Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(93) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
vai fetelor am facut un masaaaaaaj; nu-mi mai simt nimic acum, nu pot sa cred ca dupa 7 luni + vreo 5 de sarcina nu ma mai doare nimic (asta e plans de bucurie); ba mint, ma doare pe sub piele ca dracu', ca fata s-a pus pe omorat depozitele de celulita si acuma ma doare peste tot..... dar am niste muschi relaxati...... am chemat-o iar luni... deci va cam imaginati cum ma simt de bine; am facut ca trenu' la masaj... cu d'alea: au, ia mana, gataaaaaaaaaaaaaaa!!! si ea radea si zicea: una pentru pizza, una pentru prajitura, una pentru inghetata ; mi-a spart primele depozite de celulita, eram rosie ca racul, probabil ca o sa fac si cateva "vanatai", dar sincer, mai vreaaaaaauuuuuuu; as vrea de 3 ori pe zi; cand l-am ridicat pe mutzu in brate dupa masaj, aveam impresia ca e un fulgulet.... ce inseamna niste muschi relaxati, incredibil!!!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
mutzu meu a supt "lapte relaxat dupa masaj" si doarme de rupe patuuuu'''!!!!!!
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Multumesc din suflet celor care m-au sustinut si s-au gandit la mine. Stau in fata ecranului, stiu ca trebuie sa scriu ceva, si nu stiu ce. Vreau doar sa stiti ca am citit ce mi-ati scris si am plans... Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
moni, nu "trebuie" sa faci nimic; tu stii ca noi suntem alaturi de tine orice ar fi; si nu asteptam raspunsuri; doar un semn daca postezi pe zi, e suficient pentru noi, sa vedem ca inca mai poti, inca mai rezisti; nu pot sa ma gandesc cum te simti......, nu ma simt capabila sa inteleg nici un varf din toata suferinta ta; cred ca nici una din noi nu poate sa-si inchipuie macar ce e in sufletul tau; dar cumva o sa mergi mai departe, o sa ai puterea sa le zambesti minunilor de langa tine, chiar si printre lacrimi, o sa ai puterea sa te joci cu ei, o sa ai puterea sa-l sustii pe alex la fiecare pas... o sa ai puterea sa fii femeia si mama extraordinara care ai dovedit ca poti sa fii; dar astea.... la un moment dat, poate nu acum... si sa nu lasi pe nimeni sa ceara de la tine acum nimic; asta este momentul tau, in care ai voie sa te lasi putin invinsa, sa-ti acorzi tu acest drept de a te lasa pentru cateva zile in voia lucrurilor, sa faci doar ce poti, nu ce trebuie; cera tot ajutorul de care ai nevoie, mergi la terapie mult, o sa te ajute, si acorda-ti timp; vorbind cu tine mi-am dat seama ca esti exigenta in privinta ta, dar caum, permite-ti cateva zile de libertate, de plans, de rugaciune; copii te iubesc la fel de mult, alex te iubeste si mai mult dupa toate incercarile astea.... bucura-te de zambetul Luanei si al lui Clau, doar de clipa prezenta, de mancarica data pe costumase, de stranuturi, de chiote, de sughituri.... si nu te gandi acum la ce "ar fi putut sa fie"; niciodata nu o sa stii cum ar fi fost, poate n-ar fi fost bine, si puii tai ar fi suferit si mai mult, si Doamne Doamne nu le-a ingaduit sa sufere
te imbratisez strans, strans
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
lysbeth spune:
citat din mesajul lui Floric Mai fetele, am observat de ceva timp la Raru ca il apuca asa din senin de isi scutura brusc capul, nu stiu cum sa explic...ca cum face un caine pe care il agiti cu o carpa sau altceva (daca va puteti imagina). Dar nu stiu ce are? Nici nu pot asocia cu ceva? Pana acum 2 zile facea doar seara si banuiam ca e de la oboseala dar deja face si in timpul zilei cand nu e obosit. Si inca o problema...bebeilor vostri (baietei) li se ridica putza cand fac pipi? SAu macar sa se intareasca? Eu am crezut ca din cauza fimozei nu se ridica putza dar am rezolvat si pe asta si tot ca la moshi sta putza cand face pipi si mai mult face un prim jet apoi pauza si iar cateva picaturi. Sa merg iar la putzolog? Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
sl meu face ca un catel de vreo 2 saptamani...se arunca dupa ceva prinde si scutura capul...E de la dinti din pacate. Il enerveaza teribil
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
dyana27 spune:
m-a socat mutzu azi; a papat vreo 50 din boircanel de morcov, cartof si pui, si dupa aia zic, hai sa incerc sa-i dau 2 lingurite de pere.... si mi-a ras aproape tot borcanul de pere; nu-mi venea sa cred, la cate mofturi facea el la papica, sa-i nimeresc 2 care-i plac in aceeasi zi; sunt borcanele nestle... oare sunt si astea bio??? sau numai hipp?????????
