Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

la asta ma gandeam si eu andradap sa nu ii zic pentru ce am venit, dar mi-am adus minte ca i-am spus telefonic asistentei ca vreau o programare urgent la ecograf, iar dansa m-a intrebat pentru ce si i-am spus pentru sarcina oprita in evolutie .. sper sa nu fi notat asta ! sanatate micutului
Multumesc fetelor pentru incurajari

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor apropo de vaccinarea contra gripei porcine.....voi ce parere aveti?
unii zic ca nu ar fi indicat sa il faca femeile gravide... k totusi nu este atat de testat...si multe si multe.....

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ultramarin spune:

UM 28.09.2009 DPN 05.07.2010
+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna seara scumpele,

In we am fost plecat ala Mirci si nu am apucat sa intru.
Am vazut ca ni s-au alaturat 3 noi burtici Luna, Ilinca, Crina_s bine ati venit!!
Crina nu e usor de gasit ginecolog bun, ma gandesc ca si drita ta o fi fost intr-o pasa proasta, daca 13 ani s-a purtat ok si ai fost multumita de ea. Poate daca discuti cu ea realizeaza si-ti acorda mai multa atentie!
Ioana misto siteul si mi se pare ok pretul livrarii. Poate ne adunam mai multe sa dam o comanda. Asta daca ma si descurc pe acolo cu germana, sa vedem Alexandra e superba! TI-am vazut pozicile, e o frumoasa!
Alina_Bu imi pare rau de problemele pe care le ai, sper sa fie o alarma falsa si maine la eco sa te linistesti!
Softurela cat de dulce papusica ta de un an si 10 luni sa-ti spuna ca te iubeste...Mircea are un an si 5 l, nu vorbeste inca decat pe limba lui, dar ne pupa non stop.
Madamar felicitari pentru eco!
Maitrey mult succes sa faci ceea ce iti doresti. Si sotul meu e medic si tare grea e facultatea si meseria asta, ma gandesc ca pentru o mamica e de 100 de ori mai greu.
Andradap imi pare rau ca Antonio e bolnavior, ceva mai trist decat sa fii cu bb in spital nu se poate. Sanatea multa sa va faceti bine repede!
Alysh scumpa mea,
Alessicoo asa e, daca papi mai putin te simti mai bine . Ai observat bine!
Edit: referitor la vaccinuri: e controversat destul subiectul. CU atat mai mult cu cat suntem gravi si cu cat vaccinul e netestat, eu nu l-as face.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

te laura
daaa este ff bine daca mnanac putin si des
si as manca numai ciorbe acre
asta am zis si eu ca nu il fac

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Laurita
Andra sanatate lui Antonio. Stiu cat e de groaznic cand ajungi cu copilul in situatia asta, numai mama sa nu fii. Speram sa treaca cu bine si sa raspunda la medicamentatie. Asa cum zici si tu cand e in burtica e parfum, pe langa ceea ce ne asteapta, mai ales cand sunt bolnaviori,mici, nu stiu sa vb si sa spuna ce ii doare si mai rau cand ne simtim atat de inutili, ca nu le putem lua suferinta.
AllinaB hai ca o sa fie bine. Maine sigur vii cu vesti bune. Eu nu ma pricep la valorice HCG, dar daca fetele au zis, ca esti in grafic, asa trebuie sa fie.

Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Crina la ce ginecolog mergi? Am vazut ca esti din Craiova.
Iti pot recomanda dr cu care am nascut eu, am fost super multumita, dr Vasile Mihaela.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crina ma gandesc, daca 13 ani ai avut o relatie buna cu medicul, poate ar trebui sa ii mai acorzi o sansa. Sa stii, ca si a mea m-a mai repezit si o data m-am suparat rau, si am plecat plangand, dar apoi mi-am dat seama ca poate a avut si ea o zi mai proasta, ca munceste saraca 24 cu 24 si tre sa suporte pe toata lumea. Pana la urma este si ea om. Important a fost, ca mi-a salvat copilul si de fiecare data cand am apelat la dansa m-a tratat cu profesionalism.

