ca la loto cand te duci iei ce gasesti ca naiba mai stie cand si daca dai de ele. Voi stati ft bine la 12 kile! Sunt curioasa la noi cum e, am impresia ca se lungeste ca incepe sa nu mai fie asa bucalata ... again. Dar se prezinta rontzaibila, cel putin ieri la baie asa salivam la bucata de fund de-ala spalat de tacsu
Ange da va saboteaza rau pe-acolo... care din vecini fura curent sa se incalzeasca pe sustache?
Kllemi, repet si eu ce-am invatat: cupiii constietntizeaza ca fac shushu pe undeva dupa ani. Daca te consideri mare dresoare da-i inainte cu olita da-ti trebuie ceva nervisori tarisi tu nu-i ai . Uite, ca sa te simti mai bine, Anda azi a facut pishu de doua ori pe parchet! Daca am lasat-o in bluza goala... nah. Dar eu am luat un prop din sosul de rufe, am sters-o si intr-un final i-am pus scutec si pantaloni ca-i era copilului somn.
b de la bebe, blog...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Insa n-o sa-mi poata spune nicidata nimeni in termeni suficient de inteligibili cum un medicament facut din inima si ficatul unei pasari din america de sud care seamana cu o gaina motzata |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Vorbesc ca televizorul, daca nu ma trimite nimeni sa mesteresc friptura aia...
Request: incercs a mesteresc un articol pentru blog care sa contina o lista cu ingrediente si alimente nocive dar cu argumente solide conta fiecaruia. Am gasit un thread pe un forum cu o lista destul de lunga dar daca aveti cunostinta despre surse care discuta acest aspect dati-mi si mie reeferintele sau chiar articolul daca l-ati primit pe mail. Nu ma supar daca este PM, messenger sau mail (il pot trimite la alegere).
Va multumesc!
b de la bebe, blog...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Ramo tot eu eram si cu supa de rosii
Da stam bine la 12 kile dar si inaltimea e 89 cm asa ca nu arata gras deloc i s-au dus falcutele ca stagnam pe la 11,5-12 kg de vreo 2 luni jumate.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
300 spune:
dya cat n-as da sa stagnez si io la vreo 50... Lasa ca e normal sa stagneze, e vremea schimbrilor la ei,s e agita mult . Toate stm dar cand vine vorba de al nostru toate treb sa reauzim asta...
b de la bebe, blog...