Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
Doloress spune:
Mi-e dor de SOCRATE!!! unde este? Tot fara net?
"Your children know more about you then you know about yourself"
simonacip spune:
Mihaser, e a 3-a sapt de cind nu maninc dupa 6, nu piine, nu dulciuri concentrate. La sala merg de 3-4 ori pe sapt, facem si tae-boo cu una dintre instructoare si asa, mai clasic cu alta. Transpir, fac febra musculara ..dar la cintar tot nu vad. Cred totusi ca bag in mine ca sparta. Felicitari pentru mentinere...e mare lucru.!
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Magdone spune:
Hello fetele,
Esme, La multi ani cu sanatate si numai bucurii!
Doloress si Desiree, felicitari pentru cetatenie!!! sa va bucurati de ea!
Avem si noi o canadianca in familie tocmai ce am primit pasaportul Oliviei si cand am citit acolo la nationalitate Canadian, asa m-a luat o emotieeee
Danicris, bafta la control, sunt sigura ca o sa fie f bine!
Cleo, incepi serviciul? n-am fost pe faza, bafta multa!!
Apropo de gripa asta porcina, si eu sunt ingrijorata, dar deocamdata am hotarat ca nu fac vaccinul, prea sunt multe informatii controversate care se bat cap in cap.
Elenuca, wow cate zice Lizuca!! bravos!
si Olivia vorbeste, dar cred ca o fac dansatoare ca prea ii place sa danseze, cum aude o muzica, indiferent de care, incepe sa danseze si are deja miscari ritmice asa, de dans, tot zic ca o filmez sa v-o arat dar nu apuc nicodata:(
va pup si Happy Halloween! pentru maine
Magda, 17+ cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Alysh spune:
Simo, intr-o prima faza grasimutza se transforma in masa musculara si nu are cum sa se vada la cantar. Inseamna ca e eficient cum lucrezi, iti spun din proprie experienta. Rezultatele se vor vedea curand daca te tii de treaba. Cand m-am apucat de gym+ regim intr-o prima faza cantarul mi-a ratat chiar mai multe kg si apoi am slabit frumos. Abia astept sa reincep, peste vreo 9 luni asa
Dani, hai mami cu vestea aia ca am facut scurta la mana de cat am dat refresh Ma refer la sexul copilului ca in rest sunt convinsa ca-i totul ok!
ALI, mami de Vlady si 7+
elenuca spune:
Dolores, baiat mare Patrick si de mare ajutor inteleg, ce na-s da sa imi aranjeze si mie Lizuca polonicele si lingurile, numai ca fiemea da atacul in fiecare zi la ulei si la otet si alearga prin casa tipand oei, oei, intr-o zi nu intelegeam de ce e asa cuminte, ce credeti ca facea? desurubase dopul la otet si daduse de mancare la toti piticii si printesele prin sufragerie, era un mirooooos... am deschis toate usile si geamurile si am plecat de acasa Felicitari cu adaptarea la gradi, e un lucru mare sa stii, uite ca abia asteapta sa mearga, ei si cu paruiala cred ca e ceva trecator, e legat de jucarii cu siguranta si de instinctul lor de bebelaci , cand o sa mai creasca nitel o sa vezi ce frumos o sa ceara voie si o sa-si ofere jucariile altor copii.Rabdare si tutun !
Magdone, felicitari pentur pasaportul canadian al Oliviei, emotionant intradevar, eu cred ca plangeam de ma umflam. Vrem sa o vedem si noi pe micuta dansatoare, hai cu filmuletul !.
Alys draga, stiam eu ca am uitat ceva, La multi ani pentru un an jumatate pentru Vladut, sa creasca voinic si fericit alaturi de parintii scumpi. Ai dreptate cu masa musculara , asa este si confirm eu ca Simona arata super, mie mi se pare ca a devenit mai atletica e normal, se dezmortesc oasele, se umfla muschii, se vezi cu cata usurinta ia pe Mati si carutul pe sus... Si raman la parerea mea ca arata super cuscra si o bat daca se mai plange de cele 59 de kilogramase, pai noi astea cu 70 ce sa mai zicem nene? mrrrrrr
Ne-am trezit, mama ce somn buuuun, ma apuc de snitele, fiemea tipa din sufragerie caca caca, aveti idee la ce se refera????
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
belleane spune:
Salutare,
Esme sa ne traiesti sanatoasa si vesela si sa ne deschizi ochii cu minunatele tale meniuri.
Ar trebui sa scriu mult dar azi inspiratia mea=o
ALYSH:Vlady si la burtica cu codite.
ADRIANA78: Ana are 8 dinti cazuti deja o parte i-au si crescut. Elena are 8 dinti abia iesiti si 2 maselute.
Ai gasit rulada?
Cleo: Bafta la job.
Danicris: sa nu ne mai tii cu sufletul la gura ca incepem sa pariem. Bafta la eco.
Mihaiser: si eu as vrea sa fiu intr-un program de sprijinire a tot ce este traditional, natural...deci misto
Elenuca: mai ce fetita desteapta si vorbareata ai.
Dolores: lui Patrick sa-i revina.
Simonix: Cum mai e Robertel? E mai bine cu stomacelul?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
stefany_p spune:
salutare fetelor!
si noi mai rar, nu tinem pasul, simt ca ma pierd pe drum, nu apuc sa rezolv nici jumatatea din ce-mi propun...dar am gasit o solutie...vine mama saptamana viitoare si sper sa scap o perioada macar de grijile domestice si sa-l mai tin pe Iustin pe acasa.
La noi iar au revenit crizele urate, cu plans noaptea...muuuuuuuuult pla,s plans inainte de somn, asta n-am mai avut-o pana acum... avem nopti de cosmar,il luam in brate, ne plimbam prin casa, foarte greu se linisteste. ieri l-am tinut acasa , s-a comportat foarte bine, imi place cum reactioneaza, zic ca-i baiat inteligentdar seara incepe cosmarul, si mai ales dupa ce vine taica-su acasa, daca-l lasa din brate se da cu capul d epamant..ce mai, e de groaza, nu stiu cum sa trec peste asta
in rest scoala, munca desi la timp partial e destul de solicitanta. duminica merg la laegeri, nu sa votez ci sa muncesc si tot asa...
off...sper sa fie mai bine dupa ce ajunge mama
sanatate puilor bolnaviori!
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Imi pare rau ca v-am raspuns asa tarziu, mai ales ca nici nu am vesti. Nu s-a vazut nimic, doctoreasa banuieste ca este fetita (cica la fetite se vede mai greu, poate-mi spun mamicile de fetite cum este), ca la Vladuc a vezut “motzul” de pe la 14 saptamani, da’ a zis ca nu se pronunta. Eu oricum cred ca-i fetita, vom vedea exact data viitoare. In rest, toate bune, i-a masurat toate cele, a crescut ok, ma bucur ca este in regula, mai putin conteaza sexul la momentul acesta.
Alysh, saru’mana pentru pumnii stransi. Nu’s ce sa zic, nu ma vad mami de fetita dar am asa sentimentul ca este fetita, o sa vedem pana la urma. La multi ani lui Vlad, sa fie sanatos si fericit. Ce cadou i-ai cumparat ? Nu de alta da’ ma mai inspir si eu.
Cleo, multumesc. Felicitari pentru job. Este acelasi sau ai gasit in alta parte ? Oricum ar fi iti urez bafta si reintegrare rapida.
Simonacip, bafta lui Matei la gradi. O sa vezi si rezultatele faptului ca faci aerobic curand, asa se intampla, la inceput cantarul poate arata chiar mai mult, insa tonusul tau si musculatura sa arate muuuuuuuult mai bine. La mine asa a fost cand m-am apucat de bicicleta. Bafta in continuare, nu te descuraja.
Inais, sar’mana.
Lorich, sa purtati sanatosi hainutele cele noi. Unde le-ati comandat ?
Mihaser, saru’mana pentru reteta de praji cu fructe, scuze, am uitat. Te felicit pentru slabit.
Elenuca, multumesc. Mi-ai facut pofta de tiramisu. Tu cum il faci ca am citit si auzit o multime de retete ? Deci pe mine m-ai zapacit cu cate stie Lizuca. Bravo, fetita frumoasa !
Doloress, sar’mana, da, si la Vladuc s-a vazut repede putzuca, se pare insa ca acum ori e fetita ori are foaaaaaaaarte mult bun simt si nu sta cu putza la vedere.
Magdone, saru’mana. Tu cum te mai simti ?
Belleane, eu ma asteptam sa fie facute deja pariurile. Ai doua printese minunate, mi-au placut foarte mult pozele.
Va imbratisez cu drag si va doresc un sfarsit de saptamana frumos desi se arata cam uratel dpdv al vremii. Va pup, noapte buna.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+
Doloress spune:
MAGDONE – si eu m-am emotionat tare cand a primit Patrick pasaportul cu nationalitatea canadiana. Era singurul din casa normal, pe vremea aceea. Acuma tot vreau sa-mi gasesc timp sa ma duc la consulat sa ii fac si pasaport romanesc, insa tot nu gasesc.
ELENUCA – si al meu desurubeaza tot ce prinde. Nu-i mai pot lasa nici o crema la indemana. Singura speranta e ca urasste sa fie murdar pe maini. Cum se murdareste vine la mine tipand sa-l streg.
STEFANY – imi pare rau sa aud de noptile de cosmar, oare de la ce sa fie? Lasa ca poate cu mama ta care vine, sa se mai linisteasca lucrurile. Si pe mine ma batea gandul sa ma mai apuc de o scoala insa m-am gandit de doua ori si nu cred ca pot.
BELLANE – multumim ieri era mai binisor piticul, a avut o noapte super-liinistita, demult n-a mai avut asa, de unde rezulta ca tac-su il deranjeaza. Eu insa n-am dormit deloc, tot aveam impresia ca o sa cada din pat La ora 5.30 am trezit-o pe soacra-mea(ca tot are insomnie si nu doarme) sa vina sa stea cu el, eu am plecat la servici.
Doloress spune:
DANICRIS - bine ca e totul bine, cum zici si tu sexul prea putin conteaza. Eu zic ca e cu codite ca si la LAURA. La ALYSH cred ca e baietel.