Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI Salih si Maria Elena. Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!
LA MULTI ANI Ratonelu! Sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de multe bucurii si multa iubire! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Nausica LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!
Multa sanatate Biancu, sa te faci repede bine si sa ajungi acasa din nou voioasa!
lala ai doua fetite tare scumpe si frumoase
giulianna e un dulce Edi... si pare asa cumintel...
babytza cum se mai simte soricelul? Sper ca mai bine
angelynna, bitza, lumi, andy_p
Sunt cam suparata ca voiam sa fac curatenie, venise si soacra sa ma ajute si s-a ars aspiratorul... asa ca vrand-nevrand trebuie sa luam altul. Si acum ma tot uit pe net si compar. Ma gandeam la un Singer... are cineva dintre voi?

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Elly eu am un zanussi mic-mic cumparat dinainte sa nasc. Sa te uiti sa aiba cat maai multa putere, la tipul de filtru/ sac si eventual mai putini decibeli. Al nostru are o caseta care aduna praful, iar filtrele se pot si spala.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anamona, multumesc mult de tot pt cuvintele/gandurile pe care mi le-ai adresat.

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
De ce sariti asa de usor cu Novocalmin pe copii? Eu stiu ca e algocalmin, un medicament destul de controversat in strainatate. Mie pediatra mi-a recomandat supozitoare cu Diclogesic in loc de Novocalmin zicand ca au aceiasi actiune de scazut febra si sunt muuult mai putin toxice. Si oricum mi-a spus sa le administrez dupa ce febra sare de 39 si dupa ce am incercat cu bai si sosete si a continuat sa creasca. Pe gustul lui Ramo asa una la sfarsit, in homeopatie febra pana la 38 cu ceva e considerata benefica pentru ca face organismul sa lupte singur si sa prajeasca atacatorii. Si daca va intrebati da eu astept sa ajunga la 38.6 si apoi incep masurile pentru scaderea febrei, doar daca a crescut foarte brusc intervin prompt si atunci tot de la 38 in colo.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, asa e, aici nu ca sunt controversate, ci nu sunt.

Cat despre Nurofen, si ibuprofen in general, in Franta este interzisa prescrierea copiilor sub 20 kg, se merge pe Paracetamol.

Ramo, tare de tot cu motzata aia. Eu sunt undeva la mijloc, inca nu stiu ce sa cred pt ca nu sunt deloc informata, nu am nicio sursa ok in privinta lor si nu m-am sinchisit sa ma informez ca nu am avut de ce pana acum. Eu nu tin minte cati ani sunt de cand am racit ultima oara.
Insa, mai nou, am in casa doua tuburi cu granule: Chamomilla 9CH si Arnica 9CH, inca nu i-am administrat din ele lui fi-miu ca nu a fost nevoie. Barbati-miu rade de mine cand le vede, cica sunt naiva cu bombonele astea, ca unde sunt dovezile ca functioneaza. Eu tind sa cred in ele mai degraba decat in alopate, dar e o convingere asa irationala si neinformata, pt ca, pe de alta parte, alopatele iti fac praf ficatul, de ex.

Bianca, Ania, multa sanatate!

Laura, ma bucur sa aud ca e ok sotzulk tau. Happy Aniversary!

Ce schimbat imi pare Edi de Giulianna...cresc repede copiii nostri.

V-am facut si eu o invitatie pe mailul comun sa vizionati cele mai recente fotografii cu pustiul meu.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

CARLA

Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Mergi la inceput

Si eu am un cui contra Priorixului astuia, tare as vrea sa nu il fac. Asa am refuzat si Rotarixul acum un an, fara discutii.
Cine are o sursa buna, medicala, ade informatie despre Priorix: avantaje/ dezavantaje, pls, mi-as baga putin nasul si eu.
Eu am facut toate bolile copilariei, toate toate cu eruptie cutanata fara oreion, ziceam ca le-am facut pana in scoala. Tare bine ca le-am fact atunci, am scapat sa le fac acum, sau in sarcina, am imunitate...
Babymom, care e treaba cu vaccinul asta? De ce ar trebui sa il faca fi-miu?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, multi ani fericiti impreuna si sa fiti multi ani de acum inainte 'a big happy family'

Eva, vezi ca era un subiect la 'Parintii intreaba, parintii raspund' despre Priorix: asta .Mai are trimiteri spre alte articole.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NAUSICA HAPPY ANIVERSARY!!!!!!

Sa petreceti multi ani fericiti impreuna de acum incolo si sa va impliniti usor usor toate dorintele!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Legat de Priorix – cand am facut vaccinul de 1an doctorita (aceeasi cu a Nausicai si a Evei inainte sa plece) a vrut sa ii faca si Priorix dar am refuzat sa le fac pe amandoua odata. Ne-a cam dojenit, a zis ca ea a avut copii cu rujeola si ca e ff nasoala si ne-a cam speriat spunandu-ne sa o ferim de copii sub 3 ani pana luna viitoare cand facem vaccinul. Parea foarte speriata de boala asta si evident ca a bagat frica si in noi Totusi eu n-as vrea sa-l fac, asa imi spune mie instinctul, si nu stiu cum sa fac ca ne-a lasat noua vaccinul pt luna viitoare… pe de alta parte si daca face rujeola si trebuie sa ajung la ea?

La multi ani Carla!
Multa sanatate Bianca si toti boboceii bolnaviori! Si noi suntem cu febra si muci, de la masele ca racita nu e.

Mamica de Mina

Mergi la inceput

Ramona multumesc tare mult . Tot stau acum si compar...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput