Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata fetelor
si noi suntem bine
madamar ma bucur pentru vestile bune
bine ati venit noilor mamici ramobog, Luna9,ilinca79 pentru a va linisti un pic, nici eu nu am avut greturi sau alte simptome...bebe nu mi-a dat mult de furca si uitati astazi intram sanatosi in trimestrul 3 , avem fix 12 saptamani
cristina_26si eu traiesc aceasta stare cand imim scade burtica, nemaifiind balonata
dimineata sau dupa ce pap supa am o burtica de toata frumusetea apoi abia se mai vede ceva si incep grijile
acum trebuie sa fim rationale si optimiste...bebe este bine altfel ne-ar da organismul de stire
raportez si eu dureri de burtica cand ma ridic repede din pat, uitand de slowmotion

12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

veronicah, deci nu sutn singura ..ma speriasem fiindca sarcina trecuta nu am patit asa ceva.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

nu esti singura si sunt sigura ca este o lista lunga de mamici ingrijorate
sincer, eu de la inceputul sarcinii, din cauza lipsei de simptome m-am tot intrebat oare este, oare este
dar ecografiile l-au aratat prezent si vioi, nu am avut niciodata o sangerare sau secretie colorata asa ca trebuie sa fiu/fim optimiste

12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor ca a venit vb de secretie... eu am una galbinicioasa asa

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

si eu am o secretie...alb-galbuie, normala.
ma refeream la secretiile maronii care m-au ocolit pana acum sper ca si de acum inainte ca altfel...stiti ce sperioasa sunt

12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nici eu nu am avut altfel de scurgeri

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna dimineata,

Bun venit noilor gravidute! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen va doresc!

Cristina_26, am intrat special ca sa-ti zic ce temeri aveam eu saptamana trecuta:
1.) In primul rand ce credeam eu a fi bebe miscand nu se mai simtea. Si nu se mai simte nici acum. M-am mai documentat si am vb si cu dr. de la eco, care mi-a spus clar ca nu era bebe. Evident atunci, inainte de eco imi faceam griji ca de ce nu mai misca, desi stiam ca la sarcina cu primul am simtit cu intermitente la inceput.
2.) Apoi, nu mai aveam greturi asa de mari, ba chiar nu mai varsasem deloc de 2 zile... Incepeam practic sa simt "bunastarile" trimestrului II, dar eu tot credeam ca e ceva cu bebe...
3.) Sanii nu mai erau la fel de durerosi, asa cum stim ca devin... dar eu ma gandeam ca poate prea brusc s-a intamplat asta...si prea in legatura cu restul de mai sus.
4.) Probabil datorita unei alimentatii mai echilibrate si cu mai putine vomismente nici eu nu m-am mai balonat, nu tu gaze, nu tu nimic... de-aici tragedia celei de-a patra coincidente...
Evident, dupa eco, am reusit sa le pun cap la cap dar intr-o alta ordine logica...
Asa ca iti zic si tie sa privesti cu incredere. Nu se va intampla nimic rau cu puiul tau. Este bine si diseara te va saluta frumos cu batai de inimioara, tumbe in burtica si manute jucause. Te pup si te astept cu vestile bune -poate si uncarucior ceva

Gata fug la treaba, ca azi vreau sa plec mai devreme. Am puiul bolnav (mi-a facut numai 39,5 - care ceda vreo 2-3 ore dupa antitermic/antiinflamator apoi iar!!) si vreau sa vin mai repede acasa.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Andrada, multumesc frumos de incurajari. Si eu incerc sa fiu rationala si sa-mi explic ca totul e normal, dar undeva exista si niste pitici care nu imi dau pace.. Multa sanatate si insanatosire grabnica lui Antonio

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor ca a venit vb de secretie... eu am una galbinicioasa asa

asa creste bebicu
9+

..si la mine e prezenta , cred ca de prin sapt 5 -a sau a 6-a de sarcina.

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia_aa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna seara viitoare mamici,
Ma alatur si eu voua pentru ca astazi am facut un test de sarcina care mi-a confirmat banuielile...voi avea un copilas. Nu am fost la medic inca, si vreau sa va intreb daca ati avut ca simtome ale sarcinii dureri abdominale (similare cu cele ale menstruatiei) dar de intensitate mai mica. Eu am simtit astfel de dureri de azi-dimineata, cu perioade de pauza, si as vrea sa stiu daca e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez.
Multumesc si va doresc sarcini usoare si puiuti sanatosi!

Ilinca

Buna Ilinca :), sa nu-ti faci griji si eu am patit asa la inceput, am citit ca uterul incepe sa se mareasca si din cauza asta sunt dureri musculare ...sa mergi la doctor sa vezi cum stai... apropo cat timp ai ? Eu dupa calendar sunt in 7 + dar doctorita zice ca ovulatia a avut loc mai tarziu deci sarcina e mai mica. Abia astept joi sa ma duc la doctor, ptr ca ma simt suspect de bine :)atat ca ma dor sanii ...in rest nicio greata nik

Mergi la inceput