Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mommy_to_be
Maitreyi, parerea mea e ca o sa fii un doctor ginecolog deosebit!!! Din toate punctele de vedere. Cele care vor deveni pacientele tale vor fi niste norocoase. Mira ![]() minunea mea |
iti multumesc frumos
![](japonez.gif)
![](rugaciune.gif)
andra mai mergi la o echo, clar. insa la hcg nu ti s-a dat si interval de referinta? la ce laborator ai facut analiza?
crina bine ca macar ti-a dat ceva de sustinere...eu nu inteleg laboratoarele astea unde ti se da hcg-ul dupa 2-3 zile
![](bang.gif)
![](bang.gif)
andra sanatate la pitic! bine ca ai aflat ca nu e viroza si asa poti actiona
![](floare.gif)
ale eu nu sunt pro vaccinare in general...si la alexandra am sarit peste cateva. eu nu as face, mai ales gravi
![](floare.gif)
laura sincer mai grea mi s-a parut facultatea pt ca faci multe si de cele mai multe ori si prost...la rezidentiat voi fi insa pe "subiect" si cum astept de atatia ani sa termin facultatea ca sa ajung aici sper ca va fi bine. mi-e nitel teama de responsabilitate
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
nana desi am trait pe pielea mea o minune mi se pare ciudat ca medicul tau a vazut la 3 saptamani de amenoree sarcina in trompa...indiferent de performanta sculei, la 3 saptamani nu o poti vedea in uter d'apoi in trompa?! e abia la nivel de celule fara o forma distincta, cat un varf de ac...oricum ar fi, Slava Domnului ca e ok si sanatate
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
-------
![](coreografie.gif)
![](comoara.gif)
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
![](olala.gif)
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana81 spune:
Nana oau ce povestesti tu acolo.Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la capat.Multa sanatate iti doresc. Si sa ramai cu noi pana la scutece 6+
CLARA ANDREEA 06.08.08
crina-s spune:
Citat:
citat din mesajul lui crina-s
astazi mi-am facut si eu beta hcg-ul
miercuri iese rezultatul si sper sa fie bine
nu am reusit sa ma programez la eco (mi-a spus doctorita noua ca poate sa ma programeze tocmai pe 23.11)se pare ca doctoritele din craiova care sunt mai bune au foarte multe paciente de asta se poarta asa
am fost in luna iunie la bucuresti la dl doctor virtej petre pentru un consult sa vad daca exista vreo explicatie ptr sarcinile pierdute
a fost ok discutia cu dinsul dar nu a avut nici o explicatie mai ales ca toate analizele erau perfecte, inclusiv cele genetice
ce ziceti sa incerc sa vin mereu la bucuresti la un ginecolog?
imi este f greu sa ma trambalez cu masina in fiecare luna
nu prea pot sa gandesc azi......
va pup
Crina... imi pare tare rau pentru tot ce ti se intampla, insa nu uita ca stresul este I factor de risc la care iti expui sarcina. Incearca sa te calmezi si sa gandesti pozitiv, pentru ca o astfel de gandire ajuta mult!!!! Trebuie sa fie si prin Craiova un medic bun. Asteapta pana pe 23 daca e cazul, iar pana atunci fa-ti de 2 ori HCG-ul. Daca spui ca prima recoltare ai facut-o azi, pe ce-a de-a doua fa-o miercuri, iar daca rezultatul de miercuri e aproximativ dublu fata de cel de azi, inseamna ca sarcina e in evolutie si e ok. Sa stii ca durerile de burta sunt normale. Ia deocamdata ce ti-a prescris doctorul + acid folic neaprat, si incearca sa fii mai senina si cu credinta in Dumnezeu ca va fi bine.
Mira 11+
mirabela iti multumesc mult pentru incurajari
astazi m-am trezit ca alt om si-ti dau dreptate trebuie sa fim pozitive
maine am sa ma duc sa-mi repet hcg-ul sa vad evolutia
crina-s spune:
Jurnal
Romania
276 Mesaje
Trimis la: - 02/11/2009 : 18:39:51 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga madaiulia la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns Trimite madaiulia un Mesaj Privat Reply with Quote
Crina la ce ginecolog mergi? Am vazut ca esti din Craiova.
Iti pot recomanda dr cu care am nascut eu, am fost super multumita, dr Vasile Mihaela.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
buna
eu merg la doctorita goga de 13 ani
stiu ca dr vasile este f buna insa stiu ca este si prietena cu goga si cred ca o sa iese scantei daca ma mut la ea
am sa astept un pic sa vad daca se mai poarta asa poate a fost doar o zi proasta pentru dansa
crina-s spune:
nana bine ai venit
apreciez curajul tau si faptul ca esti o luptatoare
asta pentru ca binenteles iti doresti din tot sufletul (ca si noi de altfel) acest bb.
fii puternica in continuare si ai sa vezi ca bb va fii ok