Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
Vivela spune:
Ayla, , nu-mi gasesc cuvintele. imi pare atat de rau, eu tocmai intrasem ieri sa-ti spun cat de mult te admir si la putin timp aflu vestea...nu-i drept! ma rog si eu pentru tine, pentru ai tai si pentru ingerasi .
nu stiu cat de indicat e calciul in sarcina, mai ales la varsta mica. eu stiu ca am avut travaliul provocat, la 41 de saptamani, cu... calciu intravenos. in vreo 2 ore au inceput sa se declanseze contractiile.
Madamar, nu cred ca face foarte rau berea fara alcool. daca o consumi ocazional. dar din cate stiu eu, are tot felul de chimicale, asa ca e mai bine s-o eviti, ca pana la urma berea obisnuita ar fi mai buna decat asta fara alcool.
mie greata mi se mai potoleste cu bucatele de branza sarata. in rest, mi-e pofta de diverse mancaruri, le mananc, apoi mi-e foarte rau, ca si cum as fi mancat mai mult decat trebuie (chiar daca iau si numai cateva linguri). asta e, trece ea si perioada asta.
discoridia, ti-am admirat mandretea de fata, e o papusica, frumoasa foc. sa-ti traiasca .
de fapt am admirat toate pozele puse pe webshots (numai mamici si tatici si copii frumosi ) si daca tot eram prin zona, am pus si eu niste poze cu noi, sa ne cunoasteti.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella_t Si me imi place f mult berea dar din pacate uit de fiecare data sa iau fara alcool asa ca desfac cate o bere nomala si iau macar o gurita.Gustul amar ma face si pe mine sa ma simt mai bine. Iar de cartofi nici nu mai zic...as manca 24 din 24.Acum am alta pasarica...CEAPA.As manca ceapa si cu ceai daca as putea...sper sa treaca repede pofta asta pt ca put ca un sconcs toata ziua a ceapa. 10 |
Esti o fericita ca nu ai probleme cu mirosurile si nici cu ceapa... care e f buna pt imunitate. Eu... la orice miros, mai ales de ceapa... vomit...
Mary 10+
evolutia lui bebe
Jocurban spune:
Ayla, . Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si forta sa te bucuri de familia pe care o ai, forta sa nu renunti la visele tale si forta sa ramai mereu optimista si puternica pentru ai tai! O lumanare si un gand bun pentru ingerasii tai, care vor avea grija de tine, de sus din ceruri.
Carla 12+ , dublu laureata!
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
andradap spune:
Am intrat special ca sa-ti tin pumnii,
Madamar
pentru ecografia de la ora 15:00 si sa-ti urez sa primesti numai vesti bune, pe care sa vii apoi si sa ni le impartasesti... Sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri din plin de fiecare secunda in care auzi/vezi inimioara batand... Eu nu ma mai saturam privind-o.
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Ioana5255 spune:
Buna fetele,
va citesc as aprintre picaturi, ca nu imi vad capul de treaba. Dar nu ma plang. Macar am activitate.
Mary iti tin si eu pumnii pentru eco. Sa fie bine. Poate afli si caruciorul. Sau e prea devreme? Cat despre poze, daca imi dati si mie pls parola, promit sa imi fac timp in weekendul asta sa pun cateva pozici cu noi. Eu am mai avut poze la semnatura, dar de cand cu discutia pe aici, ca se folosesc fotografii, le-am scos.
Eu iar ma chinui cu sinuzita. Toata noaptea mi-am suflat nasul si nu prea am dormit. Azi iar ma doare capul de ma sui pe pereti. Vremea asta de la cald la rece pe mine ma termina. O sa incerc diseara sa mai prizez niste apa cu sare, poate o sa imi fie mai bine.
Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
AlinaBu spune:
BAFTA MARY !!! sa vi cu vesti bune
Fetelor am multe de reportat !!! m-am trezit la 7 jumate azi de dim cu o diaree si cu greata ma simt rau din 5 in 5 min la wc ca altfel fac pe mine
Ce stiti de Ayla cum se simte ?!