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
pisigri spune:
Gagici, cred ca a trecut o luna de cind cu tzoalele de pe net; daca face cineva vreo comanda sa ma anuntati va rog, ca am o prietena cu o lista de acolo....
Revin la o ora mai linistita
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
lysbeth spune:
Am reusit sa ma logez si eu si sa citescAsta desi bestia e mai bestie in ultimul timp..
Ca ma intrebara fetele de bestioaca mare:
Da, am mutat-o de la scoala unde le facusera clase de 36 de elevi. Cik primisera ordin de la minister sa comaseze clasele si sa faca efective de elevi de minim 30. In realitate aveau posturi neocupate si nu avea cine preda la clase. In plus mai plecau din profesori...
Scoala la care am mutat-o e langa casa.E o scoala de cartier, nu e cine shtie ce dar macar nu o mai trezesc la 6 dimineata sa ajungem la timp la scoala si nu mai mergem pe ploaie, vant, ninsoare. In plus am constatat cu surprindere ca le cere mult mai mult decat la scoala dinainte. Am petrecut cateva saptamani de cosmar cu teme facute pana la 11 noaptea si trezit la 5 dimineata sa aibe timp sa repete ...Acum parca s-a mai acomodat un pic cu ritmul...
Azi i-am dat bestiocului pentru prima data peste. Culmea a si mancatSimplu nu a vrut (chiar dak i-am adaugat putina sare) asa ca l-am amestecat cu morcov, mar fiert si cartof...+un bob de unt. Asa a fost incantat sa pape. Numai ca era foarte satios. Lua cu pofta 4-5 guri maaaaari si apoi pauza cateva minute bune de joaca si reintors dupa la lingurita. Nu i-am dat decat jumatate din portie pentru ca nu vroiam sa i se aplece. Alte chestiute nou introduse: gutui, ficatel, piure de brocoli, suc de struguri (mi-a facut mama din via proprie mai multe sticlutele de suc de struguri fiert si conservat, fara zahar sau alte adaosuri). Incerc sa ii dau in fiecare zi altceva...
Am mare noroc: puiul mic nu e pretentios deloc la macare. Tot ce ii dau e bine primit cu conditia sa fie la ore fixe si sa nu intarzii mult cu prepararea. Deobicei il pun in scaunelul lui si cand aude blenderul deja se pune pe hlizit + plescait sugestiv: Femeie hai odata ca imi curg balele de pofta!
Cand nu mai vrea imi da peste mana si se da jos din scaunel. Deobicei mananca tot dar mai are si zile mai proaste..
Avem o problema cu masa de seara. Mi se pare mie ca mananca mult...Aseara de exemplu a bagat tzitzi destul de mult(estimez eu 150-200)+ 400 de ml de cereale cu lapte dar facute stil piure foarte gros...Cand a terminat a doua transa de cereale inca mai plescaia a "Femeie nu mai donezi si tu niste laptic?"cand i-am zis eu: Ho ca pocnesti ! Valea de te culca!
Oare ce as putea sa-i dau seara sa se sature mai bine? Idei careva?
In seara asta o sa incerc ceva nou: o sa-i dau orez praf cu gris fierte in lapte facut din lapte praf...Vad eu ca cerealele astea de la milupa sunt frectie la picior de lemn pt el
Legat de jucarii:
1. Telecomanda
2. Telefonul.
3. Laptopul lui mami
4. Cartea cu animale
5. Un hopa Mitica cumparat de maicamea. E altfel decat il stiti voi... dar pe acelas principiu: o mingiuta rotunda de plastic si o maimutica care se roteste pe el astfel incat indiferent cum il rostogoleste tot sus sta. In plus daca il loveste incepe sa cante sau sa scoata diverse sunete si i se pare super distractiv
cam atatica ca ma plescaie iar
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, GEORGIANA!!
LA MULTI ANI, PLICI PLICI!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 Plici Plici Georgiana310 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni cum am venit pe lume |
si de la noi!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 vai fetelor am facut un masaaaaaaj; nu-mi mai simt nimic acum, nu pot sa cred ca dupa 7 luni + vreo 5 de sarcina nu ma mai doare nimic (asta e plans de bucurie); ba mint, ma doare pe sub piele ca dracu', ca fata s-a pus pe omorat depozitele de celulita si acuma ma doare peste tot..... dar am niste muschi relaxati...... am chemat-o iar luni... deci va cam imaginati cum ma simt de bine; am facut ca trenu' la masaj... cu d'alea: au, ia mana, gataaaaaaaaaaaaaaa!!! si ea radea si zicea: una pentru pizza, una pentru prajitura, una pentru inghetata ; mi-a spart primele depozite de celulita, eram rosie ca racul, probabil ca o sa fac si cateva "vanatai", dar sincer, mai vreaaaaaauuuuuuu; as vrea de 3 ori pe zi; cand l-am ridicat pe mutzu in brate dupa masaj, aveam impresia ca e un fulgulet.... ce inseamna niste muschi relaxati, incredibil!!!!!! diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni cum am venit pe lume |
De ai sti cat teinvidiez.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!