Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, a venit colegu' cu sampania? Dorm copiii? A venit vacanta!!! Ma bag si eu

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Multumim ptr urari fetelor..extraterestrul meu e pe drum inspre casa,i-am spus sa ia sampanie de copii sa poata bea si Andy
Azi Andy a scris pe o foaie cu litere de mana ma-ma si mi-a citit

Laura, multi ani frumosi sa aveti de acum incolo!

Cat despre Andy, ce bucurie!!!! Eu am plans de emotie cand a venit Teo cu primele "lucrari" de la FTK
Inca ma emotioneaza propozitiile foarte complicate pe care le spune, mai ales cand face efoturi sa nimereasca persoana 1sg corect.
Azi l-am intrebat, vazandu-l treaz dupa somnul de amiaza "gata, te-ai sculat?"
Si mi-a raspuns dupa cateva secunde de incruntare "eu nu m-am sculat, pentru ca mai stau intinsa!!!"

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Cu intarziere
LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, Andy_p, inconjurati mereu de cei dragi!!! Petrecere frumoasa in familie!
Foarte emotionant momentul in care Andy a scris ma-ma, cred ca la fel ca cel in care a rostit prima oara ma-ma... -ici
Noapte buna!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Inca una
LA MULTI ANI Lala, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte in viata numai de clipe de bucurie, alaturi de cei dragi!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

se pare ca au scapat de la urecheala de "la multi ani" parintii Cipanului!!!

deci, iertare si multi ani fericiti impreuna!
Multa sanatate si sa va bucurati de frumusetea de fetita de-o aveti! (mai incercati? poate va ies si baietei frumosi )

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, LALA!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Azi noapte a fost mai bine. Insa i-am tras eu o doza de Nurofen de la culcare ca sa fiu sigura.Si au dormit pana la 6.

Anamona, in maternitate la Braila sunt conditii ok. Surprinzator insa e curatel, au rooming in , deci da, se incurajeaza alaptatul.Mie mi-ar fi groaza de dr insa ca spital e ok. Dar de ce vrea la Braila?
Parca tu activai intr-o miscare pro alaptat, nu?! N-ati vrea voi sa veniti la un bal caritabil pentru copiii cu cancer? Daca te intereseaza, da te rog un buzz la fermaschei21.

Multumesc frumos pentru urari. Doamne, ce trece timpul!

Si multumim si pentru aprecierile legate filmulet.Sunteti dragute.

Alexa, da, biata fetita din cauza asta a murit. Si le-a prins maica-sa ca ii faceau injectii prin pampers; groaznic. Oameni fara inima. Nu mai spun multe ca sperii lumea; si nu vreau s-o jignesc pe Babymom. Insa eu pe aici nu calc. E mult mai sigur asa.

Anamona, petrecere frumoasa!

Fug la cumparaturi ca azi imi vin niste musafiri si eu am frigiderul gol.Inplusm-amprogramat si la electrostimulari ca am uitat ca-i ziua mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Dau si

ca se cere!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dupa modelul una calda un rece azi noapte a fost groaznic!!! Trezit de n-spe mii de ori, urlat in somn, plans in somn, trezit la 7!!!

Asa nu-mi place!!!!!!

Andyyyyyyy de ce ai uitat sa ne urezi sa avem o noapte linistita?!?!?!
Offf

Lala chiar groaznic din ce spui tu acolo!!! Ai reptate si eu as face atatia Km ca sa ajung la niste dr normali!!!

LALA!!!!

MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC ITI DORESC!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nici noi nu am dormit prea bine,ne-am trezit la 7 fara un sfert
Si in plus am niste nervi de nu mai pot a venit soacra aseara cu o tuse groaznica si tot il ia pe Andrei in brate.Imi vine sa ma impuscsau mai bine sa o impusc pe ea
Offff cum pot fi unii asa iresponsabili

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput