Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata. calduta, cine doreste, cine pofteste.

Alysh, n-am stiut ca pe Vlady il cheama si Andrei, la fel si pe Vladucu meu . Suna interesant tablita aceea de scris, de la ce firma este si cat a costat ? La noi nu am vazut. Nasol ca este cu carioca, Vladuc are obiceiul sa mai deseneze si covorul, iar in sufragerie am un covor foarte deschis la culoare. Cu creioanele nu e problema ca ies cu vanish da' carioca ...

Socrate, bine ai revenit, ma bucur sa aflu vesti despre voi. Imi pare rau de noptile dificile, sper sa treaca perioada asta cat mai repede.

Vreme oribila, ce ne facem ca murim de plictiseala zilele astea, cred ca ajungem la locul de joaca din mall desi nu e cine stie ce, da' macar sunt copii. Va pup, papaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Dani, multam de cafea! Ce tare: copilasii nostri au acelesi nume! Te-ai gandit la vreun nume de bebe din burtik?

Socrate, ce bine c-ai mai trecut pe la doi. Hai, reactiveaza-te pe forum, te rugam mult!

Ref la jucarie, din pacate nu stiu firma, am aruncat ambalajul la gunoi si am dus gunoiul ca altfel as fi cautat in el pt voi, oricum era un no name, nu era vreo firma cunoscuta ca as fi retinut.
L-am luat de la ultimul babyexpo si a costat f putin pt cat de bine arata , in jur de 20- 25 ron. Atat de rau imi pare ca n-am luat mai multe, am acum doua aniversari de copilasi si nu gasesc jucarie mai ca lumea sub 80 de ron.

Ah , si, da, cu carioca e o mare pb si la noi, de aceea la varsta asta e recomandat sa le luam carioci pe baza de apa cum sunt cele de la Aqua Doodle, uite Dani, i-ai un Aqua Doodle, dar e scump, in jur de 100 Ron.

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.
Exista si niste tablite magnetice cred...nu stiu pe ce principiu functioneaza. Pur si simplu au atasat un creion, cu virf metalic si in josul ei ca un buton de care tragi in stinga si dreapta si tablita se sterge. EU am avut citeva dintr-astea la David. SUnt interesante, nu-s la fel d efidele ca si hirtia si creionul, dar merita pentru ei la virsta asta. Sunt si ieftine, in jur de 10 Ron, le gasiti si in piata.
Socrate, bine ai revenit!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Da Simo si noi am avu una rosie de la Simba:
http://www.simbatoys.de/en/brandsproducts/artfun/painting/detail.shtml?sArtNr=106330277

A facut toti banii tabla asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Unde sunteti pe frigul asta?

ALI, mami de Vlady si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si noi stam azi in casa, prima data de prin martie! Ploua si e urat, mi-e frica sa-l scot pe la vreun loc de joaca sau la mall din cauza gripei care bantuie. In plus tusea continua, deci mai bine stam frumusel in casa. Acusi incep sa vina copii deghizati cu Trick or treat!

Socrate bine ai revenit! Nici al meu nu prea vorbeste, sau vorbeste asa o pasareasca-chinezeasca, nimic inteligibl.

Chiar fetele gravidute, la ce numa va ganditi?

Uitati aici cateva poze de la gradinita de ieri, cu dracusorul meu simpatic. Si cateva poze la sfarsit cu minunatele culori ale toamnei montrealeze :
http://outdoors.webshots.com/album/575317350TSacrO

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Alysh ca sa-ti raspund la intrebare...noi am fost prin parc pe la pranz. Am stat 1 ora si jumatate asa...as mai fi stat, dar eu eram imbracata ca o fluturica...in pantofi ...asa ca am inghetat raaaaaaaau. Fiica-mea nu are manusi si prin urmare era cu mainile sloi...asa ca am decis sa plecam. Insa era ok. Doar frig, nu batea vant sau altceva. Apoi ne-am facut de lucru pe la mama si in final am ajuns acs. O sa ii cumpar si eu o tablita din aia ca deja mazgaleste orice foaita si foishoara de o gaseste incat ma gandesc la saracii copaci...la cata hartie aruncam. Si cu reciclatul, zau ca nu stiu un centru de colectat...asa ca na! Chiar imi fac prb pe tema asta, mi se pare aiurea chestia...

