Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Alysh, Elenuca, Dani, wow, mi-ati dat o veste buna, incepusem sa descurajez...
Deci nu se vad imediat efectele. Oricum, de miine incep un regim mai drastic, ca m-ati impulsionat si voi.
Alysh, lasa ca trece repede timpul si dupa bb 2 vei slabi imediat ca am vazut ce vointa ai avut la Vlady..De multe ori eu ma ambitionez gindindu-ma cum nu mincai tu dupa 2...huh!
Elenuca draga, va pupic pe amindoua, mi-e dor de voi..de mica vorbareata...si mami gospodina...
Magdone, pupam copilasii..Nici eu nu le fac vaccin antigripal. Deocamdata insa nu am probleme cu ei. Le dau sirop da tina si echinaceea cu propolis.
Wow, Dani...s-ar putea sa fie fetitza..intr-adevar la fete se stie mai tz ..Doamne Ajuta!! Sanatoasa si voioasa!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Deci 2 la 1 in favoarea fetitei la mine, mi-bebelina si belleane contra doloress. Castigatorii vor primi premii. Aia care au prezis fata premii mari. ceilalti mai mici
Daniiiiiiiiiiiiiiii, asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine, ma bucur ca totul e ok. Asa e conteaza mai putin ce e, eram si eu doar curioasa.
Simo, da, asa zic ca o sa am vointa cand va veni momentul. Dar mai am de asteptat. Sanatosi sa fim!
ALI, mami de Vlady si 7+
gabitzam spune:
Magda, felicitari pentru pasaportul Oliviei!
Dani, bine ca a crescut frumos. Mai pastrati surpriza pentru Mosu', sa vedeti daca e gargaritza sau gargaritz
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Magda, felicitari pentru pasaportul Oliviei! Dani, bine ca a crescut frumos. Mai pastrati surpriza pentru Mosu', sa vedeti daca e gargaritza sau gargaritz Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Gabitza, saru'mana, ce mi-a placut asta cu gargaritz si gargaritza !
Alysh, stai linistita ca si eu sunt curioasaaaaaaa da' ce sa faci cu rusinica (,) care nu vrea sa arate putza la doamna doctor ! Nu ne spui ce i-ai luat cadou lui Vlady ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+
iulia83 spune:
fetelor, va pup. scriu pe fuga mai mult sa-i urez la multi ani fericiti lui esme incerc sa intru mai tarziu.
Alysh spune:
Dani, scuze, am uitat: i-am luat o drawing board cu carioca, buretel, cifre si litere cu magneti. Scrie cu carioca si sterge tacticos si lipeste pe tabla cifrele si literele.
Pt sf Andrei i-am luat o masina cu telecomanda.
Pt Craciun m-am gandit sa-i iau un Lego Duplo, o carte (probabil o enciclopedie pt copii pe care nu o are), niste jucarii pt baie si un instrument muzical tot de jucarie. Cam asta in principal. Hainute o sa-i iau din Austria, deci incerc sa ma abtin. Oricum nu le apreciaza inca.
Laurita, nu mai stiu, tu faci TT? LA sarcina cu Vlad n-am facut. Acum m-a intrebat medicul dc vreau sa fac test de risc genetic si am raspuns instincitv: NU si asa ramane. Sper sa m-ajute Dumnezeu si sa fie un bebe sanatos!
Noi suntem singurei, ne-am luat crevetei sa ne facem o cina romantica. CA pe vremuri
ALI, mami de Vlady si 7+
Doloress spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Deci 2 la 1 in favoarea fetitei la mine, mi-bebelina si belleane contra doloress. Castigatorii vor primi premii. Aia care au prezis fata premii mari. ceilalti mai mici ALI, mami de Vlady si 7+ |
Nu ma mai joc! Eu si baieteii ne declaram discriminati!!!! Ar trebui sa am cel mai mare premiu ca sunt in minoritate!
"Your children know more about you then you know about yourself"
Victoria_mami spune:
ESME LA MULTI ANI!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
socrate spune:
So, seara buna si La Multi Ani pentru Esme. Sa ne traiesti sa ne infloresti sa fiti sanatosi.
Suntem pe aici, nu am citit din urma incerc sa ma prind. Doloress si pentru Laura la fel si pentru toate fetele la fel .
Am avut niste problemute cu laptopul care nu mai are placa de retea functionala. Acuma am un laptop nou.
Ce sa va zic de noi, suntem bine slava domnului, dar nu suntem vorbareti deloc.Rade la mine cand incerc sa il invat cate ceva si atat.
Spune odata cate un cuvant dupa care nimic. E, asta e, Einstein vorbea la 6 ani.
As vrea sa ii mai iau ceva jucarii noi, imi place ce zice Alysh acolo dar nu stiu despre ce vorbeste poate mai dai detalii. Incerc sa ma reactivez pe forum, sper sa imi iasa, nu prea reusesc sa ies din faza asta idioata in care am intrat.
Felicitari Alysh, inteleg ca Vlady va avea o surioara/fratior.
Ce am mai pierdut? Poate ma puneti la curent.
Si noi plangem noaptea de cand am fost bolnaviori. Pur si simplu incepe sa urle, din senin, dar tare de il aud si vecinii. Cateodata se linisteste dupa ce ii dau suzeta si il culc la loc, cateodata tb sa il iau in pat. Asta cam la 2-3 ore. Sunt cam obosita.
Prietena mea a nascut, un baietel de 3.900 si 52 de cm. E fericita, azi m-a sunat de 2 sau 3 ori. Imi aduc aminte de cum era la inceput.
Pupici multi si de la mine si de la Sebastian