Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Votat si eu!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Lily: Votat si io copilul vedeta.

Redroserou: Te primim cu drag alaturi de noi.

Doloress: am vazut baietelul cuminte in costumatie de Halloween. Imi place mult gradinita e spatioasa, mobilierul, covorul au niste culori calde, pare propice pentru copilasi.

Gabitam: Iubirea se transforma in lupta si vad ca Raducu l-a rapus pe urs. Si Elena arunca intr-un timp chestii dar i-a trecut fara o interventie din partea noastra.
In schimb plange cand aude bebelusi de jucarie plangand sau ursuleti care canta. Nu mi-am dat seama ce vrea.

Nu mai stiu ce am mai uitat...probabil multe.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Nu pot sa atipesc azi. Maine ma duc la job sa-i vad, sa-i anunt, sa incerc o mica negociere. Sa-mi tineti pumnii, va rog mult. Apoi la medicul de familie pt trimitere la analizele gratuite. Apoi putin prin magazine. Wow, ce program incarcat!

Votat si eu printesa zambareata de Lilly!

Laurita, ce bine c-ai aparut

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, succes la servici, sa iasa cum vrei tu.

Am terminat de salvat "Odiseea...", deja pot extrage mesaje. M-am apucat de "Clubul scutecelor...". Dar incep sa va trimit dupa ce termin si astea din urma, sa nu trimit de mai multe ori.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lilly votat! SUcces!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc de aprecieri la adresa dracusorului meu! Intr-adevar gradinita e super, e si noua, abia facuta in mai. Totul e nou. Am vazut niste jocuri si jucarii care costa o caruta de bani. Mi-am dat seama ca intr-adevar doamna Laura pune suflet. Nu va zic la alte gradinite ce jucarii am vazut, nici eu nu aveam din alea acum 25 de ani! Niste papusi murdare, fara cap, fara maini, trantite intr-un colt, dezbracate. Nimic pe pereti, nici un desen, nici o maimuta. In fine, trebuie sa cauti bine sa gasesti locul ideal.

REDROSEROU bine ai venit printre noi! Iata ca mai avem o Deliuta printre mladitele noastre!

CLEO – asa si eu ma simteam mama denaturata pentru ca tare fericita am mai fost sa ma intorc la servici. Abia asteptam, si in acelasi timp ma gandeam ca n-ar trebui sa fiu chiar asa fericta, ca asta inseamna sa ma despart de pitic, etc… Oricum am vazut si la soacra-mea, de cand am dus piticul al gradinita, mult mai frumos se poarta cu el, e mult mai odihnita, mai vesela, mai jucausa. Majoritatea avem nevoie de o pauza, sunt probabil si persoane care sunt facute sa creasca copii, probabil cele care sunt bune profesoare, educatoare, etc, este zic eu o chemare pe care o ai. Intotdeauna am crezut ca as purtea, mereu ziceam ca daca Gabi ar castiga destui bani as sta acasa sa cresc copii. Insa m-am convins, nu fara o oarecare parere de rau, ca nu prea pot, n-am rabdarea necesara. Un an pentru mine mi se pare suficient, mai apoi ii fac si lui un deserviciu si mie. Imi aduc aminte ce nervoasa eram inainte, cum imi pierdeam imediat cumpatul, acuma cand vin de la servici, sunt super fericita sa stau fiecare minut cu piticul, sa facem de toate impreuna, nu ma mai satur. El la gradinita invata tot felul de lucruri utile, e printre copii, invata in primul rand sa imparta, sa socializeze. Astept sa vedem cum a decurs ziua de azi pentru tine.

YLARI - brrr … vine socrela, iti doresc nervi de otel!

GABITAM – si al meu arunca tot felul de chestii la gunoi. La WC arunca numai hartie igienica, rupe bucatele mici si le arunca, trage apa, se distreaza la culme.

LAURA – foarte frumoase nume! Ana imi place si mie tare, mai ales ca si mama mea si soacra-mea sunt amandoua Ana, tot m-am gandit si eu sa-i pun fetitei mele, daca oi avea vreodata. Le-ar creste inima ca si cozonacul amandurora.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc de aprecieri la adresa dracusorului meu! Intr-adevar gradinita e super, e si noua, abia facuta in mai. Totul e nou. Am vazut niste jocuri si jucarii care costa o caruta de bani. Mi-am dat seama ca intr-adevar doamna Laura pune suflet. Nu va zic la alte gradinite ce jucarii am vazut, nici eu nu aveam din alea acum 25 de ani! Niste papusi murdare, fara cap, fara maini, trantite intr-un colt, dezbracate. Nimic pe pereti, nici un desen, nici o maimuta. In fine, trebuie sa cauti bine sa gasesti locul ideal.

REDROSEROU bine ai venit printre noi! Iata ca mai avem o Deliuta printre mladitele noastre!

CLEO – asa si eu ma simteam mama denaturata pentru ca tare fericita am mai fost sa ma intorc la servici. Abia asteptam, si in acelasi timp ma gandeam ca n-ar trebui sa fiu chiar asa fericta, ca asta inseamna sa ma despart de pitic, etc… Oricum am vazut si la soacra-mea, de cand am dus piticul al gradinita, mult mai frumos se poarta cu el, e mult mai odihnita, mai vesela, mai jucausa. Majoritatea avem nevoie de o pauza, sunt probabil si persoane care sunt facute sa creasca copii, probabil cele care sunt bune profesoare, educatoare, etc, este zic eu o chemare pe care o ai. Intotdeauna am crezut ca as purtea, mereu ziceam ca daca Gabi ar castiga destui bani as sta acasa sa cresc copii. Insa m-am convins, nu fara o oarecare parere de rau, ca nu prea pot, n-am rabdarea necesara. Un an pentru mine mi se pare suficient, mai apoi ii fac si lui un deserviciu si mie. Imi aduc aminte ce nervoasa eram inainte, cum imi pierdeam imediat cumpatul, acuma cand vin de la servici, sunt super fericita sa stau fiecare minut cu piticul, sa facem de toate impreuna, nu ma mai satur. El la gradinita invata tot felul de lucruri utile, e printre copii, invata in primul rand sa imparta, sa socializeze. Astept sa vedem cum a decurs ziua de azi pentru tine.

YLARI - brrr … vine socrela, iti doresc nervi de otel!

GABITAM – si al meu arunca tot felul de chestii la gunoi. La WC arunca numai hartie igienica, rupe bucatele mici si le arunca, trage apa, se distreaza la culme.

LAURA – foarte frumoase nume! Ana imi place si mie tare, mai ales ca si mama mea si soacra-mea sunt amandoua Ana, tot m-am gandit si eu sa-i pun fetitei mele, daca oi avea vreodata. Le-ar creste inima ca si cozonacul amandurora.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

ehe, nu e bai, ma descarc acum certandu ma cu indienii mei.

fetelor, ce a avut forumu de a mers asha prost zilele astea? numai mie mi-a mers asha ?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Mai dam si noi un semn de viata, dupa mult timp. Poate ne-ati si uitat...

Saptamina asta sunt single mom, sotul e plecat in delegatie (DanaH, ce zici, tot ne asemanam, nu?). A plecat azi noapte si eu deja sunt obosita. Sper sa rezist pina vineri cind vine... Si ca vorbeati de mersul la servici... Va spun sincer si cu mina pe inima ca azi de dimineata abia asteptam sa ii las pe copii la gradinta/scoala si sa ajung la servici. Aici e oaza mea de liniste, vin aici ca la sanatoriu sa ma recuperez... Mama denaturata? Oi fi..., dar zau, cind acasa n-ai nici o secunda pentru tine, cred ca ai voie sa gindesti si asa.

Noi suntem relativ bine. Spun relativ pentru ca urasc vremea asta si iarna in general, cind copii sunt vesnic mucosi si tusesc. Si cum aici e isterie cu gripa porcina, toate astea imi provoaca niste spaime... Noi am facut joi vaccinul pentru gripa porcina. Daca m-ati fi intrebat acum 2 saptamini, spuneam categoric nu, nu il facem. Apoi s-a imbolnavit o colega se servici si alti doi au stat acasa. La gradinita la Roxana am aflat ca sunt 2 educatoare care au gripa si ca soacra uneia e la spital, respira cu aparate, rau de tot. Cind am vazut ca se stringe cercul in jurul meu, am decis ca il vom face. Am stat in cumpana, am cintarit pro si contra si am decis ca in situatia in care suntem noi aici, fara pic de ajutor, nu imi pot permite sa ma imbolnavesc. Iar copiilor, nu mi-as ierta-o daca se imbolnavesc si nu le-am facut vaccinul. Asa cum nu mi-o voi ierta nici daca vor avea probleme din cauza unor efecte secundare.... Ufff, greu e.... Roxana a avut putina reactie la vaccin, probabil cam ca la vaccinele obinuite, un pic calduta, un pic moale, asa ca am tinut-o acasa o zi. Noi, ceilalti trei, n-am avut nimic, decit ne-a durut bratul la locul intepaturii cam 2 zile. Acuma sa speram ca intr-adevar capatam imunitate si scapam.

Am avut mare distractie de Halloween, as vrea sa pot pune poze dar inca nu le-am descarcat. Roxana a fost un mic unicorn. Mi-a fost frica (,) ca nu va vrea sa imbrace costumul, dar n-a avut treaba si a fost o scumpa. Alex a fost Batman si singurul lui scop a fost sa isi umple plasuta cu bomboane. A fost la trick or treat intr-o viteza, fugea de la o casa la alta si cum i s-a umplut plasa a venit acasa, n-a mai vrut nici costum, nici masti, doar sa manince bomboane. Are sute, cred. I-am pus limita de 5 pe zi, ca altfel...

Lily, sa stii ca noi vorbim mai putin decit voi. Nu spune decit tata, gata, apa si apt(lapte). In rest stie si intelege absolut orice, ne surprinde de foarte multe ori, dar nu spune cuvintele. E adevarat ca e expusa zilnic la doua limbi, daca eu ii spun "catel" si ea la gradinita invata ca e "doggy", ma gindesc ce confuzie o fi in caputul ei. Eu nu imi fac probleme. O vad ca intelege si am rabdare.

In rest e bine, e vesela si dulce. Dar tot nu maninca... cu asta chiar imi cam pierd rabdarea uneori, gatesc fel de fel, unele doar pentru ea, dar nici nu vrea sa se atinga. Uneori, daca reusesc sa ii vir o lingurita in gura, prinde gustul si ii place... Dar nu merge nici asta intotdeauna...Uf si iar uf.

Alysh, felictari pentru sarcina, nu cred ca am apucat sa spun. Celoralte gravidute, sanatate, rabdare si sa aveti in burtica exact ce va doriti.

Gabitza, ce idee super sa salvezi totul, eu n-am prea contribuit, dar am fost alaturi de voi de la inceput...

Cleo, succes la job!

Ylari, sa stapiniti cu placere masuta si scaunelele si sa ne dai cit de curind vesti mari!

MsBB, cam rarut pe aici in ultimul timp!

Esme, cu intirziere iti spun si eu La Multi Ani! Mi-am descoperit si eu in ultimul timp o pasiune mare pentru gatit si mai ales pentru facut si decorat torturi. Din pacate talentul nu e pe masura pasiunii si nici nu am timp prea mult...

DanaH, stiu ca ai sustinerea tezei cindva in noiembrie. Mult succes si sa ii dai gata! Sa ne dai de veste.

Pupam pe toata lumea !
Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule esti harnica, spor la lucru
Alyshuca spor la treaba maine, mai ales la partea cu shoppingul...ca restul sunt mai neplacute asa!! mi-e dor de voi!
Prag ati facut vaccinul deci...sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sa fiti sanatosi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Iaca si noi pe aici, pai daca Cleo e la servici ...

Io nu stiu ce sa zic cu serviciul asta, ca acolo unde eram nu mai am unde sa ma intorc, lucrurile merg prost. In fine sa vedem ce om face din ianuarie. Dar parca nu imi vine sa il las pe zgubi singur.

gabitzam sa stii ca si Sebastian arunca la WC si la gunoi tot ce prinde. Incerc sa evit, dar vorba ta, o fractiune de secunda. Noroc ca ii place mai mult sa arunce in cada.
Daca poti face automatizat mi-ar place sa am si eu mesajele de la Odisee...ce a trecut timpul..

Va pupam si mai venim

Mergi la inceput