Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor rezultatul de la beta HCG este 7953 mUI/mL nu stiu ce indica o sa intreb maine !
Sper sa fie asa cum ziceti voi si sa imi asculte rugaciunile! Imi doresc mult bb acesta !!
Daca si la a 2a ecografie imi zice la fel sa ma duc si la a 3a in alta parte? sau nu mai are rost ?

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

fetelor rezultatul de la beta HCG este 7953 mUI/mL nu stiu ce indica o sa intreb maine !
Sper sa fie asa cum ziceti voi si sa imi asculte rugaciunile! Imi doresc mult bb acesta !!
Daca si la a 2a ecografie imi zice la fel sa ma duc si la a 3a in alta parte? sau nu mai are rost ?

Andra 7+

Rodul Iubirii:X

Andra, uite aici un link cu valorice HCG in saptamanile de sarcina. Din cate inteleg eu din valoarea ta, e OK. DOAMNE AJUTA! http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

fetelor va multumesc ca mi-ati raspuns
nici nu stiti ce zii urata am avut azi
am plans aproape toata ziua
nu stiu ce s-a intamplat cu doctorita azi dar nici concediu nu a vrut sa-mi dea ptr ca nu poate sa-mi dea concediu ptr sarcina asa de mica(in conditiile in care in aprilie cand am pierdut a doua sarcina mi-a spus ca imediat ce aflu ca sunt gravida ma baga in concediu intrucat am un serviciu f stresant)
m-a trimis sa-mi iau concediu de la medicul de familie pe o boala obisnuita
eu am si niste dureri de burta in dreapta jos, ma doare spatele ingrozitor si pana ieri am avut mici sangerari
doctora mi-a dat dufaston 4 pe zi , no-spa si repaos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

astazi mi-am facut si eu beta hcg-ul
miercuri iese rezultatul si sper sa fie bine
nu am reusit sa ma programez la eco (mi-a spus doctorita noua ca poate sa ma programeze tocmai pe 23.11)se pare ca doctoritele din craiova care sunt mai bune au foarte multe paciente de asta se poarta asa
am fost in luna iunie la bucuresti la dl doctor virtej petre pentru un consult sa vad daca exista vreo explicatie ptr sarcinile pierdute
a fost ok discutia cu dinsul dar nu a avut nici o explicatie mai ales ca toate analizele erau perfecte, inclusiv cele genetice
ce ziceti sa incerc sa vin mereu la bucuresti la un ginecolog?
imi este f greu sa ma trambalez cu masina in fiecare luna
nu prea pot sa gandesc azi......
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

[quote]citat din mesajul lui cristina_26

Maitreyi, ma bucur ca ne scrii. Sa inteleg ca faci stagiude gineco acum??!!CA nu stiu daca la Iasi e ca in Bucuresti sa-l faci in anul 6..

cris da' eu sunt in 6 si da, acu fac stagiul da' avand in vedere ca pe asta vreau sa merg mai departe am inceput sa aprofundez de prin anul 2

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

[quote]citat din mesajul lui cristina_26

Maitreyi, ma bucur ca ne scrii. Sa inteleg ca faci stagiude gineco acum??!!CA nu stiu daca la Iasi e ca in Bucuresti sa-l faci in anul 6..

cris da' eu sunt in 6 si da, acu fac stagiul da' avand in vedere ca pe asta vreau sa merg mai departe am inceput sa aprofundez de prin anul 2

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Maitreyi, parerea mea e ca o sa fii un doctor ginecolog deosebit!!! Din toate punctele de vedere. Cele care vor deveni pacientele tale vor fi niste norocoase.

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AlinaBu, valoarea e buna pt. varsta sarcinii tale. Iti dau un sfat. Pentru "acuratetea" interpretarilor ecografiei de maine, nu-i sugera doctorului diagnosticul/ posibilitatea unei sarcini oprite in evolutie. Ii spui ca e prima ecografie si ca vrei sa o faci ca sa te asiguri ca e sarcina in uter, nimic mai mult. Eu una asa as face. Tin pumnii sa primesti vesti bune maine

Eu sunt foarte mahnita. De maine voi sta cu puiul acasa. Bine macar ca am scapat de spital. Azi cand am ajuns acasa puiul meu era sub orice critica. La plamani nu se auzea nimic, in gat usor hiperemic... L-am dus rapid la spital. I-au recoltat analizele in urgenta si mare mi-a fost uimirea sa descoperim ca are o infectie BACTERIANA (tot ma gandeam ca e o viroza ceva). Nu mai spun ca avea niste valori enervant de mari la CRP. Si... toate analizele proaaaaaste. I-au pus branula si pe "incredere" si colegialitate mi l-au dat acasa. Acum ii punem benzina (CEFORT) la "avionas" si sper sa-i treaca repede starea asta...
Ooooof... sunt probleme si cand sunt in burtica, dar mult mai multe cand sunt afara asa ca, desi sarcina trecuta tot asteptam sa nasc, de data asta sper sa stea bebe2 cat mai mult in burtica, atat cat sa-i fie bine. Cand va veni pe lume il asteapta si aici destule momente dificile de trecut... nu doar perioade de prim trimestru, sau cordoane ombilicale, sau alte si alte stresuri din sarcina

Gata, fug la el ca e destul de marait... Scuzati-mi off-topicul.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

astazi mi-am facut si eu beta hcg-ul
miercuri iese rezultatul si sper sa fie bine
nu am reusit sa ma programez la eco (mi-a spus doctorita noua ca poate sa ma programeze tocmai pe 23.11)se pare ca doctoritele din craiova care sunt mai bune au foarte multe paciente de asta se poarta asa
am fost in luna iunie la bucuresti la dl doctor virtej petre pentru un consult sa vad daca exista vreo explicatie ptr sarcinile pierdute
a fost ok discutia cu dinsul dar nu a avut nici o explicatie mai ales ca toate analizele erau perfecte, inclusiv cele genetice
ce ziceti sa incerc sa vin mereu la bucuresti la un ginecolog?
imi este f greu sa ma trambalez cu masina in fiecare luna
nu prea pot sa gandesc azi......
va pup

Crina... imi pare tare rau pentru tot ce ti se intampla, insa nu uita ca stresul este I factor de risc la care iti expui sarcina. Incearca sa te calmezi si sa gandesti pozitiv, pentru ca o astfel de gandire ajuta mult!!!! Trebuie sa fie si prin Craiova un medic bun. Asteapta pana pe 23 daca e cazul, iar pana atunci fa-ti de 2 ori HCG-ul. Daca spui ca prima recoltare ai facut-o azi, pe ce-a de-a doua fa-o miercuri, iar daca rezultatul de miercuri e aproximativ dublu fata de cel de azi, inseamna ca sarcina e in evolutie si e ok. Sa stii ca durerile de burta sunt normale. Ia deocamdata ce ti-a prescris doctorul + acid folic neaprat, si incearca sa fii mai senina si cu credinta in Dumnezeu ca va fi bine.

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

alina blu , stai linistita iubita pt ca si eu zic ca valoarea hcg-ului este bunamult curaj si fii optimista

fetelor eu ma simt de parca nici nu sunt ...am avut si eu perioada aia uratica dar vad ca a trecut....

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andradap

AlinaBu, valoarea e buna pt. varsta sarcinii tale. Iti dau un sfat. Pentru "acuratetea" interpretarilor ecografiei de maine, nu-i sugera doctorului diagnosticul/ posibilitatea unei sarcini oprite in evolutie. Ii spui ca e prima ecografie si ca vrei sa o faci ca sa te asiguri ca e sarcina in uter, nimic mai mult. Eu una asa as face. Tin pumnii sa primesti vesti bune maine

Eu sunt foarte mahnita. De maine voi sta cu puiul acasa. Bine macar ca am scapat de spital. Azi cand am ajuns acasa puiul meu era sub orice critica. La plamani nu se auzea nimic, in gat usor hiperemic... L-am dus rapid la spital. I-au recoltat analizele in urgenta si mare mi-a fost uimirea sa descoperim ca are o infectie BACTERIANA (tot ma gandeam ca e o viroza ceva). Nu mai spun ca avea niste valori enervant de mari la CRP. Si... toate analizele proaaaaaste. I-au pus branula si pe "incredere" si colegialitate mi l-au dat acasa. Acum ii punem benzina (CEFORT) la "avionas" si sper sa-i treaca repede starea asta...
Ooooof... sunt probleme si cand sunt in burtica, dar mult mai multe cand sunt afara asa ca, desi sarcina trecuta tot asteptam sa nasc, de data asta sper sa stea bebe2 cat mai mult in burtica, atat cat sa-i fie bine. Cand va veni pe lume il asteapta si aici destule momente dificile de trecut... nu doar perioade de prim trimestru, sau cordoane ombilicale, sau alte si alte stresuri din sarcina

Gata, fug la el ca e destul de marait... Scuzati-mi off-topicul.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Ii doresc multa sanatate lui Antonio!!! sa se faca bine repejor, si sa nu iei nici tu raceala asta urata de la el, spre binele tutror.

Mira 11+

minunea mea

Mergi la inceput