Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 17
tzitziri spune:
Dya, mie nu mi se pare o jignire asta cu 'mutulica'.Adica e o chestie afectivo-reala...mie asa mi se pare.Eu de ex mai zic de David ca e 'molau' dar fara o chestie negativa.E mai molatec asa fata de fetita prietena lui care e mai 'brici'.Dar nu consider ca il jignesc.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
Oana eu din cate stiu acum cand sunt mici pentru a le dezvolta increderea in sine trebuie sa le spunem ca sunt frumosi, ca sunt destepti ca stiu sa spuna cuvinte sa le spune mereu bravo pt orice fac etc.Mie mi se pare ca asta cu mutulica repetata la infinit e cam nepotrivita.Nu neaparat o jignire ca nu stie el ce e aia dar sa repeti atata mi se pare chiar nepotrivit.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Dya, se poate sa ai dreptate, nu zic nu.E drept ca eu nu zic asta de fata cu el:adica nu ii zic 'mai molaule'.O spun doar cand discut cu mamica respectiva despre cum e comportamentul lui in comparatie cu al fetitei.
De fapt se poate ca problema sa fie alta....cand o spun altii.Adica eu recunosc ca as sari de fund in sus daca as auzi-o pe soacra sau pe oricine altcineva in afara de mine si tati ca ii adreseaza ceva care ar putea avea o tenta mai 'negativa'
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri [brDe fapt se poate ca problema sa fie alta....cand o spun altii.Adica eu recunosc ca as sari de fund in sus daca as auzi-o pe soacra sau pe oricine altcineva in afara de mine si tati ca ii adreseaza ceva care ar putea avea o tenta mai 'negativa' ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Cred ca tocmai aici e problema si la mine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
JulyMorning spune:
Am si io o nelamurire:
La remediile homeopate, atunci cand zice sa fie luate cu 30 de min inainte sau dupa ingerarea altor alimente... se refera si la apa? Ca nu am reusit sa ma lamuresc din diverse prospecte.
Dya sa stii ca ai mare dreptate cu ce ai spus, referitor la cum ne adresam copiilor.
Poate noi folosim diverse apelative care ni se par dragute, simpatice, dar nu stim cum le poate percepe copilul. Si pana la urma devine un fel de profetie auto-implinita. Daca un copil aude un cuvant repetat la infinit, ajunge sa creada ca el chiar asa este si sa se comporte ca atare. Si ce ai spus tu este valabil nu doar acum cand sunt mici, ci dupa parerea mea este o regula generala, pentru tot restul vietii. Mai bine ii spui ce nu a facut bine, comentezi comportamentul, dar nu il faci "prost" (am zis si eu asa, ca asta mi-a venit). Si daaaaaaa, lauda face foarte bine si nici nu costa ![]()
Ma rog, m-am trezit si eu scriind, ca vocea mi-am pierdut-o, sunt captusita. Si fi'mea la fel
La multi ani, Lala!!
La multi ani, sot de Dya!!
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
fce spune:
Neatza si de la noi!
Am disparut ca magarul in ceata, intre timp am sarbatorit si noi 1 anisor, multumim fetelor care ne-au urat
. Am sarabaorit la o masa i familie cu bunicii, strabunicii
si nasii, ceva restrans..Poze n-avem inca, astept de la soacra-mea...
Cu intarziere: 

THEA 

si la timp:
LALA 
sot de DYA 
din ce-am mai citit:
tzitziri eu dupa ce am inceput serviciul m-am muls vreo 4 luni si i-am lasat lapte, pe care i-l dadea bona dupa masa de fructe de dimineata, si daca ii mai ramanea dupa cea de legume de la pranz, dar manca f putina mancare, asa ca am renuntat la practica asta si mi s-a parut ca mananca mai bine asa, adica aunge la 100g de legume cu carne, ceea ce nu se intampla inainte..
dya si maica-mea cand venea la noi intr-o perioada tot ii zicea la asta mica:"hai zi-i ceva lu bunica", "da nu vrei sa-i spui ceva lu bica", pe mine ma scotea chestia asta din sarite, da ea saraca nu zicea ca sa ma enerveze pe mine, ma rog..oricum i-am atras atentia si a incetat, asa ca anunt-o pe scroafa ca te deranjeaza si gata
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu 
300 spune:
Dya e de inteles sa te enervezi; pe fondul aparitiei sale virusate cred ca orice e enervant.
Mie una intr-adevar mi se pare o nebunie sa ataci verbal un copil cu hai fa aia, zi ailalta pentru ca el nici nu are timp sa reactioneze; la varsta asta nu au atentie distributiva din cate stiu eu si a le lasa un timp de reactie mi se pare o idee buna.
Mai cunosc pe cineva care vorbeste mult si repede dar intr-adevar nu o face din rautate si cand a stat cu ea Anda n-a parut deloc innebunita sau terorizata de debitul ei verbal si a cautat-o vreo doua zile prin casa. Si cum overall e o persoana simpatica nu am ramas cu sechele
desi facea cam mult zgomot in timpul mesei copilului.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fce tzitziri eu dupa ce am inceput serviciul m-am muls vreo 4 luni si i-am lasat lapte, pe care i-l dadea bona dupa masa de fructe de dimineata, si daca ii mai ramanea dupa cea de legume de la pranz, dar manca f putina mancare, asa ca am renuntat la practica asta si mi s-a parut ca mananca mai bine asa, adica aunge la 100g de legume cu carne, ceea ce nu se intampla inainte.. Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker cicescu ![]() |
ba in conditiile in care avea decat o masa cu lapte eu una cred ca sar fi intamplat la fel... fi-mea are vreo 4 mese cu lapte in fiecare zi si cand mananca peste 100 chiar atat mananca.
. Scuze ca ma raportez asa la a mea, alt model de comportament nu am.Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
300 spune:
Oana eu am observat ca Anda isi da seama cand vorbesc despre ea [alccol]. Si in general percepe multe lucruri cvare mi se pare de neinteles la varsta ei. Cred ca asa patesc de fapt toti.
Aaaaa... in alta ordine de idei tot citesc pe threadul ala despre ROR si ma confuzez al naibii de rau.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...