Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Alina n-am vrut sa-ti fac pofta..bine ca ai de unde sa-ti iei..dar mi-ai facut pofta cu eugenii..oricum trebuie sa ies sa-mi iau apa..
Veronica eu inca n-am probleme cu kg, sunt la prima sarcina..si am doar 6 sapt..dar cand vad cat as manca mi-e frica sa nu acumulez prea multe..deja am pus un kg, si nu prea am mai facut eu sport de mult..
pai si cartofii prajiti si cu mujdei eu stiu ca ingrasa, sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Alina n-am vrut sa-ti fac pofta..bine ca ai de unde sa-ti iei..dar mi-ai facut pofta cu eugenii..oricum trebuie sa ies sa-mi iau apa..
Veronica eu inca n-am probleme cu kg, sunt la prima sarcina..si am doar 6 sapt..dar cand vad cat as manca mi-e frica sa nu acumulez prea multe..deja am pus un kg, si nu prea am mai facut eu sport de mult..
pai si cartofii prajiti si cu mujdei eu stiu ca ingrasa, sau ma insel?

eu am papat savarina, dar bineinteles ca ajungand in cofetarie am inceput sa la tot felul de lucruri pe acolo si ghici ce .. in loc de 1 savarina mi-am mai luat inca 5 sortimente de prajituri :)) sper sa pot sa le mananc pe toate bine ca nu azi ca ma ia iar burtica si nu vreau ! incerc sa mai opresc si pentru maine

PS : am pofta de 1 sapt de zeama de varza e riscant ?! e vro problema daca poftesc si nu beau/mananc ? Abea a pus bunica varza si inca nu s-a facut ... mai trebuie sa astept inca 2 sapt .. poate chiar 3 :((iar cea din piata e groaznica .. are gust de statut sau nush un gust ciudat oricum

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Si eu patesc la fel de obicei, imi fac cu ochiul..as manca din toate daca s-ar putea..bine faci, lasa pe maine sa nu te apuce iar problemele doamne fereste..
veronica sunteti foarte frumosi..dar fetita e o dulceata..o mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Fetelor ce mai stiti de Monica ( Ayla ) e bine ?! mie dor de ea
ayla sa sti ca sunt cu gandu la tine si cu rugaciunile mele ca DD sa iti dea putere

Andra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Jocurban,

eu merg la dr. Halmagean, pe Pavlov, si daca nu ma insel parca am vazut numele doctoritei tale tot acolo, dar ea e in alte zile.
Daca am zis ca m-a obligat am gresit eu. De fapt eu l-am intrebat daca o sa imi dea sa fac triplu test si el a zis ca da la toata lumea. Eu i-am zis ca am citit ca nu da OK la gemeni si a zis ceva de genul ca il ajuta valorile celor trei analize chiar daca sunt gemeni.
Doctorita ta e de la Gine I sau de la Stanca?
Despre nastere (cezariana sau natural)ati discutat sau e prea devreme?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Am intrat special ca sa-ti tin pumnii,

Madamar

pentru ecografia de la ora 15:00 si sa-ti urez sa primesti numai vesti bune, pe care sa vii apoi si sa ni le impartasesti... Sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri din plin de fiecare secunda in care auzi/vezi inimioara batand... Eu nu ma mai saturam privind-o.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Buna scumpa mea! Multumesc pentru grija fata de noi!
Sa va povestesc ce am facut astazi deci.
Pentru a avea un psihic mai bun, sa uit de greata si rau am apelat la serviciile stilistului meu - nu am facut chiar o schimbare de look... insa faptul ca mi-a "reactualizat bretonul" a facut sa ma simt de ca si cum mi-ar fi... aerisit mintea... ca m-a mai gidilat un pic prin par mi-a dat atita relaxaaare... Zau ca nu m-am simtit demult asa de bine! Am iesit cu un prieten drag la restaurant si am savurat un desert super bun... sa va spun? Daca vi-i pofta?! ... Nu e greu, puteti sa o preparati: am papat crema de zahar ars, asa de buna, cum o face mama...
Una peste alta... toate astea au constituit "preludiul" reintilnirii cu bebe, care se afla intr-o forma de zile mari, numai tumbe si giumbuslucuri facea micul de el in burtica la mami! A crescut: are 3.38 cm... micul!
I-am vazut picioruse, minutze, capusor, am primit iar o "dedicatie muzicala" de la micul bebe, acele batai ale micii inimioare care numai pe mamici si tatici ii topesc! Am primit pe memory stick si 3 pozici, de unde se poate vedea ca se misca.
Sotul meu nu a mai contenit sa povesteasca despre cum se agita bebe si nu statea nici o clipa...si cind ma gindesc la faptul ca era sa aleaga astazi a merge cu masina la revizie, ca sa nu piarda programarea de-acolo!... Hmmm... mult mai avea de pierdut!

Va doresc tuturor sa aveti zilnic parte de euforia de care m-am bucurat eu astazi.

Doamne, tine-ne bine si arata-ne dragostea ta tuturor!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Buna fetele,

va citesc as aprintre picaturi, ca nu imi vad capul de treaba. Dar nu ma plang. Macar am activitate.

Mary iti tin si eu pumnii pentru eco. Sa fie bine. Poate afli si caruciorul. Sau e prea devreme? Cat despre poze, daca imi dati si mie pls parola, promit sa imi fac timp in weekendul asta sa pun cateva pozici cu noi. Eu am mai avut poze la semnatura, dar de cand cu discutia pe aici, ca se folosesc fotografii, le-am scos.

Eu iar ma chinui cu sinuzita. Toata noaptea mi-am suflat nasul si nu prea am dormit. Azi iar ma doare capul de ma sui pe pereti. Vremea asta de la cald la rece pe mine ma termina. O sa incerc diseara sa mai prizez niste apa cu sare, poate o sa imi fie mai bine.

Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Cum spuneam si pe PM... nici nu am cerut sa imi spuna sexul dar nici nu constituie problema nr. 1... vreau sa stiu doar ca are tot ce ii trebuie si ca este bine!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

bun venit noilor burticute!

imi pare asa de rau pt toate fetele care au pierdut sarcinile. parca nu trece o saptamana fara vreo veste proasta. e tragic. sper sa se opreasca aici vestile rele si bebei sa stea cuminti in burtici pana la termen.

ale chiar citeam ce scrii si la mine greturile sunt identice. seara ma apuca si uneori sunt groaznice. dimineata nu am nimic. am inteles ca se pot accentua si de la oboseala de peste zi. dimineata sunt fresh iar seara inclusiv cu ameteli ma ia.

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

BAFTA MARY !!! sa vi cu vesti bune
Fetelor am multe de reportat !!! m-am trezit la 7 jumate azi de dim cu o diaree si cu greata ma simt rau din 5 in 5 min la wc ca altfel fac pe mine
Ce stiti de Ayla cum se simte ?!

Andra 7+

Da scumpa, ai vazut mai sus poate, am vesti cit se poate de bune, ceea ce va doresc din inima tuturor!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

madamar felicitari pt vestile bune. cred ca cel mai emotionant lucru este sa auzi cum ii bate inimioara lui bb. de abia astept si eu noua eco sa il cunoastem si noi mai bine pe bebita. la prima eco nu l-am lasat pe sotul meu inaintru eram destul de stresata dar acum categoric va intra si el cu mine. moare de curiozitate. in fiecare saptamana ma intreaba ce mai face bb cum mai creste cum de dezvolta si ne uitam pe net sa vedem cum ar trebui sa arate pt varsta lui. e tare dragut sa ti-l inchipui cum creste pe zi ce trece.

7+

Mergi la inceput