Ale nici eu nu fac vaccinul anti gripal, cu toata propaganda lor.

Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare la toata lumea!

Scriu si eu pentru prima data pe forum, pana acum am tras cu ochiul la discutiile voastre
Sunt insarcinata in 11 saptamani si 5 zile ( UM 12 august, DPN 19 mai).
Am pierdut pana acum 2 sarcini (sper ca a treia sa fie cu noroc ), una la 7 saptamani, si una la 4 saptamani (pierdere catalogata avort menstrual). La fel ca si Crina, mergeam la dr mea de ani de zile, si aveam mare incredere in ea. Dupa fiecare avort m-a "consolat" spunandu-mi ca asa a fost sa fie, ca embrionii nu au fost viabili datorita unor anomalii cromozomiale, bla, bla... fara sa-mi faca macar vre-o analiza!
Acum, am ramas insarcinata in concediu, si am stiut din ziua 1 ca vine bebe (la fel ca la celelalte sarcini, de altfel). Abia am asteptat sa ma intorc acasa, sa ma duc la medic sa imi confirme! Ceva m-a facut sa ma adresez altui medic, deja in sufletul meu incepusem sa ma indoiesc... Am fost la consultatie, bineinteles la altcineva, cu sufletul la gura, iar primul lucru pe care l-am spus medicului a fost "sunt insarcinata" si i-am pus pe birou rezultatul de la analiza betaHCG, pe care o facusem de dimineata. M-a intrebat cand ar fi trebuit sa am menstruatia; i-am raspuns scurt "saptamana viitoare". A ras si s-a mirat ca am stiut. Apoi i-am spus toata istoria mea, si mi-a facut eco transvaginala (abdominal nu se vedea nimic): embrionul era in trompa dreapta, se vedea acolo punctuletul negru... Mi-a spus ca nu incepem tratamentul de fixare, ca nu cumva sa fixam sarcina in trompa, si m-a incurajat sa sper ca o sa coboare. Am revenit la 4 saptamani si punctuletul era ceva mai marisor, dar tot in trompa... Dr a inceput sa imi expuna metodele de intrerupere: citostatice pentru oprirea din evolutie si doua modalitati de interventie chirurgicala. Era ingrijorat de sangerarea ce nu se mai oprea si de durerile abdominale graznice.
Pana la urma am decis sa mai astept o saptamana. Si bine am facut: in saptamana 5, am vazut bebe uterin Am inceput tratament hormonal intensiv (motivul real pt avorturi fiind de fapt insuficienta progesteronica, si nu anomaliile cromozomiale).
Am intrerupt serviciul in saptamana 6, dupa o hemoragie puternica. M-am speriat ca pierd sarcina, ca pe celelalte, am fugit la spital, unde ma astepta medicul meu pe care il sunasem in prealabil, dar bebe era ok, i-am vazut inimioara, insa placenta incepuse sa se desprinda. Am continuat acelasi tratament, insa in pat.
Pana in saptamana 8 am sangerat non stop rosu sau maroniu, iar de atunci, intermitent; si durerile abdominale s-au mai redus. Din fericire, hematoamele de sub placenta incep sa cedeze, iar vizitele la medic s-au rarit de la o saptamana, la trei. Se mentine inca amenintarea de avort, iar eu sunt consemnata la pat, dar suport cu stoicism orice, cand stiu ca la capat ma asteapta bebe
Nu am avut greturi aproape deloc, insa de la atata progesteron sunt umflata ca un balon care sta sa explodeze, si ma duc la baie max de doua ori pe saptamana
Cam atat despre mine pentru moment, va pup pe toate si va doresc din suflet sa va vedeti cu bebeii in brate!

Nana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

nana, m-a impresionat tare mult situatia ta, puterea si vointa pe care le ai. Iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana la capat, pentru a te bucura de un bb perfect si sanatos. Sa ne mai scrii, pentru a ne tine la curent cu evolutia sarcinii tale. Sanatate multa!!!!

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput