Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
Homeopatele n-o sa aiba in veci de-a face cu un virus sau altul. Vor ajuta organismul sa se vindece, in ritmul lui propriu, FARA alopate care ajuta poate mai prompt, dar dauneaza prin alte parti (eg. ficat).
Cam atat se poate astepta de la homeopate.
Singurul care lupta e corpul nostru. In starea lui necorupta de poluare, distress, alimentatie irationala si imbatranirea celulelor se presupune ca lupta mai bine... atata tot
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Pentru tabel cu comenzi intrati pe asta Cu user septembrieoctombrie parola identica cu cea de la userul comun
Babytza si puiiValentina
David
gaia.nevia spune:
Tabelul cu pastilute Hyland a fost migrat in GOOGLE, contul "septembrieoctombrie@google.com" aceeasi parola ca pe yahoo, mergeti pe tabul Documents si il gasiti acolo.
link direct / trebuie sa va ceara parola...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Homeopatele n-o sa aiba in veci de-a face cu un virus sau altul. Vor ajuta organismul sa se vindece, in ritmul lui propriu, FARA alopate care ajuta poate mai prompt, dar dauneaza prin alte parti (eg. ficat). Cam atat se poate astepta de la homeopate. Singurul care lupta e corpul nostru. In starea lui necorupta de poluare, distress, alimentatie irationala si imbatranirea celulelor se presupune ca lupta mai bine... atata tot ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi ![]() ![]() |
Ei bine , nici organismul nu mi-a fost ajutat su fortat sa se vindece in vreun fel.Aaaa poate din rau in mai rau, cel putin o sapt.Oricum mai am putin si imi scuip plamanii de la tuse...da intradevar m-au ajutat de numai homeopatele astea.THIS IS MY OPINION!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Nikolici, e posibil sa le fi diminat (anulat) efectul prin modul de administrare? Homeopatele se administreaza la 3 ore distanta (inainte si dupa) adiminstrarea altor medicamente, la 1 ora distanta de mese (inclusiv lichide), nu se ating cu mana, etc.
Multa sanatate!
Gruia, farama de steluta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Nikolici, e posibil sa le fi diminat (anulat) efectul prin modul de administrare? Homeopatele se administreaza la 3 ore distanta (inainte si dupa) adiminstrarea altor medicamente, la 1 ora distanta de mese (inclusiv lichide), nu se ating cu mana, etc. Multa sanatate! ![]() Gruia, farama de steluta |
Pai de ex. homogene si corzylia se admin la o ora, se sug( nu le-m luat impreuna) si nici nu le-am atins, habar nu aveam ca se diminueaza efectul lor prin atingere. Si oscillo am luat dimineatza si seara direct din tub.
Cum am mai zis...este opinia mea, pe mine vazut ...nu m-au ajutat deloc.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Ei bine , nici organismul nu mi-a fost ajutat su fortat sa se vindece in vreun fel.Aaaa poate din rau in mai rau, cel putin o sapt.Oricum mai am putin si imi scuip plamanii de la tuse...da intradevar m-au ajutat de numai homeopatele astea.THIS IS MY OPINION! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nikolici, inseamna ca organismul ta e tare "corupt"
![](icon_smile_big.gif)
Probabil ca nu ai luat remediul potrivit, care sa "rezoneze" cu corpul tau. De asemenea se poate ca un remediu luat in asociere cu altul sa se inactiveze unul pe celalalt.
Uite, de ex. Dragos a avut o bronsita urata de tot zilele trecute ( de fapt sapatamanile trecute, ca l-a tinut mai bine de 2 sapt. ); Avea muci initial aposi, ulterior verzi si grosi, care curgeau ca lumanarelele direct in gura de nu apucam sa-i sterg, secretii abundente in faringe, cu dificultatile respiratorii secundare, cu tuse si cu ronchusuri traheale care se auzeau fara sa ai nevoie de stetoscop - in expir ii haraia toracele ca o pisica (,) care toarce; in plus febra si varsaturi la fiecare masa, dar si intre mese.
Si in afara de homeopate nu i-am dat nimic, nici macar simptomatice, pt. ca orice sirop/picaturi am incercat sa-i asociez, varsa instantaneu. La inceput n-a mers bine - eram pe remediu nepotivit; am schimbat doua feluri de remedii pana am dat de cel bun si inca de la prima administrarea s-au observat ameliorari clar vizibile. Acum e perfect bine si de 2 zile i-am intrerupt de tot tratamentul homeopat.
Acum din experienta mea allopata pot sa spun ca o bronsita s-ar fi vindecat tot in atatea zile, dar probabil sub antibiotic si cu siguranta ramanea cu o tuse trenanta inca vreo 2 sapt.
Lavinia mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)
300 spune:
La multi ani, Carla! Numai bine si sa se aranjeze asa cum vrei tu.
La multi ani Maria!
La multi ani, Salih!
Sa va bucurati parintii, sa fiti sanatosi si papaciosi!
Nausica, Laura, la multi ani impreuna.
nausica iertare, sunt as acascata, m-am tinut sa scriu inca din ziua X si nush ce-a fost in capul meu, probabil vidul absolut. Multa sanatate Aniei, e bine ca nu are alte simptome si sper si sa n=aiba pana la capat.
Am inghetat mai devreme cand citisem la cap trecut de Biancu. Ma bucurtare ca sunt mai bine. Daca au nevoie de ceva cum aflam?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
eu n-am chef de munca Carla
sa ne traiesti si sa gasesti loc repede calculatorului sa ne tii la curent cu ispravele "teroristului"
Salih
Nikolici ca proaspat convertita la homeopate imi expun si eu opinia: homeopatele au efect maxim atunci cand tratamentul este personalizat. Osciloccocinum, homeogene, coryzalia merg in stadiu incipient, mai mut sa nu lase virusul sa se desfasoare (Asa e la mine). Odata boala declansata nu poti astepta miracole de la ele. Mihnea a reactionat doar la tratament homepoat dupa o raceala care a durat 2 luni de zile si toti doctorii alopati imi spuneau ca e complet sanatos..doar tuseste..si era o tuse urata
Dar tratamentul homeopat a durat 3 saptamani precedat de o cura de dezintoxicare ...Poate ca un tratatment dat de un doctor specializat ar fi avut efect mai bun.
Dar cred ca in orice tratament e important sa crezi in el, altfel nu are efect asa ca nu cred ca te vom face sa te razgandesti
si inca o chestie: homeopatul verisoarei mele (e batran, face parte din clasa veche) i-a interzis sa ia oscilococcinum. De asemena i-a zis ca poate sa ii dea si medicamente alopate insa sub nicio forma nurofen ...
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Dya eu am gasit asa:
- nestle somn usor (orez si merluciu)
- hipp - paste cu peste (asta e bucati, eu il dau la blender ca altfel papa cateva lingurite si gata
- hero baby - nu mai stiu exact cum se numa
- de la hammamek nu cred ca am gasit dar am incercat ceva pe baza de una si paste si a fost moarta dupa el, pacat ca nu am gasit apoi. Cred ca Hipp mai are pasta ham. I-a placut si carnea cu legume de la astia, am gustat--o si eu si are gust de mancare gatita.
- azi testez un carrefour baby cu peste cu legume sa vedem ce parere are. Asta nu e asa cremos ca Nestle sau hero si cred ca aia e consistenta care ii place ei acum.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...