Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Si tot am vrut sa spun ce am observat: Maya suge destul de des si in principiul destul de mult.. dar cam la o jumatate de ora dupa ce a supt, mananca mancarica fara probleme, toata portia ca si cum lapte nu ar fi supt deloc. Am crezut ca e doar intamplare, dar la fel patesc de fiecare data, parca ar bea apa.. babymom se digera laptele meu asa repede? Sau care ar fi explicatia? F rar trece o ora fara sa manance dupa ce suge.. tind sa cred ca lapticul meu nu ii mai tine de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza, nerantula mergeti la club?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra cand mergi la medic ia-l pe tati cu voi ca tu sa poti sa vezi in gatul micutului, noi asa am facut, Mihai s-a benoclat, ba chiar i-a mai aratat inca o data doctorita, acum el stie cum e cand e rosu sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Si tot am vrut sa spun ce am observat: Maya suge destul de des si in principiul destul de mult.. dar cam la o jumatate de ora dupa ce a supt, mananca mancarica fara probleme, toata portia ca si cum lapte nu ar fi supt deloc. Am crezut ca e doar intamplare, dar la fel patesc de fiecare data, parca ar bea apa.. babymom se digera laptele meu asa repede? Sau care ar fi explicatia? F rar trece o ora fara sa manance dupa ce suge.. tind sa cred ca lapticul meu nu ii mai tine de foame

Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

In zilele in care Anda mananca bine suge la fel de des ca in zilele in care nu mananca deloc. Si nu exagerez. Nu inseamna ca nu-i mai tine de foame; laptele e... lapte, papa e papa, eu asa am impresia ca merg lucrurile. Si patesc cam ca tine, dupa o ora de la supt pot lejer sa-i dau sa pape. Nu stiu explicatia, medicala sa zicem, a acestui lucru, dar atata vreme cat anda se ingrasa...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CARLA Laura+extraterestrul ei=Love

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ramo esti libera sau nu sa crezi ca iti fac bine chestiile alea descrise de tine. Eu am inteles partial mecanismul homeopatiei dar nu am abilitati sa il explic mai departe. Dar le fel cum ii dai Nurofen poti sa ii dai Oscilloccocinum, parerea mea.

De ce sariti asa de usor cu Novocalmin pe copii? Eu stiu ca e algocalmin, un medicament destul de controversat in strainatate. Mie pediatra mi-a recomandat supozitoare cu Diclogesic in loc de Novocalmin zicand ca au aceiasi actiune de scazut febra si sunt muuult mai putin toxice. Si oricum mi-a spus sa le administrez dupa ce febra sare de 39 si dupa ce am incercat cu bai si sosete si a continuat sa creasca. Pe gustul lui Ramo asa una la sfarsit, in homeopatie febra pana la 38 cu ceva e considerata benefica pentru ca face organismul sa lupte singur si sa prajeasca atacatorii. Si daca va intrebati da eu astept sa ajunga la 38.6 si apoi incep masurile pentru scaderea febrei, doar daca a crescut foarte brusc intervin prompt si atunci tot de la 38 in colo.

Mergi la inceput

Ok m-am lamurit cum sta treaba cu dilutiile infitezimale in homeopatie. Mersi Cosmy, si eu dadusem de site dar n-am ajuns la articolul asta. Dar de ce pasarea aia ? :))

Personal, m-am inteles bine cu plantele medicinale si sunt cateva pe care le folosesc frecvent.

Dar cine-o poate convinge pe Anda ca azi am ratat iesitul pefara din cauza ca am tot asteptat sa-mi dea un semnal de masa? Proasta ce-am fost! Ma rog, nici acum nu-i tarziu dar e deja noapte. Vreau sa ma mut in Sud, nu suport zonele temperate si reci!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Cu febra mica sunt de acord cu Miruna si am auzit si oameni din sistemul medical spunand ceva asemanator; febra e un mod de aparare al organismului si astfel este utila in apararea contra germenilor.

Acum multi ani am citit o carte care spunea ca mai toate bolile sunt consecinta unei alimentatii defectuoase si ca primul pas in a te trata este in a tine un regim sanatos. Nu mai stiu autorul, treb s-o intreb pe mama, era una gen self help, 'doctorul casei".

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumim ptr urari fetelor..extraterestrul meu e pe drum inspre casa,i-am spus sa ia sampanie de copii sa poata bea si Andy
Azi Andy a scris pe o foaie cu litere de mana ma-ma si mi-a citit

Biancu e mai bine,nu face febra,doar ragusita si nu sta locului

Pe noi homeopatele ne-au scos mereu din belea,asa ca noi suntem fideli

Ramo si eu vreau la caldura

LAvinia te-ai impacat cu extraterestrul tau?

Babytza,Nerantula deci voi in seara asta la club,ff bine

Cuscra ce face Mikul??...ce nunta??A cui??Eram si io??

Cosmy

Alina ce face Alexa?Cum va mai intelegeti?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CosmyB ici multi si felicitari pentru maseluta .
Unoeri intreruperile de curent nu dureaza asa de mult ci da drumul imediat, alteori opreste da drumul si tot asa…acum speram sa nu se intample nimic

Babytza ma bucur ca a papat soricelul

Codrutza am si speram sa iasa maseluta fara prea multe probleme

CD ce vise frumoase ai

Muuh nici macar nu am auzit de Diclogesic

Am adormit amandoua azi dupa amiaza si abia acum ne-am trezit

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput