Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Red Rose, daca ai poze pe picassa, webshots, etc..., da-ne linkul! Si scrie repejor 10 mesaje (inca 6), scrie si tu... io stiu?! Buna ziua de 6 ori, sa fie 10 mesaje sa scapi de moderare si sa-ti vedem mesajele imediat.
Deliei si speram sa o vedem curand.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetele frumoasele!!!
de la mine
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!!!

Redroserou ai sa vezi ce o sa va mai iubim, ca suntem toate tare prietenoase!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna mamici si bebici M&M, si o saptamana si mai buna

Redrose, esti si tu pe listuta. Sigur o sa ne cunosti si pe noi si pe copilasii M&M, eu zic ca suntem simpatici

Mai fetelor, asta mic al meu a capatat o pasiune, arunca tot ce prinde la WC si la cutia de gunoi. Astea de obicei stau inchise, dar e suficienta o fractiune de secunda si gata, ne-a "operat" imediat. Pina acum are la activ de aruncat in WC mai multe jucarii, canuta Avent, termometrul de ureche, o carticica, niste servetele umede. In cutia de gunoi de la baie am gasit telefonul Romtelecom, iar in cea din bucatarie am gasit o ghetuta de-a lui Andrei. Daca nu gaseste deschis la nici un gunoi sau WC, arunca in chiuveta. Cred ca vineri am gasit toti maimutoii cu care doarme Andrei in chiuveta din baie. Sambata era in chiuveta peria de curatat toaleta. In prima faza ma bufneste rasul, ca prea e caraghios, si pe urma cand il cert el rade si face bravo din palmute, nici nu ma ia in seama.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, mult noroc mamico, cu noul servici! Sa stai linistita, sa-ti mearga bine, fata sa fie bine cu cresa si toata lumea fericita!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Redroserou, bine ai venit printre noi!!!
Alysh, Ylari,s a va fie de bine intilnirea!!Ylari, bb va veni el, stai linistita...si casa mult visata la fel. Cred ca anul care vine ne apucam si noi de constructie. SI eu visez cu okii deschisi.
Gabitzam, si Matei are pasiune pentru gunoi, dar stie sa duca doar servetelele si ce scuipa el (coaja de la mar), sau coaja de banana..La WC nu are acces.
Cleo, sa-ti fie de bine serviciul!SI blugii

Bai fetelor, eu il duc de miine pe Mati, vineri am uitat sa-mi iau avizul epidemiologic, mi l-a luat tata azi asa ca de miine...AM neshte emotii de nu va zic...Sa vezi ce perioada grea vine iar.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetele!
Ce mai faceti? Noi week-end-ul asta am stat pe acasa, pe la noi, pe la ai mei....nimic deosebit. Delia e fascinata de frate-miu, s-ar juca non-stop cu el, pe noi ceilalti nici nu ne mai baga in seama....
Redroserou, bine ai venit pe la noi! Uite ca fetita ta are acelasi nume cu al fetitei mele si e nascuta in aceeasi zi cu Victoria lui Desireee. Deja avem lucruri in comun. Mai scrie-ne despre voi. Esti din Galati?

Gabitzam, intra-devar trebuie sa aveti grija cu Raducu sa nu arunce cine stie ce lucru. Mie mi-a teama cand merg la ai mei ca au tot feluri de obiecte mici tinute te miri pe unde si mi-e teama sa nu le inghita Delia: monede, agrafe de birou...

Ylari, Alish......IKEA vreau si eu, desi nu am neaparat ceva de cumparat, tot cheltui cand ma duc.

Fug la trebi ca am multe azi..revin mai pe dupa-amiaza

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitza, Eva a aruncat o data in gunoi cheile tatalui meu
Le-am cautat vreo ora, pana la urma am zis sa mergem si la ghena (aruncase maica-mea gunoiul) Noroc ca le-am gasit, de atunci suntem fooooaaaarte vigilenti!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Alyshuca draga mea, am fost la Sis si la mama peste we ca B a fost de garda. E si azi iar, dar vine mama sa doarma la mine. Imi place de voi ca o tineti in cine romantice! nasol cu greturile, dar trec, trec, peste vreun an si ceva ne apucam de sala!
Socrate bine ai revenit! Sper sa nu mai ai probl cu calc ca ne-a fost dor de tine!
Redroserou bine ai venit!! Pune pozici in contul comun sau cum preferi sa ne cunoastem si noi!
Doloress ce frumos e la Patrick la cresa si ce scump e el! Despre nume, eu m-am gandit la Vlad daca e baiat si Ana Ilinca daca e fetitza. sa vedem.
Gabitzule wow, s-a transformat in poveste de dragoste povestea cu ursul
Cleo spor la lucru, acomodare usoara!!
Ylari scumpa, nu te mai amari, nu te-ai gandit sa iei ceva sa te ajute?? un duphaston, utrogestan ceva??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna mamaici si M&M.

Am citit in graba ce-ati mai scris ultimele zile.Inainte de-a fugi la activitatile zilnice vroiam sa scriu putin.

elenuca felicitari pt vorbareata.
Dar sa stii ca nu e suficient sa vorbeasca mama cu copilul mult si ca pt un om mare.Mai sunt si copii care sunt mult mai fascinati de mersul de-a busilea/in 2 picioare decat de vorbit.Unii copii nu simt nevoia sa vorbeasca daca intelege mama de ce au nevoie si ei obtin tot ce vor si asa.Alti copii poate sunt perfectionisti si nu vor sa greseasca asa ca mai bine nu spun nimic.Alti copii au contact cu 2 limbi si le de 2 ori mai greu sa vorbeasca.Mai sunt copii care pur si simplu nu se incadreaza in "milestone-urile" date de alti: merge la x luni, vorbeste la y luni, etc.Si cred ca se mai gasesc motive pt care un copil la varsta asta nu vorbeste.Astea sunt concluziile mele dupa ce mi-am facut probleme pt Julia si am citit pe net si-am dedus si eu.
Fiica-mea a inceput sa numeasca obiecte doar de curand si doar cate 2 litere.Ei ii este suficient atata, si eu o inteleg.In ultima saptamana a acumulat inca vreo 10 "cuvinte" dinastea noi si a ajuns la vreo 50 (am inceput sa tin evidenta "vocabularului" ei).Probabil ca e singura de pe-aici care se exprima asa, dar eu sunt tare multumita de evolutia ei.A facut si-o asa zisa propozitie: "tata pa".
Deci: mamici nu va stresati daca nu vorbeste copilul, sau daca spune f putine pt ca la un moment dat cand vor simti nevoia o vor face, si o vor face in stilul lor

cleo acomodare usoara la scarbici.

gabitza ce dragut e Raducu cu ursul.Inchide usa la baie si nu-l mai lasa acolo pe Raducu.

doloress am vazut poze cu un Patrick dragalas costumat de halloween.

danicris ma bucur ca totul e bine.Lasa ca vei afla tu la un moment dat ce ascunzi acolo in burtica.La un eco performant la 16 s o doctorita a zis ca nu se vede clar si nu mi-a dat de banuit nici ca e fata nici ca e baiat.Eu am aflat doar la 20 s ce e si la 22 s-a vazut clar la 4D.

Daca vreti sa ne votati http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=541

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Votata zimbareata!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput