Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LALA
Esti nascuta in aceiasi zi cu sotul meu!!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LALA sot de Diana

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

LA MULTI ANI LALA!!!

Noi am dormit bine pana la 4 cand domnisoara mea avrut la disco,asa ca pana la 5,30 am toooot negociat,apoi a mancat ,dar de pe la 8 se tot maraie si plange prin somn...off sper sa iasa mai repede maselutzele.

Dya la mine cand a venit soacra un pic ragusita i-am pus masca,n-am stat la discutii cu ea si chiar nu m-a interesat daca se supara sau nu....adica cum??Vii bolnava la mine stiind ca am bb?... sotului.

Alina a venit colegu ,am culcat kupii si-am baut o gura de sampanie,eu cu rusii pe cap asa ca n-am intins rufe

Nocom...m-am luat cu evenimentele si-am uitat

Ada ce dragutz e Teo,cred ca-ti vine sa-l mananci

elly multumim,emotionant intr-adevar,nu-mi vine sa cred cum trec anii

Eva l-am vazut pe Noah cat e de frumusel

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de bine mie si sotului si pentru urarile de sanatate Cipanului, sinteti niste dragute.

Noaptea asta a fost ok, a dormit snur Ania, la ea in camera. In sfirsit m-am odihnit si eu ca lumea.

Apropo de algocalmin/novocalmin. Stiu ca e un medicament controversat, care in occident nu se foloseste. Eu ii dadeam Aniei paracetamol si nurofen. Sub acest tratament, la ora 3 noaptea, a facut 38.8. Avind in vedere ca novocalminul era singurul antitermic pe care-l aveam in casa in acel moment, da, "am sarit cu novocalmin". Daca unele dintre voi ar fi stat linistite si i-ar fi facut, la 3 noaptea, o baitza racoritoare copilului, felicitarile mele. Eu n-am atita singe rece. Sau, cel putin, nu l-am avut acum, a fost primul episod de genul asta cu Ania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Apropo de algocalmin/novocalmin. Stiu ca e un medicament controversat, care in occident nu se foloseste. Eu ii dadeam Aniei paracetamol si nurofen. Sub acest tratament, la ora 3 noaptea, a facut 38.8. Avind in vedere ca novocalminul era singurul antitermic pe care-l aveam in casa in acel moment, da, "am sarit cu novocalmin". Daca unele dintre voi ar fi stat linistite si i-ar fi facut, la 3 noaptea, o baitza racoritoare copilului, felicitarile mele. Eu n-am atita singe rece. Sau, cel putin, nu l-am avut acum, a fost primul episod de genul asta cu Ania.

Asa cum am mai spus... cea mai dificila postura pana acum,din aventura asta de a fi mama, mi s-a parut aceea in care esti obligata sa iei, pentru copiii tai, decizii medicale rapide si eficiente... fara sa fii medic si fara sa fii macar informata corect.

(Dam copiilor paracetamol. A aparut o info... care circula pe net... cum ca n-ar fi bun. Cat din asta e adevar, si cat e negative publicity, in scopuri comerciale???)

Trebuie sa joci, la risc, si mie mi-a fost frica.
Pe masura ce cresc, pare mai usor, pentru ca nu mai par ei asa fragili... dar nu este neaparat asa

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Laura imi vine sa o scot afara ce masca!!!Noroc ca a plecat la cumnatul meu mai inainte sper sa ramana acolo pana pleaca!!!
Ada ai dreptate par ca nu mai sunt asa fragili dar nu e asa.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lala

Intrebare in special (cred) pentru mamicile care mai alapteaza - si (cazul ideal) care s-au intors la munca. M-a rugat soacra sa ii las niste lapte lui David cat plec la serviciu.Exclud din start varianta sa ma mulg, asa ca ce variante mai raman?
El nu a baut niciodata alt lapte....sa incerc cu Primo Crescita sau cum se cheama cel despre care vorbeati saptamanile trecute?Poate sa aiba si efecte aiurea si sa nu il tolereze?Ca nu vreau sa dam in altele....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lala

...si electrostimulare placuta :) Cum se simte laptele in urma procesului? Mie mi se pare ca sunt basme dar am tot auzit da dminueaza lactatia asa canah sunt vhiar curioasa ca n-am reusit sa testez pe pielea proprie.

Dya la multi ani sotului tau si distractie palcuta azi. Da-i niste vitamina C sau ocillo azi lui Andrei asa prevetiv si discuta cu soacra-ta pe fata aspectele astea, altfel cea are o sa aiba nervi vei fi doar tu. i la mine s-au nimerit rude bolnave cand o aveam pe anda mica si am cam zis de la obraz da de plecat n-au plecat. Norocul lor ca n-a racit si fata.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

La munlti ani,Lala! Distractie placuta!
Dya La multi ani sotului! Eu zic sa pui sotul sa-i zica soacrei de la obraz,nu s-o supara pe el de ziua lui!
Andy.p mai stii ceva de Bianca?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Ramo din pacate nu ai cu cine discutaIti dai seama ca nu o sa plece ce mi-e si mai naspa ca avem invitati pe nasi si mosi care au si ei copii mici.Cred ca ii sun sa le spun sa nu mai vina ca dacamai imbolnavesc si pe altii ma sinucid.
Doamne ce oameni
Si sa va mai zic inca una si e cadru didactic de cand a venit ii zice intr-una copilului zi aia, zi ailalta normal ca ANDREI nu zice ca el in afara de tata si kaka nu zice altceva si ea ii tot zice esti mutulica??? imi vine sa mor de suparare am tras si o portie de plans

Diana

Mergi la inceput