Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Of, Doamne, cat de nedreapta a fost viata cu tine, Monica, iti doresc sa treci cu bine peste toate aceste incercari, si gandeste-te ca ai 2 copilasi si un sot care au nevoie de tine...
Azi eu am de raportat o greata continua, bineinteles ca dimineata sunt prietena cu WC-ul si oricat incerc sa fentez starile de voma, nu reusesc.
Multumesc la toate fetele care mi-ati spus cuvinte frumoase la adresa fetitei mele. Ea inseamna enorm de mult pt mine si sotul meu, este un copil fericit, vesel, ce mai ne umple viata de bucurie. Va dati seama cand va veni si bebicul din burta cum va fi, mereu il intreb pe sotul meu ce ne facem noi cand in loc de una, vom avea 2 papusele.
Si acum sa ma umflu un pic in pene cu fetita mea, ieri in timp ce eram cu ea pe afara, trece pe langa noi o doamna cu niste flori in mana, iar cand ajunge in dreptul nostru ma opreste si imi admira fetita si ii da si ei o floricica. Asa tare m-a emotionat gestul ei...
Va pup pe toate si sper sa aven numai vesti bune.

mamica de fetita si 11s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata si eu cu cafeluta..
Ma alatur in rugaciunea pentru Monica si cei de langa ea, sa fie sanatosi si puternici, sa treaca peste acest necaz..e dureros..
Madamar bafta la eco..te asteptam cu vesti bune
Alesicoo foarte bine ca ai scapat de greturi..sa speram ca nu-ti mai revin..
Geo foarte bine ai facut cu tigarile..uite si eu azi am o sapt de cand nu am mai fumat.felicitari..
mommy to be intotdeauna m-au incantat hainele pentru gravide..nu stiu de ce..pe mine inca ma incap hainele mele, dar am sa merg cu placere sa-mi achizitionez si eu can va mai creste burtica..
Eu pot sa mananc orice..de fapt toata ziua as manca ceva, n-am nici o treaba, dar n-as vrea sa ma trezesc ca am acumulat multe kg..destul de greu cu alimentatia asta..
voi ce mai mancati? va abtineti de la ceva??
hai ca m-am intins ca o coarda
ici si o zi frumoasa si linistita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramobog spune:

Va multumesc burtici pt primire....
Madmar bafta multa la echo....
Eu merg abia peste o luna pt ca doar ce am fost....
Conform echo am 8 saptamani si 4 zile....ma simt bine...nu am greturi...doar ca mi-e foare somn...si foame cam des...rontai intruna cate ceva,,,dar spre bucuria mea nu am luat decat juma de kg,,sau deloc ca nu mai stiu exact cat aveam inainte,,,,
Burta se vede ca lumea....e f balonata....dar jos e destul de tare...deci cred ca o sa am ditamai burta....
Mi-e tare drag de ea...hihi....
Va pupic fetele si o sa incerc sa tin si eu pasul cu voi...
sper sa fie fetita....si sotul baietel..hehe
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata fetelor,

Ayla imi pare nespus de rau. Cuvintele sunt absolut de prisos. Tu trebuie sa fii tare acum, pentru copiii tai si sotul tau, au atata nevoie de tine. Sa iti dea Dumnezeu putere, sa te poti ridica si sa mergi mai departe, Dumnezeu sa va aibe in paza pe voi si familia voastra. Te iubim si vei ramane mereu prietena noastra.

Sabina 14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Apropo voiam sa va mai intreb ceva..
Ce exercitii as putea sa fac acasa?? este indicat sa facem exercitii in primul trimestru?
as vrea sa fac, pt ca stau foarte mult acasa si mi-ar trebui putina miscare..am cautat pe net dar nu am gasit nimic concret, asa ca cele care stiti va rog sa-mi spuneti si mie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Tigruta, eu cel mai mult consum sticksuri, grisine, ma scot din orice stare de rau: daca mi-i greata - grisine/sticksuri, dupa ce vomit - grisine/sticksuri, dimineata, preventiv, sa nu imi fie rau - grisine/sticksuri, printre mese - grisine/sticksuri, de cite ori simt ca mi se face foame, pentru a preveni o stare de rau... tot asa!
Astea pentru a mai reduce sau preveni raul, de orice fel.

In rest, la capitolul mincare sunt total neispirata... avind probleme la orice ar trebui sa consum. intii sa ma apuc de mincat ceva spun ca nu imi place cum miroase. Carne tot nu maninc, de la inceputul sarcinii... lactate fortuit, fructe cu placere... si multi, multi cartofi in forme diferite (copti, fierti, mincare de cartofi, ciorba...). Ca ma si intreb: or sa ii placa copilului atit de mult cartofii:)???

Si eu va intrebam daca stiti ceva de rau despre berea fara alcool, pentru ca ieri am baut 2, tare mi-a placut si nu mi-a facut nici rau. Am baut poate aceasta bere cu asa placere si pentru ca nu consum altceva carbogazos, si nici sucuri din comert, decit suc natural de citrice. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu faptul ca nu am mai avut stari de rau ieri.

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Mary, eu ma gadesc ca rau nu are cum sa faca berea fara alcool. Hamei si malt are in ea. Mai mult decat atata, si eu stiam ca e indicata pentru rinichi. Si eu beau bere fara alcool din cand in cand, pentru ca mi se face pofta.

Mira 10+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramobog

Va multumesc burtici pt primire....
Madmar bafta multa la echo....
Eu merg abia peste o luna pt ca doar ce am fost....
Conform echo am 8 saptamani si 4 zile....ma simt bine...nu am greturi...doar ca mi-e foare somn...si foame cam des...rontai intruna cate ceva,,,dar spre bucuria mea nu am luat decat juma de kg,,sau deloc ca nu mai stiu exact cat aveam inainte,,,,
Burta se vede ca lumea....e f balonata....dar jos e destul de tare...deci cred ca o sa am ditamai burta....
Mi-e tare drag de ea...hihi....
Va pupic fetele si o sa incerc sa tin si eu pasul cu voi...
sper sa fie fetita....si sotul baietel..hehe
8+

RAMOBOG Bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebic fericit; scrie repede 10 mesaje pentru a scapa de moderare si mesajele tale sa apara in timp real. Trimite data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii.

Bafta si la tine, sa fie ce trebuie!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Madamar nu cred ca are ceva berea fara alcool, mai ales ca ti-a cazut foarte bine..
cu o sapt inainte sa aflu ca sunt insarcinata, am avut eu pofta de o bere anume, cu alcool, care nu o aveam la indemana si mi-a adus sotul un bax(6 sticle de 330ml), ca de fapt imi face placere sa beau din sticlele alea mici..si in fiecare zi beam cate o bericica
acum nu mai beau doar daca o sa-mi fie tare pofta, nu cred ca face rau un pahar..
spuneam de mancare ca eu n-am nici o treaba nici cu mirosul, nici cu carnea..as manca orice
mananc si fructe si dulciuri si de toate...dar beau apa foarte multra si cred ca asta e un lucru bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Si me imi place f mult berea dar din pacate uit de fiecare data sa iau fara alcool asa ca desfac cate o bere nomala si iau macar o gurita.Gustul amar ma face si pe mine sa ma simt mai bine.
Iar de cartofi nici nu mai zic...as manca 24 din 24.Acum am alta pasarica...CEAPA.As manca ceapa si cu ceai daca as putea...sper sa treaca repede pofta asta pt ca put ca un sconcs toata ziua a ceapa.
10

Mergi la inceput