Andra 7+
Rodul Iubirii:X
Jocurban spune:
Mira, Laurita, Aleesicoo, Monica, multumim de complimente! Fotografiile sutn facute la Muzeul Satului, unde am facut si cununia religiasa, la bisericuta-exponat din muzeu... a fost foarte frumos, liniste si pace... Iar primul nostru "copil" este membru al familiei cu drepturi depline, ii povstesc in fiecare seara de fratiorii din burtica, o tratam ca pe un suflet uman!
Dana... 30 kg?!?! Sigur numai de la mancare le-ai luat, sau a fost si o problema de metabolism? Eu chiar cand am ramas insarcinata eram in plin toi al analizelor endocrine, imi iesise ca am hipotiroidism... ceea ce inseamna ca sunt predispusa la ingrasare foarte usor, avand metabolismul mult incetinit. Din pacate pana dupa alaptare nu pot face tratament, deci medicul mi-a spus sa ma astept la un surplus consistent de kg, indiferent de ce si cum voi manca in sarcina... Insa, asta spuneam, ingrasarea excesiva are in mare parte cauze medicale. La tine s-a intamplat doar din alimentatie?
Mary, am intrat si eu acum pe situl de gravide mentionat de tine... mersi de pont! Eram in cautare de idei de haine... nici eu nu vreau sa ma ascund intr-un sac. Sunt mandra de burtica mea si nu vreau s-o ascund.
Bubu30, ma bucur ca nu mai sunt singurica in Cluj! Eu merg in prezent la Dr. Bartok Ildiko, nu stiu sa spun cat e de buna pentru ca n-am fost decat 1 data la ea si urmeaza sa merg la inceputul lui noiembrie din nou... Am ales-o dupa recomandari cerute pe topicul mamicilor de Cluj, n-am vrut un doctor cu "reputatie" si ocupat pana peste cap, ci un medic uman, care sa-mi acorde atentie si sa se comporte civilizat cu mine. Eu nefiind clujeanca, nu cunosc deloc medicii din oras, deci nu ma pot pronunta in privinta lor... Tu? La ce medic mergi si cum esti tratata? Apropos de ce spuneai, ca te "obliga" sa faci triplu test... niciun medic nu te poate obliga sa faci nimic din ceea ce nu doresti! Pentru mine ar fi un mare semnal de alarma... Daca vrei, mai putem discuta pe privat...
Carla 12+ , dublu laureata!
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Cordelia spune:
Ayla - imi pare foarte foarte rau!! Doamna ajuta sa-ti revii repede si da-ne vesti depsre sanatate!
Fetelor, eu nu am mai intrat de ceva vreme din cauza programului aglomerat si am pierdut multe, multe, cred ca 2 capitole pline dar sper sa fiti cu toate bine si sa nu fi pierdut decat vesti despre greturi:) si nu altele mai proaste!
Eu la raport:, suntem bine, saptamana asta am facut 13 saptamani, si abia astept nov sa mai mergem la dr sa ma asigur ca este bine si a crescut si s-a dezvoltat...din cauza faptului ca in continuare nu am nici un simptom nimic nimic, ma tem mereu ca ceva nu e in regula...si ca eu nu simt nimic si tot asa...
altceva nimic, am inceput sa ma uit dupa carucioare si accesorii care sunt f dragutze si ma bucur tare mult
cu drag,
C
Cordelia 11+
Ioana5255 spune:
Gata am pus si eu poze, numai ca nu am reust sa pun 3 poze intr-un album. V-am vazut pe toate. Mary semeni izbitor de bine cu o prietena de a mea, Andradap esti foarte frumoasa, sunt sigura ca te stiu de undeva, dar nu stiu de unde, Laurita am vazut baiatul, e f haios, Carla ai fost o mireasa superba, Andra (AlinaBu) esti foarte copilaroasa, in sensul bun fireste, o sa fii o mamica foarte tanara, te admir pentru asta. Mai revin mai tarziu, ca mai am comentarii, dar ma preseaza timpul.
Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
tigruta spune:
Intrebam si eu mai devreme ce exercitii fizice as putea sa fac??
cine stie si cine face??
va rog cateva idei