Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Jocurban multumesc pentru informatii..ai dreptate in legatura cu plimbarile ca sunt cele mai indicate si chiar nu dauneaza cu nimic..
am sa incerc sa ma plimb cat mai mult..deocamdata nu am nici o ocupatie asa ca am tot timpul la dispozitie..(daca n-ar mai fi si lenea)..

Mergi la inceput

Micomic eu nu stiu cum se calculeaza la FIV dar iti doresc bine ai venit si sarcina usoara..
AlinaBU foarte bine ca ai scapat de probleme..
eu nu vreu sa ma plang dar pot sa manancprea mult poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Fetelor, voiam sa va intreb ceva si va rog mult sa-mi raspundeti cele care aveti idee despre subiect. Stiti cumva daca poate fi copilul afectat in vreun de infectia cu Helicobacter Pyroli? Eu am luat tratament cu antibiotice prin primavara, insa regim nu am tinut si nu cred ca m-am tratat deoarece si dupa tratament aveam acelasi simptome, si anume balonare excesiva, aproape nonstop. Mi-am amintit de treaba asta aseara si mi-e frica ca nu cumva sa-l afecteze bb in vreun fel...

Mira 10+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Micomic eu nu stiu cum se calculeaza la FIV dar iti doresc bine ai venit si sarcina usoara..
AlinaBU foarte bine ca ai scapat de probleme..
eu nu vreu sa ma plang dar pot sa manancprea mult poate

Multam tigruta :D tu ce faci ?

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Fetelor, voiam sa va intreb ceva si va rog mult sa-mi raspundeti cele care aveti idee despre subiect. Stiti cumva daca poate fi copilul afectat in vreun de infectia cu Helicobacter Pyroli? Eu am luat tratament cu antibiotice prin primavara, insa regim nu am tinut si nu cred ca m-am tratat deoarece si dupa tratament aveam acelasi simptome, si anume balonare excesiva, aproape nonstop. Mi-am amintit de treaba asta aseara si mi-e frica ca nu cumva sa-l afecteze bb in vreun fel...

Mira 10+

minunea mea

si eu am avut virusul asta anul trecut .. eu l-am tratat cu Omez si Amoxicilina ( Augumentin ) ! Si mi-a trecut .... acum nu stiu sa iti raspund daca il v-a afecta si pe ... eu cred ca nu e nici o problema ..

Andra 7+

Mergi la inceput

Alina tocmai am terminat de mancat o salata mare si inca ceva la desert ca nu se putea altfel..nu m-am lasat pana nu l-am mancat tot..o savarina care nici nu mancam asa ceva alta data..daca as putea as manca toata ziua
incerc sa manac legume si fructe cat mai multe..in general fructe si multa apa, asta da..

Mergi la inceput

pana si literele le mananc..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Alina tocmai am terminat de mancat o salata mare si inca ceva la desert ca nu se putea altfel..nu m-am lasat pana nu l-am mancat tot..o savarina care nici nu mancam asa ceva alta data..daca as putea as manca toata ziua
incerc sa manac legume si fructe cat mai multe..in general fructe si multa apa, asta da..

mi-ai facut cu savarina .. hmmmm frisca yami ma duc sa imi cumpar
acum e randul meu sa iti fac pofta "mancare de masline" am papat azi la pranz si ca desert un mar si eugenii

Andra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

eu inca citesc din urma, si in caz ca nu ti-a raspuns alta fata....

mie mi-a zis doctora de familie de acest lucru; sunt 2 zile libere; pt fiecare zi iti da ea o hartiuta (adeverinta/scrisoare medicala nu stiu exact ca nu am luat inca), pe care o duci la serv, ca sa justifici orele / zilele in care lipsesti; mi-a atras atentia ca nu pot face aces lucru pana nu am anuntat oficial la serv, adika in scris de starea mea de graviditate.

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Poate stie vreuna din voi care este articolul din oug 96/2003 in care scrie ca ai dreptul la 16 ore platite lunar pt efectuarea analizelor de sarcina? Eu merg peste o sapt si ma gandesc sa le bag intai ordonanta asta pe gat, iar daca nu merge voi cere tot concediu de odihna, mai am doar 2 zile pe anul acesta... Iar de luni avem director nou...

mamica de fetita si 11s+

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

tigruta eu din cate m-am informat este ok sa faci sport daca ai facut si inainte de sarcina si organismul tau este obisnuit daca nu nu este ok si ar fi bine sa te limitezi la plimbari, poate mai alerte.eu asa m-am informat pt ca si eu ma lupt cu kg. eu am facut fitness ca sa slabesc dupa prima sarcina dar acum nu am curaj sa fac nu vreeau sa risc nimic si asa ridicatul lui marc plus curatenia in casa plus plimbari imi fac mari probleme la coloana. le-am avut si la prima sarcina dar parca acum au inceput mai devreme
eu zic asa ne abtinem cat putem de la mancat chestii care ingrasa(eu acum am ras o farfurie mare de cartofi prajiti cu mujdei)si apoi slabim dupa ce terminam cu alptatul. eu cel putin m-am ingrast cu marc 24 sau 25 de kg si le-am dat jos cu fitness si putina foame seara
pupici burtici

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+

Mergi la inceput