Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu Fetelor am sunat la toate cabinetele particulare pe care le stiam si am cerut eco azi .. le-am explicat ce si cum si a zis ca cel mai devreme se poate maine de dimineata la ora 10 ma duc atunci si cu rezultatul de la beta HCG Veronica nu e asa cum zici tu .. are un ecograf destul de bun conecatat cu plasma pe perete .. mi-a aratat bebeul ... si parca era un guguloi negru pe partea stanga cum ma uitam eu la ecran (adica ecranul era in fata mea ) pe foaie mi-a scris ca bebe are 9mm fara activitate cardiaca si ca am un ovar marit adica cel drept 22,8mm/28,3mm micropolichistic si multe altele dar nu ii descifrez scrisul Pe la 4 aflu rezultatul analizelor oricum daca imi vin mai devreme va anunt Andra 7+ |
Of Andra,
Dar totusi tu ai ovulat foarte tarziu, ca dovada si testul s-a pozitivat tarziu.
Si eu cand am fost la ecograf, s-a speriat doctorul putin. Era mult prea mic bebe pentru varsta lui. Dar i-am zis ca am ovulat cu o saptamana mai tarziu si atunci a confirmat explicatia. Tu ai scris la clinica virtuala. Eu ti-am raspuns ca eram exact in situatia ta.
Poate a vazut medicul deferenta intre varsta sarcinii si varsta ecografica si l-a dus mintea ca e oprita in evolutie. Mai sunt sperante, se mai inseala medicii.
Si pana nu verifici si a doua parere, nu te panica ca mai mult rau faci.
Multa putere si optimism!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
crina-s spune:
burticilor ajutati-ma!
ce sa fac?sa-mi schimb doctorita la care merg de 13 ani(eu am 31 ani)?
daca ati citit mesajele mele mai de sus nici nu m-a bagat in seama azi
crina-s spune:
as vrea si eu sa aud inimioara copilasului meu.....
doctora mea zice ca e prea devreme: 22 sept ultima menstruatie
crina-s spune:
ma rog la dumnezeu in fiecare zi sa-mi dea si mie un copil sanatos; ceea ce va doresc din tot sufletul si voua
andradap spune:
AlinaBu, ma sa fie bine puiul tau. Trebuie sa fie bine. Prefer sa cred ca e greseala unui medic (poate chiar bun, de altfel!). Si de aceea, prefer sa sper ca maine vei primi niste vesti extraordinare. Imbarbateaza-te si tu si priveste cu optimism ziua de maine... atata timp cat exista cea mai mica sansa ca medicul tau sa nu fi vazut bine, eu zic ca trebuie sa continui sa speri!
Sabina, tin pumnii sa vii cu vesti bune (la dublu) de la eco!
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
crina-s spune:
datele mele sunt: data nasterii 13.04.1978, nici unpana-n prezent,graviduta in 6 sapt ultima menstruatie 22.09.2009
mommy_to_be spune:
Crina, In primul rand bine ai venit printre noi si sa fie intr-un ceas bun!!!! Sa fie cu noroc de data asta si sa duci sarcina la termen cu ajutorul lui Dumnezeu. Avand in vedere ca ai avut UM pe 22 sept., cu un ciclu de 28 de zile, acum ar trebui sa fii in 5 sapt si 6 zile. E adevart ca la varsta asta a sarcinii nu ai vedea mare lucru, insa la eco ti-ar putea spune ca e acolo, implant frumusel in uter, mai ales ca ai avut parte si de pierderi de sarcina in trecut... Mi se pare ca(mai ales pentru faptul ca e doctorita ta de atata timp) ar trebui sa se poarte ceva mai gentil... Uite... si eu am uterul retrovers, iar prima eco am facut-o la 4 s si 6 zile. E adevarat ca nu am vazut decat saculetul embrionar implntat in uter, insa am vazut ca e bine(pentru varta asta sarcinii nu avea cum sa se vada si embrionul). urmatoarea ecografie in care am vazut si inimioara a fost la 6 sapt si vreo 2-3 zile. pana cum ai fost multumita de doctora ta? S-a purtat ok cu tine? ca mie mi se pare cam deplasata atitudinea de care imi vorbesti.
Mira 11+
minunea mea
veronicach spune:
Alinabu acum am ajuns acasa si nu am putut sa nu-ti scriu. eu sincer cred ca totul e bine.... de altfel si medicul a lasat loc de eroare in momentul in care ti-a spus sa iei, in continuare, progesteron
draga mea sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
crina-spoate a avut si doctorita un moment prost...nimic nu justifica aceasta atitudine insa daca tu mergi de 13 ani atunci ai avut o parere buna, ceva ti-a motivat pastrarea ei ca si doctor
daca crezi ca e momentul sa o schimbi chiar azi au facut fetele niste recomandari de doctori pt bucuresti
iti doresc multa sanatate si putere de a gasi liniste... si un bebel sanatos in pantece
12+