Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vai Gabita cat e de simpatic!!! Si al meu pupa toate animalutele de plus, nu se joace deloc cu ele, numai le pupa pe botic si le pune la loc

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am intrat sa va spun noapte buna!

Am vazut poze f haioase cu dracusor dulce de Doloress si ursulet tandru de Gabitzam...pare sa-l fi intrecut pe ursul de plus,nu?

Va pupic.

PS Mi-era dor de cineva: Laurita, unde esti? Week-endul trecut scriai de mama focului, acum....:(

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redroserou spune:

Buna tuturor,

Sunt o mamica de MAI 2008. Am o fetita adorabila, cuminte , papacioasa si vrem sa ne primiti si pe noi in clubul vostru.
Delia, asa se numeste minunea mea, e nascuta pe 22 MAI 2008, la ora 13:03, 3400 g, nota 10, la o clinica din Brasov, DNP era 19 MAI 2008 si nu avea vreun gand sa vina de bna voie, asa ca a venit fortat pe lume....
De atunci totul se intampla datorita ei...

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Redroserou, bine ai venit in randul mladitelor si mugurasilor de 2008 Cum am nitel timp te trec pe lista. Mai scrie-ne, sa treci de 10 mesaje si sa scapi de moderare.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Redroserou, BINE AI VENIT! Delia e nascuta in aceeasi zi cu Victoria.

Gabitza, l-am vazut pe Raducu cu ursul.

Doloress, am vazut dracusor frumos, frumos.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hmmmm... am scris mesajul si topicul a ramas tot pe pagina 2 si mesajul Gabitei afisat ca ultimul mesaj... voi imi vedeti mesajele???

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

N-am intors pe la casilii noastre. Iar un week-end cu greturi, stare de lehamite, oboseala (nejustificata....decat de sarcina). Si vremea de vina!
Am fost la Ikea si ne-am intalnit cu scumpa de Ylari cu printesa ei si sotul. Frumoasa familie!

Redroserou, bine ai venit in grupul nostru drag!

Desiree, da, se vad mesajele tale!

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, Buna seara!!!

La multi ani Esmeee!!! Moooamaaa, nici nu vreau sa ma gandesc ce bunatati se papa pe la aniversarile tale

Redroserou (sper ca am scris corect nick-ul) bun venit, sa te bucuri de printesa, baga niste poze sa va recunoastem cand ne-om intalni pe strada!!! Asteptam de asemenea si diverse povestioare despre voi.

Gabitzam, povestea cu ursul este nemaipomenita, abia astept sa mai fac si eu un bebe (n-a fost sa fie nici luna asta ) ca sa o pun in aplicare!!!

Alysh multumim de complimente, si voi sunteti frumosi tare si cand ma gandesc ca mai faceti si cine romantice, mor de invidie!! Noi nu putem, doar daca il invitam si pe socramiu...

Socrate mii si mii de pupici si voua, sa-i traiasca puiutzul prietenei tale! Si pe mine ma suna prietenele ptr sfaturi Deh, sunt mamica cu state vechi de-acum , nu-mi vine sa cred!

Mda, noi am cumparat scaun si masutza la fetitza noastra scumpa, i-am cumparat cizmulitze, ca n-avea, sunt super frumoase si cred ca si calduroase si rezistente. I-am cumparat si un castor de plus, e atat de simpatic, Iuby l-a botezat Menumorut

Noi am tras o fuga de urgenta in Pantelimon miercuri si am ramas pana ieri, ptr ca se pare ca putem sa construim acolo si am redepus o noua cerere ptr cert de urbanism. Mai avem o gramada de chestii de pus la punct dar sunt optimista ca vom reusi. Vorba lui Iuby, macar am incercat sa ne realizam visul. Fetelor, deja visez cum o sa fie, parca vad casa, camerele, gradina, copiii alergand, etc, etc... Va dati seama ce mult imi doresc.

De sapt viitoare vine si soacramea inapoi pana la primavara. Sa vedem cum or evolua lucrurile. Eu sper ca bine.

Of pe mine gatitul asta ma omoara. Am facut o ciorba de curcan (de tzara) si o tocanitza condimentata. Mai aveam chiftelutze si supa (tot de curcan de tzara) Voi ce mai dati la bebelaci sa pape?

Ieri am ajuns si noi in sfarsit sa vedem pe nasica mica. Ooooooo, ce mica mi s-a parut ca eeeee... Tare mai vreau si eu unul... Cand am vazut joi ca mi-a venit imi venea sa urlu de nervi... asta e... Poate luna viitoare...

Eva m-a chinuit cu niste muci saptamana asta, i-am tratat cu oscilococcinum, nurofen la 8 ore ca mi-a facut si temperatura la un moment dat, scos mucii la greu (cu mii de crize, evident) si nazomer. Acum e bine.

Va pup.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor,demiine la scarbici. Dar eu ma bucur. styiu, sunt m,ama denaturata.

ce am mai facut zilele astea:mi-am luat si io blugi (am avut o pereche 11 ani, insa dupa sarcina nu maiincape burta in blugii din fackultate).

amk fo ieri in Plaza Mall, s-ajucat mara la bile... si a facut ordine prin magazine, in stilul ei: aruncat de pe rafruti jos.
Azi am fo in City mall, de la Cimitirul belu. La bile- am avut un shoc : 35 roni!!! pai nene, 5min sta mara... am dat ieri 5 roni in Plaza, si a fo si mai interesant acolo.
data aviatoare - in mallvitan mergem, am zis ca avem tranvai direct dar mai bine mergem mai mult dar de acum in Vitan Mall

Redroserou, bine ai venit in grupul nostru drag!

Desiree, cateva ore am vazut numai ultimul mesaj., atat.

mai calc in seara asta - ca am un munte...

uite ca e 21 si de dim. ma chinui sa dau send. ma apuc sa calc.
va pupez! si o sapt minunata, ca mine

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redroserou spune:

Sincer, nici nu ma asteptam sa ma primiti cu atata caldura....d-apoi credeti ca mai scapati de noi?? Nuuuuu
Abia astept sa va cunosc pe toate si sa fiu la zi cu toate stirile de pe aici...
Imi spunea cineva sa pun poze, pai nu cred ca stiu cum deocamdata...dar o sa aflu f repede...
si va doresc o noapte buna!
Pe maine!

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...

Mergi la inceput