Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(93) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
|
Monica sunt convvinsa ca nu doar cee care au scris se gandesc si se roaga pentru voi...dar in astfel de momente...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
carla28 spune:
in sfarsit , am avut si eu timp sa scanez foto cu mine si cu huzbandul de cand aveam cateva luni. Voi ce ziceti, cu cine seamana piciul meu?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:
am o intrebare la voi: stiti cine canta melodia Cafea Jacobs Kronung cu Alintaroma cea cu trandafiri? copilului meu ii place enorm, poate gigeii cu care a fost conceput el a venit la mami cu trandafiri ![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 in sfarsit , am avut si eu timp sa scanez foto cu mine si cu huzbandul de cand aveam cateva luni. Voi ce ziceti, cu cine seamana piciul meu? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
cu tine zic eu
!!de unde ati luat si cat a costat ''bancul de lucru''
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Carla, eu spre deosebire de novus il vad leit sotzul tau, mai ales intr-o poza, au aceeasi privire si atitudine smechera!
Ce hippy era taticul tau!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
carla28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
cu tine zic eu !! macar exista cineva care zice ca seamana cu mine, ca pana acum, toti au zis ca e leit tacsu'" Bancul de lucru ", este de la Chicco, dar eu l-am primit, lui Dirpilici ( asa il alint eu pe Raul ), ii tare drag, ii place sa dea cu manuta , sa invarta de manete, plus ca-i foarte colorat. de unde ati luat si cat a costat ''bancul de lucru'' Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Sar'mana !

carla28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aoleu, Carla, eu spre deosebire de novus il vad leit sotzul tau, mai ales intr-o poza, au aceeasi privire si atitudine smechera! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Ilinca, asa imi spun mai toti, dar eu zic ca seamana fizic cu tacsu', dar la intelijenta tat ii masa'

Ti-am citit povestea cu soacra, sa stii ca si noi avem multe in comun, cu voi, intr-o zi cand am timp am sa scriu povestea noastra, dar asa in mare si eu l-am corupt pe al meu hazband, intre noi este o diferenta de aproape 5 ani 9 el mai mic decat mine )si eu is la a doua casnicie. Iti imaginezi ce au zis ai lui cand ne-am mutat impreuna
Ilinca_M. spune:
Apoi am vazut pozele voastre, nu se vede nicio diferentza intre voi; eh, ce-s aia 5 ani?!
(n-am inteles ce-i aia "5 ani 9", ce-i 9-le ala?) Probabil socrii tai au "pedalat" mai mult pe a doua casnicie...Da, musai sa faci macar un rezumat, ca inca n-am depasit capitolul "soacre":)))
Apropo de inteligentza mostenita este un banc, tare-i placea maica-mii sa-l spuna lui taica-meu, in semn de apropo
:
"Tatal privindu-si mandru copilul:
-De la cine o fi luat inteligentza?"
Mama:"de la tine, sigur, ca a mea e intreaga!"
(nu e o aluzieeee
, doar mi s-a parut potrivita gluma in context:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Apoi am vazut pozele voastre, nu se vede nicio diferentza intre voi; eh, ce-s aia 5 ani?! Apropo de inteligentza mostenita este un banc, tare-i placea maica-mii sa-l spuna lui taica-meu, in semn de apropo "Tatal privindu-si mandru copilul: -De la cine o fi luat inteligentza?" Mama:"de la tine, sigur, ca a mea e intreaga!" (nu e o aluzieeee , doar mi s-a parut potrivita gluma in context:)))mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
esti mortala!

, iar pentru complimente 

iar 9 ala, e greseala de tipar , se vroia paranteza,
tre#355; sa plec ca plange Dirpiliciul, dar raman datoare cu povestea saau mai bine zis schita cu talentul meu la scris..