Doloress e un dulce Patrick ...pare ca in familie la gradi! Zau! Super, super! Iar culorile toamnei...las ca fac si eu niste poze sa vedeti si culorile de aici!

Vroiam sa va scriu si voua...ne chinuim sa inchiriem garsoniera in care am stat pana sa se nasca Iasmina. 1 an am stat in ea inainte sa ne mutam, deci e totul nou. Apoi a stat mama, cu intermitente... Cautam de zor pe cineva de incredere, pentru ca vrem sa o inchiriem cu tot in ea (mobila+electro-casnice). E facuta cu mult suflet, atentie pentru detalii, etc...si ne-ar durea sufletul sa ne-o strice vreun chirias "atent"! Daca stiti pe cineva care vrea sa inchirieze o garsoniera ultra-moderna, utilata complet, la 2 pasi de str. Nerva Traian (deci de Mall Vitan) sa-mi dati de stire!

Deci merg sa trezesc Iasmina...nu se mai poate cu copilul asta...in vizita nu vrea sa doarma neam...dar in 2 sec dupa ce o pun in masina e lemn...la noapte ce ne facem??!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Si noi stam azi in casa, prima data de prin martie! Ploua si e urat, mi-e frica sa-l scot pe la vreun loc de joaca sau la mall din cauza gripei care bantuie. In plus tusea continua, deci mai bine stam frumusel in casa. Acusi incep sa vina copii deghizati cu Trick or treat!

Socrate bine ai revenit! Nici al meu nu prea vorbeste, sau vorbeste asa o pasareasca-chinezeasca, nimic inteligibl.

Chiar fetele gravidute, la ce numa va ganditi?

Uitati aici cateva poze de la gradinita de ieri, cu dracusorul meu simpatic. Si cateva poze la sfarsit cu minunatele culori ale toamnei montrealeze :
http://outdoors.webshots.com/album/575317350TSacrO

Doloress, ce ghidus este Patrickut, mai ales imbracat asa, este foarte haios. Ce ma bucur ca s-a adaptat si se simte bine la gradi ! Superbe culorile toamnei.
Legat de nume, la Vlad ne-am hotarat cu o juma' de ora inainte de a intra in sala de operatii, probabil ca si acum vom face la fel, nu de alta dar nu ma inteleg cu sotul, el nu vrea sa facem nimic inainte de a se naste, cu greu l-am convins atunci sa-i cumpar hainute, patut, etc.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inais pai de aceea se cheama in mediu familial, sa fie atmosfera exact ca intr-o familie. Sunt nevoite sa ia copii de varsta diferite, exact ca intr-o familie numeroasa. Multa lumea prefera gradinitele astea pana implineste copilul 2-3 ani pentru ca sunt mai potrivite pentru cei mici. Eu am vizitat si una mare, erau vreo 15 copii de aceeasi varsta si 2 educatoare. Vreo 3 dintre ei plangeau de mama focului, singurei pe la colturi, nimeni nu ii baga in seama, educatoarele faceau activitati cu cei cumintei. Al meu cand plange doamna lui il ia imediat in brate si=l alinta, il linisteste, cei mari inteleg ca trebuie sa aiba grija de el ca e mai mic, etc. LA inceput nu-mi placeau deloc astea familiale, pentru ca nu se fac cine stie ce activitati educative, insa acum sunt fan, mai ales pentru cei micuti. Totul e sa nimeresti o persoana cum trebuie.
Succes cu garsoniera! Din pacate nu cunosc pe nimeni amator. Adica cunosc pe cineva dar in Iasi! Rudele mele bucurestene au toti apartamente.

Danicris eu cu sotul de cand aveam 17 ani ne tot gandim la nume de bebei Si acuma ne ciondanim din cand in cand pe tema asta si nici nu sunt gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Povestea lui Raducu cu ursul continua

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput